Jump to content

asmazh

Üye
  • Posts

    377
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

12165 profile views

asmazh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

131

Reputation

  1. Değerli arkadaşlar, Yaklaşık iki yıldır geliştirmekte olduğum mobil uygulamayı yakın bir zamanda yayınladım. İndirip destek olursanız, arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum. Buraya dokunduğunuzda uygulamayı indirebileceğiniz Play Store sayfasına yönlendirilirsiniz. Teşekkür ederim. Saygılarımla. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opcon
  2. Merhaba. Birine bilgisayar üzerinden (Teamviewer aracılığıyla) web tasarım ve web programlama (Dreamweaver üzerinden) anlatsanız saatte ne kadar ücret talep ederdiniz? Yani bahsetmek istediğim şey, tam olarak özel ders. Tabi ders sırasında Skype ile görüşme de yapılıyor.
  3. Öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda atlatırsın. Tavsiyem, - tabi eğer uygunsa - bira iç; bu konuda gerçekten çok faydalı. 
  4. Çerezini ister aç ister açma, ister paylaş ister paylaşma. Çerez bahane. Google, Facebook gibi kurumlar kullanıcının hareketlerini doğrudan kendi veri tabanına işliyor. Gidip görmüş değilim, ama bunu herkes bilir :) Mevzu para sonuçta.
  5. Soba var, üşeniyoruz, ufo yakıp ısınıyoruz. Hayli maliyetli.
  6. Local $fileFullPath = @DesktopDir & "\abc.txt", $fileLastEndLine While True $fileTotalLine = StringSplit(FileRead($fileFullPath), @CR)[0] $fileEndLine = FileReadLine($fileFullPath, $fileTotalLine) If $fileEndLine <> $fileLastEndLine Then _ ConsoleWrite(StringFormat("EndLine.Updated: " & $fileEndLine & "\n")) $fileLastEndLine = $fileEndLine Sleep(500) ; // Optional. WEnd İstediğin şey tam olarak bu.
  7. Vidobu.com çok komik. 1 yıllık özel üyelik için 240TL istiyor, iyi paralar da kalıdırıyor zannımca. Fakat basit bir güvenlik açığı ile istediğim eğitim setine ulaşabiliyorum. Daha ciddi bir tutum sergilemeliler bence. ;)

    1. Show previous comments  6 more
    2. Makifo

      Makifo

      adam beni yanlış anladı espiriyi bilmediği için :D

    3. gozyası

      gozyası

      daha öncede vardı açık videoların hepsini çekmişdim http://i.hizliresim.com/PEg9rN.jpg

    4. umd

      umd

      nasıl izlediğinizi paylaşacak mısınız ?

  8.   Profesyonel değilim, ama ses montajından anlayan bir insanım. Senin düşündüğün gibi olmuyor bu iş, yani bir sesin başka birinin sesine dönüştürülmesi gibi bir şey değil. Daha çok kişinin orijinal ses kayıtlarını alıp, bu ses kayıtlarından istenilen dize (metin; dolayısıyla konuşma) zaman çizelgesi üzerinde oluşturuluyor, geriye kalan işlemler kişinin ya da kişilerin ses sanatı/montajı bilgisine bağlı.       Ayrıca Adobe Audition profesyonel bir ses stüdyosu değil. Hemen hemen herkesin anlayabileceği bir ses programlama mekanizması var.
  9. Biraz daha açıklayıcı olmalısın. Şu sorduğundan kimse bir şey anlamaz. Herhalde "Boolen" tipinde değişkenlerden bahsediyorsun. Eğer belirtilen koşul doğru ise belirttiğin komutların uygulanmasını, tam tersi durumunda yine belirttiğin komutları çalıştırmak istiyorsun. ; $_BoolenVariable adlı değişkene, bir koşula göre değer atayıp, sonra bu değişkeni denetleyip durumuna göre komut yürütebilirsin. $_BoolenVariable = True ; "1" da olabilir. If $_BoolenVariable = False Then ... ... Else ... ... EndIf
  10. RevisionFX RE:Flex plugin'i elinde olan varsa paylaşabilir mi? (Win 64 bit. Adobe After Effects CC)
  11. "Linkleri görmek için giriş yapın veya üye olun." Bari sen yapma Tnctr.

    1. Show previous comments  2 more
    2. alparslan

      alparslan

      10 kuruş olcak ön koltuk olcak :)

    3. Cyph3r

      Cyph3r

      çıkara veya gereksiz üyeye ihtiyacımız yok... linklerin çabuk patlamasını önlemek için yeni alınan bir önlem o... 1 ay öncesine kadar açıktı...

    4. KintaRo

      KintaRo

      ayrıca her bölümde değil, bazı bölümlerde var o kısıtlama.

  12. Merhaba, After Effects ile ilgilenen arkadaşlardan, varsa ellerinde, başlıkta belirttiğim plugin'in crackli halini rica ediyorum. Teşekkürler.
  13. Oto İşlem v1.0, tam istediğin gibi bir şey abim :) Ve açık kaynak kodludur kendileri. http://www.tnctr.com/topic/207614-oto-ythlem-v10/
  14. "TncServer olmak ister misiniz"i kaldırsanız da rahat etsek. İtici faktör.

    1. Show previous comments  12 more
    2. coolvars

      coolvars

      gormezlikten gel

    3. pairs

      pairs

      Bende sokakta dükkanlarda yanıp sönen ledli tabelalardan rahatsız oluyorum ama kapatamıyorsun.

    4. Makifo

      Makifo

      Sen parayı seviyorsun diye paranın seni sevmesi şart mı? :D

×
×
  • Create New...