Jump to content

andacgs

Üye
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andacgs

  1. birde önceki sayfada arkadaş sormuş çift sistem bende sl yüklü şimdi win7 kurunca multi olmazmı? açıklamada ilk win onra mac kurmuşta, sanırım sonradan win kurunca multi olmuyor?
  2. Kemal kardeşim bu firefox un flash desteği yokmu ya indir diyorum indirmiyor ?
  3. Tam ben dicektim silent hill neden kimse söylemiyor. Tam korkudur ve arada bulmacalar çözmeniz gerekmekte. Serisinin tamamını oynamış biri olarak bence en sağlam korku oyunu..
  4. Dün gidip samsung galaxy s aldım. Bence süper. Iphone 4 vardı ancak araştırmalarım android ten yana olunca samsung seçimim oldu gördümki gerçekten kararım doğru olmuş. Ve yukardaki videodan da görüyorum ki S.G. II gerçekten süper bence. Samsung androidle bu işe ne kadar önem verdiğini gösteriyor.
  5. FeeLMyLove sıcaklık gayet nornal, ayrıca 100% yükte gayet makul sıcaklık. JonJili işlemcin yükte değilki en fazla diyorsun? Aksine senin sıcaklık (boşta) biraz fazla..
  6. Ensonhaber Donanımhaber x264-bb Tnctr Hitfilmindir
  7. Şu olaya hayret ediyorum, 32bit neden görmüyormuş 4gb ram'i! kullanamıyormuş. Daha öncede söyledim yine söylüyorum. Ayrıca buyrun MS kendi sistemi için açıklaması!. [code]Fiziksel Adres Uzantısı'na (PAE) genel bakış Fiziksel Adres Uzantısı (PAE) X86'ya genel bakış Fiziksel Adres Uzantısı (PAE) X86, Intel Pentium Pro veya daha sonraki bir işlemci ve 4 gigabayt'tan (GB) fazla fiziksel belleğe sahip bir bilgisayardaki Adres Pencereleme Uzantıları (AWE) API kümesini kullanan yazılımın, uygulamanın sanal adres alanına daha çok fiziksel bellek eşleyebilmesine olanak verir. AWE API kümesini kullanmayan uygulamalar da PAE X86'dan yararlanabilir çünkü işletim sistemi, disk belleğini azaltmak ve dolayısıyla performansı artırmak için, daha büyük olan fiziksel belleği kullanır. Bundan, birden çok uygulamayı barındıran birleştirme sunucuları da yararlanabilir. Yüksek miktarlarda veri işleyen uygulamalar, verileri disk yerine bellekte saklayarak daha iyi bir performans elde ederler. Örneğin, PAE X86, aşağıdaki uygulama türlerinin performansını büyük ölçüde arttırabilir: Microsoft SQL/E 7.0 veya daha sonraki gibi veritabanları. Akışkan dinamiği hesaplamaları gibi bilimsel ve mühendislik uygulamaları. Kapsamlı veri incelemesi yapan istatistiksel çözümleme uygulamaları.[/code] Kaynak : MS TECHNET -- Fiziksel Adres Uzantısı'na (PAE) genel bakış. Artık 32 bit görmüyormu felan demeyin.
  8. [b]Ya arkadaşlar, bırakın artık şu 32-64 kullanırmı kullanmazmı muhabbetini. x86 mimarisi 4 gb ram tamamını kullanır fazlasınıda kullanır.bu konunun win 7 ile bile alakası yoktur. windows xpde bile bunu yapabilirsiniz. windows technet te bi ton döküman var bu konuda. Kimisi diyor yok adresleyemez, kimi diyor görür ama kullanmaz!.. bu sınırlama ms tarafından windowsun donanım sınırlamasından başka birşey değil.[/b]
  9. Kullanacağın sisteme göre değişir, olayı sadece ram'e sınırlama.Bu durumda işlemcide önemli bir yere sahiptir. Ayrıca 4gb ve üstü ramlar içinde 32 bit sistemlere ram'in tamamını gösterilebilir. Bu olay sadece Ms'un getirdiği bir sınırlamadır.
  10. [quote name='KintaRo' date='10 May 2011 - 23:53 ' timestamp='1305060819' post='1008490'] Arkadaşlar, konunun teknik açıklaması kabaca şu şekilde; Tüm paketler filtreden geçecek, seçtiğiniz pakete göre engelleme koyulacak, standart paketde filtreden geçecek ama hiç bir engel koyulmayacak. Yalnız tüm internet akışınız önce devletin elinden geçecek bu kısmı atlamayın. [/quote] [b]aynen öyle.. İstediğin kadar serbest ol, bir şekilde kaset olayı gibi "ip var elimizde" diyecekler yakında!! tamam sen standart paketsin ama ben yinede bi bakayım nerelere giriyorsun! böyle özgürlükmü olur![/b]
  11. xp kolay kolay bitmez, hali hazırda konfigürasyonların çoğu yine çıkan işletim sistemlerini kaldırmıyor.xp nin ölmemesinin temel nedeni bence budur..artan ram ihtiyacı, cpu, ekran kartı vs yeni çıkan teknojileri takip etmek artık mümkün değil.e haliyle kullanıcılarda güncelleyemedikleri sistemlerinde xp kullanacak olay bu.
  12. onlar kapatmadan millet kendisi kapatsa ya, 94 yılından bu yana pc kullanıcısıyım hala facebook neden var anlamıyorum, affedersiniz millet wc ye giderken bile fotosunu cekip oraya yüklüyor yani bunun nesini önemsiyorlar anlamıyorum? 5 yaşındaki çoçuk bile kalkmış bana faceden bahsediyor, ya işin gücün yok mu? velet. git adam gibi işler için kullan neti. demekki sorun aslında dostlar kurumlarda değil aile diye diye filtre getirdikleri ailelerde!..
  13. tnctr tarayıcı adres kısmındaki ikonu nasıl yükleyebiliriz ?

  14. E hareketli masaüstüne resim olmaz dimi, buda benden.. [media]http://www.youtube.com/watch?v=-HvjZqEB-Pc[/media]
  15. Baktımda o fiyata yakın hatta aynı olan bir kaç hat daha var.. Tamamen saçmalık. Bir mobil hatla prestij sahibi mi olunur ya allah aşkına!!..
  16. e5000 diye i5 işlemcimi var? e500 serisi mobil işlemciler var onlarda en ucuzu 220$ civarı. e5000 seri ile ilgili daha detaylı bilgi.. [code] http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?series=37213[/code] Farkı kendin inceleyebilirsin.
  17. yeni yeni öğreniyoruz.. güncelleniyor sürekli.anlatımlarından faydalandığım milano ya çok tşkler ediyorum burdan.. [img]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/1092.jpg[/img]
  18. Buna benzer videolar daha önce yapılmıştı. Tam hatırlamıyorum ama reklam amaçlı değildi, orjinal fikir olarak görmüştüm. tabi bu biraz daha profesyonel olmuş : ) sanırım ikinci video da reklama karşılık olarak amatörce çekilmiş olmalı..
  19. Süper olmuş, ilginç fikirler bazen güzel tasarımlar çıkarıyor işte böyle. Windows 7 cdsimi yapsak acaba : )
  20. Filmlerle ilgili pm atarmısın kardeşim (film listesi daha doğrusu).HD ise eğer..
  21. Power Data Recovery 4.6.5 bunu dene kardeşim,bende bir ara böyle bir sorunla karşılaştım bu program bir çok dosyamı kurtamamı sağladı. ancak progam elimde yok upload ederdim ama arat bulursun. kolay gelsin..
  22. i7 950 işlemciye nasıl 7,9 puan veriyor?
  23. windows 95 ten beri kullanıcıyım,ancak sistemi donanımıda göz önünde alarak değerlemek gerekiyor, örneğin 2 gb rami olan bir sistem vistayı öven biri için win7 kullanması daha avantajlı (ram açısısından) örneğin 64 bit sistemler 64 bit işlemcileride destekliyor gibi. Son olarak benim görüşürüm windows 7..
  24. ssd ler ucuzlayınca başka bir teknoloji çıkar bu sefer onun hayalini kurarız
  25. [quote name='iilkeerr' date='16 Mart 2011 - 14:48 ' timestamp='1300283931' post='981643'] bu arada arkadaşlar forumda saat neden 1 saat daha önde ? [/quote] Profil ayarlarından düzeltebilirsin..
×
×
  • Create New...