Jump to content

agit77

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About agit77

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

agit77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. merhabalar öncelikle hazırlamış olduğunuz sistem için teşşekür ederim. hazırlamış olduğunuz sistemi indirdim ve internetten windows 7-8-10 olarak hazırlanmış olan aio iso dosyası indirdim ve install.wim değilde esd olarak iso dosyasının içinde var bu iso dosyasını hazırlamış olduğunuz iso klasörüne attığımda kurulum aşamasında install.wim olmadığı için dosya hata veriyor ve netten ESDtoISO ile iso dosyası içindeki install.esd dosyasını çevirdiğimde de hata verdi bunun için ne yapabilirim acaba şimdiden teşekkür ederim. ? iyi çalışmalar.
  2. orjinal kartuş varsa önce orjinalini tanıtıp sonra dolum kartuşun tanıtmayı denedinizmi.
  3. bu linkten google play ücretsiz ürünlerinini zaten indirebiliyorsunuz.    http://apps.evozi.com/apk-downloader   bu şekilde linki yapıştırıp  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dropbox.android   generate download link e tıkladığınızda dosya iner.
  4. Turbobit indirecekler burdan hızlı bir şekilde indirebilir http://getripz.pl/
  5. [color=#ff0000][b]yukarıda verilen activasyon da virüs var norton antivirüs programında buldu[/b][/color] [color=#ff0000][b]bu linkte başka bi siteden indirdiğim crack dosyası virüssüz kendinizde tarata bilirisiniz.[/b][/color] [url]http://turbobit.net/4sodiifds1t0.html[/url] yalnız güncelleme yaparsanız aktivasyon iptal olur tekrardan crack yapmanız gerekecektir. az önce sanal makinadan kurulum yaptım ve ardından güncelleme yaptığımda aktivasyon iptal oldu tekrar crack yaptığımda düzeldi
×
×
  • Create New...