Jump to content

bensiz06

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bensiz06

  1. Üstadım affınıza sığınarak sorayım. Sergei nin yapığına göre sizin sistemin artıları nelerdir??? Birde sizin sistemde makine bilgilerini açık ediyormu????
  2. qxqx usta bunların herhangi birisini kurmak yeterli oluyormu? Usta bu emulatorlerin herhangi birisini kurmak yeterli oluyor mu?
  3. bu değeri bizimle de paylaşabilirmisiniz???
  4. Merhaba arkadaşlar. yeniden burada yazılanlardan dolayı iptv seyretmeye karar verdim. Lakin hangi oynatıcıyı denedi isem yayınlar açılıyor kısa bir süre sonra başka bir kanala geçiyor. Bu konuda fikri olan varmı?
  5. İşte tam da burada size ihtiyaç var. Tez zaman da desteklerinizi bekliyoruz.
  6. Teşekkürler indiriyorum deneyeceğim. Sizde bu arada son versiyona 3,5 dahil etmenin bir yolunu bulursanız sevinirim.
  7. Üstad kolay gelsin. Sisteminizi HP Elitepad 900 tablete kurdum. Kurulum hızlı ve eksiksiz oldu. Yalnız bazı driverların ve programların çalışabilmesi için net frema 3,5 ihtiyaç var. Ve ben kurmayı beceremedim. Bu konuda acil yardımcı olabilir misiniz?
  8. Üstad teşekkürler. Bir sorum olacak. MS ofis yada Libre Ofis kuramadım. bu konuda aydınlatma yapabilirmisiniz?
  9. Forjest usta hp marka 2 gb bellekli bir tabletim var. w 8.1 yüklüydü 10 yükledim ama dokunmatik çalışmıyor. bu tablete kolaylıkla yükleyebileceğim bir linux versiyonu varmı?
  10. arkadaşlar kolay herkese ben bir resmi kurumda çalışıyorum. Benim sıkıntımda buna benzer ama daha çetin. Tor, ultrasorf hiç birinin fayda vermedi bir bilişim ağı alında çalışmaya çalışıyoruz. Ya bırakın oyun, youtube normal gazete ve haber sitelerindeki video ve fotograf sayfalarına bile ulaşamıyoruz. Bu konuda bana yardımcı olacak bi bilgi bakımından baba yiğit varmı?
  11. Usta gogle linki ölü. Ama yinede parmakların dert görmesin.
  12. Saygı bizden amma "İyilik yap denize at, balık bilmezse Halık bilir"
  13. Dostlar, ustalar, ne olur şu yüklemelerinizi farklı yerlere yapsanız. İşyerinden turbo gibi siteler engelleniyor. Bizde indiremiyoruz. Birazcıkda bizleri düşünün ne olur
  14. ACİL YARDIM !!!... kardeş hayırlı günler diliyorum. Uzan zamandır sizi takip ederim bazı çalışmalarınız kullandım ve inanin çok memnun kaldım. Sizden bir konuda acil olarak yardım istiyorum. İşyerinden verilen Hp Elitepad 900 G1 modeli atom işlemcili bir tabletim var. Yanlışlıkla SECURE ERASE denilen bir komutu bios üzerinden çalıştırdım. Şimdi tableti kullanamıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. USB den takdığım hiç bir şeyi görmüyor. Şimdiden teşekürler.
  15. inan sizenizden çok destek alıyorum

  16. PAS-Products Spectrum Analyzer pro Live 2013 için key yada crack lazım yardımcı olabilecek varmı???  yada elinde benzer katılısız bir program olan varmı???
  17. ya arkadaş bu kadar yazan arkadaş yanlışmı yazıyor acaba çalışmıyooooorrrrrrrrrrrr linklerrrrrrrrrrrr 3-5-9-11 partlar bloookkkkkkkkk
  18. Arkadaşım 3-5-9-11. partlar çalışmıyor. mesaj aşağıdaki gibi acil bir bakıversen. şimdiden teşekkürler. [b] Archive Download Blocked[/b] [b]The file you attempted to download is an archive that is damaged or possibly encrypted. MediaFire does not support unlimited downloads of broken or encrypted archives and the limit for this file has been reached. This file may only be distributed from a premium account.[/b] We have informed the owner that sharing of this file has been limited and how they can resolve this issue. Still have questions or do you think we've made an mistake? Check our [url="http://support.mediafire.com/index.php?/Knowledgebase/List"]knowledge base[/url] for more information or [url="http://www.mediafire.com/contact/"]contact us[/url] about it.
×
×
  • Create New...