Jump to content

celaloner1423

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Ankara
  • iPhone

Recent Profile Visitors

478 profile views

celaloner1423's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. evet arkadaşlar avatar ın 3.sezonun ilk bölümünü torentten ve internett aradım ancak bulamadım .Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  2. Belgelerim içindeki klasörlerin iconları hangi dosyada.
  3. Bende inf yöntemini kulanıyordum ancak dosyaları silmişti tekrar bulamıyordum .Tekrar teşekkürler arkadaşalr wpıi çalıstırmada en basit ve güvenli tekniktir.
  4. Elimdeki bir çok cd den ve bu konudan yola cıkarak yaptıgım karma reg ayarı .Sadece Birleştirerek karma bi reg dosyası yaptım. Yararlandığım Cd yapımcılarına Cok Teşşekürler.
  5. Sabırsızlıkla bekliyoruz :( Yalnız ben zamanında bir sürümle dvd yapmıştım onu kullanıyorum ancak tema değiştirince söle oluyor.Yandki görsel kısımlar yok oluyor.
  6. morninig elindde su hatalar düzeltilmiş olarak mevcut sa upload edebilir misin??? - WMP Değişecek - Win. Update değişecek - Bilgisayarım simgesi değişecek.
  7. Ya beyler biey soracağım vista sesleri , boot screen kendilğinden geliyor demi ayrıca entegre etmemize erek yok demi.
  8. Şimdi ben kendim için Bir güncel update li vista yapmaya karar verdim hatta az sonra bitecek ocak 2009 kadar güncellemeleri içeren , ultimate extra packlerini ( dream screen) de içercek ama vlite bu konudaki entegre hızı beni intiharın eşiğine getirdi valla .Vista Driver pack var ( indirdim) ama nun için vista tool indirmen gerek diyo.Onu indirince waik ( 1.2 gb tı galiba ) indrimen gerek ve onu kullanmayıda az cok bilmen gerek diyor.Sahsen ben bilgisyar basında o kadar cok vakit geçiremediğim için dowload uğraşamıyorum yoksa waik indirip öğrenmeye calısırdım ancak.Yani kısacası vista öle modifiye edilecek bir sistem değil çok . Ayrıca sp2 beta 5 dil için yayınlandı ( zaten betalar 5 dil için çıkar genelde ) .Elimde türkçe vista oldugu için olmuyor.Türkçe Vistaya ingilizce dil paketi entegre edip yüklesem o da olmuyor. Tekrar bastan bir vista indirmek demek ölüm demek benim için.
  9. Peki photoshop tan nasıl yapıcaz .
  10. Öncelikle ellerinize sağlık erakla takip ediyorum calısmalarınızı. Birşey sormak istiyorum mesela asagıdaki resimdeki sadece arka fonu değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Photoshoptan felan ck anlmam basit bi yolu var mı?
  11. @pc_insect Ben halettim hatayı 7iso yu en son yapıp daha sonra iso yazdım ardından virtual de hata vermedi ama sevenvg temasını ben kendim de ekledim. Birşey soracağım $OEM$\$$\Web\Walpaper klasörüne walpaer ları koydum ancak seklinde ayarlamama rağmen olmuyor.
  12. Eski versiyonda nlite da hata almıyordum simdi alıyorum. Yaptıklarımın sırası Eklenti ,Güncelleme PAketi --> Driver PAck --> 7iso ---> Katılımsız Kurulum ..... seklinde.
  13. İyi bende bir modifiye denemesi yapıyorum senin 7iso kullanmayı düşnyorum. Ve yarsımcı olan arkadaşlarla ck güzel bir şey cıkarıcagınıza eminim hade bekliyoru< :)
  14. Bi baksan colector acc yada pre acc ye upload olmadıgı için 10 kişden sonra download kapanmış.
  15. 1)sysdm.cpl.res: http://rapidshare.com/files/183211173/sysdm.cpl.res.html Bunu basak bir yere upload edebilir misin???
×
×
  • Create New...