Jump to content

cashflow67

Üye
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Ankara

Recent Profile Visitors

1075 profile views

cashflow67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Sorunsuz çalışıyor. Konu güzel. Elinize sağlık.
  2. Bence Linux kurun. Linux Mint XFCE yada iyi derecede linux bilginiz varsa Arch Linux. Windows sürümleri kasar sizde.
  3. hocam elinize sağlık. Acaba güncellemeleri alır mı? Sırf gereksiz uygulamalar ve yavaşlatan sistem özellikleri yüzünden orjinal xubuntu yada ubuntu kurmuyorum. Acaba hagi ubuntu çalışmanızı önerirsiniz? Yazılım güncellemelerini alan ve hızlı olarak?
  4. Hocam güncel sürümde Office 2016 versiyonu entegre edebilir misiniz? Çünkü bazı sistemlere ağır geliyor Office 2019. Ayrıca sistem ve Office Windows updateden güncelleme alabilirse iyi olur. Ellerinize sağlık. @forjest
  5. İsteyenlere alternatif link. Google drive kopyalayıp link paylaşım açtım. Umarım yararı olur. https://drive.google.com/file/d/1QxxJAecV7aI1sWn35tFR2wY_FQ6lXN2N/view?usp=drivesdk İsteyenlere alternatif link. Google drive kopyalayıp link paylaşım açtım. Umarım yararı olur.@FastZeit https://drive.google.com/file/d/1QxxJAecV7aI1sWn35tFR2wY_FQ6lXN2N/view?usp=drivesdk
  6. Evet, yandisk gibi bi siteye yükleme şansınız var mı? Herhangi bir limit koymuyor yükleyen ve indiren kişi için de
  7. Hocam bu yeni sürüm güncel mi? Yani ofis güncel mi? Makro hataları visual basic seçeneği yüklü olmadığı için kaynaklanır. Tecrübe ile sabittir. Program ekle kaldırdan- değiştir deyip özellik ekleden- office paylaşım yerinden visual basici işaretleyin. Sonra ileri diyin kurulum tamamlansın ondan sonra makro hataları almazsınız!
  8. @eca2424 Elinize sağlık Hocam. Bir sorum olacaktı. Windows update çalışıyor mu? Yani ileriki güncellemeleri alabilecek miyiz?
  9. Kardeşim adam sitesinde bir video yayınladı. Tamamen Türkçe oluyor artık sistem.
  10. Sistemi yapan adama söyledim bunu ve bunun gibi birkaç sorunu. Sistemde hesap makinası yok falan dedim. İnanır mısın sadece onun için silmek sorunda kaldım Ayrıca RS2 Win 10'larda bir sorun var çözemedim ama sistemi çok kastırıyorlar. RS1 1607 kurdum öyle sıkıntılar yaşamıyorum. Ayrıca bana verdiği cevap bir sonraki sürümde defenderı kaldıracakmış. Ama onun dışında çok hızlı bir sistem. Benim bilgisayar eski olduğu için aşırı bir yararını göremedim. 8 GB RAM üzeri olan makinaları uçurur.
  11. Arkadaşlar ben sistemi kurdum. Müthiş hızlı bir sistem. Gereksiz hiçbirşey yok. Kurulumdan sonra Windows Destroy Spying ögesini ayarlardan tüm seçenekleri işaretleyerek çalıştırmanız ve UAC'ı kapatmanız yeterli. Tavsiye ederim. Yaklaşık 5 saattir kullanıyorum herhangi bir sorun yok ve gereksiz programlar hizmetler silinmiş. Tek eksisi sistemin dilini türkçe yapamadım. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
  12. Kardeşim bende de Core 2 Duo E8400 3.00GHZ+ 4 GB DDR2 667MHZ Ram + 512mb 9500GT ekran kartı bir bilgisayar vardı. Windows 8.1, 10 falan hepsini kurdum denedim ve en performanslısı Win 7 Home Premium 64 bit oldu. Ultimate kurmana gerek yok çünkü yazılımcı ve geliştiriciler için yapılmış bir sürüm. Sen dediğimi yap. Home Premium 64bit kur yeter. Eğer SSD falan kullanıyorsan Windows Search hizmetini tamamen devrtedışı bırak, bilgisayar uçak oluyor. Ben 2 sene kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  13. Bende de geçen aya kadar böyle bir sistem vardı. Windows 7 Home Premium kurman senin için en iyisi olur. 8.1 veya 10 bilgisayarını çok kastırır Bu arada 64 bit Windows 7 Home Premium kurmalısın. Yoksa ramin 3gb gözükür.
×
×
  • Create New...