Jump to content

PurpleStreet

Üye
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

3676 profile views

PurpleStreet's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

27

Reputation

  1. Öncelikle ellerinize sağlık ne kadar zamandır değerli yazılımcı arkadaşlardan böyle bir çalışma bekliyordum. Bence gerçekten çok kullanışlı olmuş program ancak naçizane bir önerim var. Bence arayüzü sadece yazılar olarak değil de neyin ne olduğuna dair yanlarına küçük ikonlar da yerleştirme imkanınız olursa biraz daha kullanıcı dostu bir arayüzü olur diye düşünüyorum.
  2. Office 2021 LTSC sürümünde office 365 teki yeni arayüze geçmenin bir yolu var mı? visual refresh adını verdikleri makyajlama çok hoş duruyor.
  3. HP Victus Amd Ryzen 5 5600h 16 Gb 512gb Ssd Rtx 3050 16.1 Fhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar 4h0l3ea Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
  4. Oukitel C21 En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
  5. @winvistafiko hocam öncelikle teşekkürler araç için çok uzun zamandır keyifle kullanıyorum. Çok ufak bir ricam olacak sizden, Windows Apps kaldırma kısmında cortanayı kaldırma vb. gözükmüyor. O kısmı da vaktiniz olduğunda güncelleyip elden geçirebilir misiniz?
  6. @forjest çok teşekkürler, sistemde her şey muazzam gözüküyor aşırıya kaçılmamış ve çok dikkatlice ayar yapmışsınız. Tek bir sorum olacak ben sistemi ingilizce kullanan biriyim iso dosyasına ingilizceyi dahil etmemin bir yolu var mı? yani kurulumdan sonra eklemek istemiyorum çünkü öyle yarısı türkçe yarısı ingilizce kalıyor gibi oluyor.
  7. konu başlığında süresiz yazılmış ama kontrol edebilen oldu mu? Gerçektende sınırsız mı yani 5TB alan?
  8. Merhabalar, paylaşım için çok teşekkürler :) x86 sürümünü de hazırlamanız mümkün müdür? Hafızası oldukça sınırlı (Dahili 32 gb) bir tabletim var, onun için ilaç gibi olur...
  9. Merhaba, teşekkürler paylaşım için fakat ingilizce dil mevcut mudur çalışmada? Yoksa sadece türkçe mi?
  10. Kardeşim ben Z2 sahibiyim sana şurdaki tüm telefon modelleri içerisinde en çok güvenebileceğin markanın Sony olduğunu söyleyebilirim ; iyi bir pil ömrü (android tarafında pil optimizasyonunu en iyi beceren sonydir bence), kamera performansı ve optimum android deneyimi istiyorum diyorsan diğerlerine hiç bakma bile (Sony android güncellemelerinde elini en çabuk tutan firmalardan biri , Asus telefonlarını doğru dürüst güncellemiyor bile Zenfone 2 alan arkadaşım pişman misal ; android 5.0 kullanıyorlar daha android 7.0 çıkıyorken) Iphone 5S alacağına illa ki Iphone istiyorum diyorsan Iphone SE almanı öneririm ama tabii bütçeni aşar o G3 filan biraz daha eski modeller kaldılar , daha yeni jenerasyon 2016 filan ürünleri almanın daha yararlı olacağını düşünüyorum
  11. Reeder W100ic model tablet bilgisayara sahibim. Rufus programı ile UEFI sistemler için GPT modunda FAT32 olarak yazdırdım flash belleğe sisteminizi fakat bilgisayarı boot etmeye kalktığımda ; yeniden başlata shift tıkladığımda uefi usb bellek olarak görünüyor ama usb hiçbir şekilde boot olmuyor nedeni ne olabilir acaba tabletlere bu şekilde kurulum yapılamaz mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim usb bellek bozuk değil bu arada ..   İyi bayramlar :)
  12. Çalışma gerçekten muazzam uzun zamandır vista çalışması yapılmıyordu forumda bu aralar nedense yapılıyor :D insanların düşündüğü kadar kötü bir sistem olmadığı kanaatindeyim emekleriniz için teşekkürler :) yükleyebilirsem torrent ya da mega gibi yerlere upload etmeyi planlıyorum (Vaktim olursa linkleri pm den ulaştırırım size :) )
  13. home x64 sürümü indirebilen varsa başka hızlı indirme yapılabilecek bir siteye upload edebilir mi? torrent inmeye hiç başlamadı ; sorun bende mi acaba ?
  14. home sürüm ne zaman gelir acaba :) ? ellerinize sağlık internette başka böyle bir çalışma yok bu ilk :D
×
×
  • Create New...