Jump to content

LetsqoNd

Üye
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LetsqoNd

  1. Tabi ki orjinal sitesinden kurdum, zaten windows 10 ilk çıktığından beri kurulu pc'imde. Dediğim gibi 9860 sürümünde bir şey yoktu, 9879 u yükleyince işlemci kullanımı normaline göre bir hayli fazla çözüm bulamadım direkt olarak w10 9879 sürümlü .iso yu indirip format atmayı düşünüyorum. Mİcrosoft un sitesindeki w10 sürümleri eski sürüm mü yeni sürüm mü acep 

  2. Bugün windows 10 yeni çıkan prewiem build 9879'u kurdum önceki sürümde 9860'da böle bir sorun yoktu. 9879'u kurduktan sonra işlemci kullanımı anormal bir şekilde pc başlangıcından itibaren %45-%50 arasında başlıyor çalışan programlara baktığımda run32.dll adlı dosya kullanıyor onu sonlandırıp kapatıyorum ama bu seferde %20-%25 civarında işlemci kullanımı ve herhangi bir program açtığımda birden %100 e kadar fırlıyor bu sorunu yaşayan veyahut bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum..? 

  3. F klavye Türkçe de en sık kullanan harflere göre parmağınıza göre düzenlenmiş. Türkiye klavyesidir, bütün resmi kurumlar aşağı yukarı F klavye kullanırlar çarşıda ki tezciler vs. de bunlara dahil. Uzun zamandır F klavye kullanıyorum hiç bir şikayetim yok kullanışı çok basit. Q klavye ise ingilizcede en sık kullanan kelimelere göre düzenlenmiş şekildedir. Bu yüzden F klavye diyorum. 

×
×
  • Create New...