Jump to content

SERHATLI

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SERHATLI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [img]http://img231.imageshack.us/img231/8155/adszrih.jpg[/img] 86339 saniye bi saçmalık yokmu? pc jet gibi hızına dayanamadı herelde.
  2. yeniden sp3 lü bir xp ile format at. sp2 sakat bi sistem.
  3. Kendi çevresinde çöpten ekmek toplayanlar varsa elbette öncelik bunlara yardım etmektir. Ama çevresinde çöpten ekmek toplayanlara ratlamayanlar, Afrikada çöpte bile ekmek bulamayanlara yardım etsin. Amerikada bile evsizler denen köprü altında yaşayan aç insanlar var ama genel olarak Amerika dünyanın en zengin ülkelerinden biri. Afrikadaki durum çok daha iç acıtıcı. herkes vicdanıyla başbaşadır. isteyen istediği gibi düşünebilir.
  4. Hayırlara vesile oldun. Allah razı olsun. kimse yokmu derneğine Afrika gıda yardımı için 100 TL gönderdim.
  5. son sürümü kullanıyorum. 4.0.1
  6. http://www.fulloyun.com/f10/incognito-2011-full-indir-full-download-full-yukle-full-oyun-indir-full-oyun-download-full-oyun-yukle-72793/ bu sayfada idm eklentisi devredeyken sir süre donuyor, devredışıyken donma olmuyor. kurulu eklentiler [img]http://img6.imageshack.us/img6/5837/adszvrf.jpg[/img]
  7. @ersinbakar idm eklentisinden kaynaklanıyor galiba. eklentiyi devre dışı bıraktım. şimdilik donma olmadı daha önce olan sitede. teşekkürler.
  8. [img]http://img32.imageshack.us/img32/4245/adsznb.jpg[/img] Bazı internet sitelerinde açılırken site ve tüm diğer açık sekmeler donuyor. sonra yukarıdaki resimde görülen pencere açılıyor. devam et de desem durdur da desem bazen birkaç defa daha donup aynı uyarıyı veriyor. bu durumla karşılaşan oldumu? Bir çözümü varmı?
  9. Teknik bilginiz varsa, güç kaynağını söküp içine bakın. soğuk lehim,şişmiş kondansatörler. yanık izleri,kararmış yerler vs kontrol edin. Yoksa tamir ettirmeye çalışın. olmuyorsa mecburen yeni bi tane alın.
  10. [quote name='carizma47' date='06 June 2011 - 18:44 ' timestamp='1307378693' post='1025193'] ben daha önce kullanmıştım ama en etkili bu [b]ophrack live cd 2.3.1[/b] her bilgisyarda şifreyi gösteriyor istek üzerine paylaşabilirim [/quote] http://ophcrack.sourceforge.net/download.php Adresinde dediğiniz iso dosyaları var. ancak xp ve vista için ayrı ayrı iso dosyaları var. Win7, vista ve xp için tek cd ile açabileceğimiz bir iso dosyası varmı? En başta verilen 143 mb lık iso dosyası boot olmuyor malesef açılışta. Başka yerde aynı sürümün 142 mb lık iso dosyasını yazdırıp denedim boot oldu. şifreyi değiştirdi. win7 32 bitde. Başta verilen iso dosyası bozuk hazırlanmış arkadaşım. 1cd boşa gitti sayende. 3in1 cd iso yokmudur? yani xp vista ve win7 tek cd de.
  11. kardeş, imajı nero ile çift tıklayınca düzgün içeriği yazdı ama pc açılırken boot olmadı. cd first boot biosta. win7 de denedim boot olmadı nedendir acaba?
  12. [b]El kârda gönül yârda.[/b] Yani dünya için çalışıp kâr et ama gönlün dünya ile değil Allah ile beraber olsun.
  13. [img]http://i53.tinypic.com/23t1kwh.jpg[/img]
  14. neyi indiriorsunuz? sadece jpg resimler var... link nerde?
×
×
  • Create New...