Jump to content

wwwillam

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wwwillam

  1. Merhaba arkadaşlar
    Daha önce aşağıdaki düzenlemeyi yaparak youtube girebiliyordum ancak format attıktan sonra defalarca denememe rağmen giremedim yarmcı olurmusunuz.


    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

    Bilgisayarıma girin. Bilgisayarıma girdikten sonra Adres bölümünde yazan Bilgisayarım yazısının bulunduğu bölüme üstteki yazıyı yapıştırın. Veya internet Explorer’da adres çubuğuna da yazabilirsiniz.

    Ardından önünüze bir sayfa açılacak burada bulunan “hosts” dosyasına çift tıklayın. Birlikte aç menüsü gelecek. Buradan Not Defterini seçiyoruz. Tamam’a tıklıyoruz.Not defteri aracılığıyla hosts dosyasını açmış bulunuyoruz. Şimdi açılan bu dosyanın içinde yazan ne varsa siliyoruz. Ardından “X” ya tıklıyoruz değişiklikleri kaydetmek istiyormusunuz diye soruyor “Evet” diyoruz ve işlem tamam.
  2. Merhaba arkadaşlar
    Bilgisayarıma format attım orjinal cd olmadığı için ses kartı driver'ı yok
    Ses kartını nasıl bulup yüklerim
    MODEL :ECS P4M900T-M2
  3. Merhaba
    Bilgisayarıma format atıcam.Formata atmadan önce bilgisayarıma yüklediğim programların kopyasını alıp format attıktan sonra tekrar bilgisayara yüklemek için hard disk'ime kaydetmek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Merhaba
    Bilgisayarıma format attım ama cd sini kaybettiğim için ses ve ekran kartını yükleyemiyorum.Bu konularda biraz acemiyim doğru linkleri bulmama yardımcı olurmusunuz.Özellikler aşağıdaki gibidir.

    Üretici: ECS
    Anakart:P4M900T-M2
    Ekran kartı:VIA Chrome9 HC IGP Family
    Ses kartı:HD Audio rear output2
×
×
  • Create New...