Jump to content

izmirset

Üye
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

izmirset's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. selam benim önerim windows 11 lite olursa çok güzel olur... - ekran çubuğu çok geniş, daha küçük olabilir. - güncelleştirme kapalı olsun, eski sağ tık özelliği olsun - masa üstünde dosya paket windows 11 crak lisans ve tarayıcı google crome hazır olsun, masa üstünde denetim masası ve bilgisayar vede belge kısa yolu hazır olsun ben indirdim ve kullandım, google crome tarayıcı bende çok yavaş yavaş çalışıyor neden ? benim pc eski çok gereksiz programlar vardı ekranı kilite yaptığımda sağ köşede gerek yok.. yeniden başlat ve kapat ve kilitle olsun.. windows 11 apk magaza gerek yok, windows 11 lite olursa aynı windows 7 gibi çok güzel olur...
  2. keşke hazır olsaydı sağ tık eskisi gibi ? zaten hiç kimse windows 11 sağ tık beğenmiyor ki..
  3. selam -sayfa yenileme fare aynı windows 7 gibi kolay ve basit mi ? - kullanıcı adı sonrası şifre koyabilir miyiz ? - eski pc için indirme ve kurma yapabilir miyim ?
  4. selam FARE YENİLEME SAYFASI BÖYLE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR VE LİTE GEREKSİZ WİNDOWS 11 RAHATSIZ EDEN PROGRAM VE UYGULAMALAR OLMASA ÇOK GÜZEL OLUR.. NOT : WİNDOWS 11 FARE YENİLEME ÇOK KÖTÜ, WİNDOWS 7 GİBİ VE SİZE GÖNDERDİĞİM RESİM GİBİ OLURSA ÇOK GÜZEL VE İYİ OLUR.
  5. selam FARE YENİLEME SAYFASI BÖYLE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR VE LİTE GEREKSİZ WİNDOWS 11 RAHATSIZ EDEN PROGRAM VE UYGULAMALAR OLMASA ÇOK GÜZEL OLUR.. NOT : WİNDOWS 11 FARE YENİLEME ÇOK KÖTÜ, WİNDOWS 7 GİBİ VE SİZE GÖNDERDİĞİM RESİM GİBİ OLURSA ÇOK GÜZEL VE İYİ OLUR.
  6. selam FARE YENİLEME SAYFASI BÖYLE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR VE LİTE GEREKSİZ WİNDOWS 11 RAHATSIZ EDEN PROGRAM VE UYGULAMALAR OLMASA ÇOK GÜZEL OLUR.. NOT : WİNDOWS 11 FARE YENİLEME ÇOK KÖTÜ, WİNDOWS 7 GİBİ VE SİZE GÖNDERDİĞİM RESİM GİBİ OLURSA ÇOK GÜZEL VE İYİ OLUR.
  7. selam FARE YENİLEME SAYFASI BÖYLE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR VE LİTE GEREKSİZ WİNDOWS 11 RAHATSIZ EDEN PROGRAM VE UYGULAMALAR OLMASA ÇOK GÜZEL OLUR.. NOT : WİNDOWS 11 FARE YENİLEME ÇOK KÖTÜ, WİNDOWS 7 GİBİ VE SİZE GÖNDERDİĞİM RESİM GİBİ OLURSA ÇOK GÜZEL VE İYİ OLUR.
  8. selam FARE YENİLEME SAYFASI BÖYLE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR VE LİTE GEREKSİZ WİNDOWS 11 RAHATSIZ EDEN PROGRAM VE UYGULAMALAR OLMASA ÇOK GÜZEL OLUR.. NOT : WİNDOWS 11 FARE YENİLEME ÇOK KÖTÜ, WİNDOWS 7 GİBİ VE SİZE GÖNDERDİĞİM RESİM GİBİ OLURSA ÇOK GÜZEL VE İYİ OLUR.
  9. MASA ÜSTÜ YENİLEME sistemi böyle mi ? yoksa windows 11 farklı model mi ? yardımcı olursanız çok memnun olurum..
  10. masa üstü FARE yenileme WİNDOWS 7 gibi YOKSA WİNDOWS 11 gibi , yardımcı olur musunuz... indirmeden sormak istedim.
  11. KARDEŞİM SİZDEN BİR RİCAM OLACAK... WİNDOWS 11 LİTE kullanımı kolay ve basit aynı windows 7 gibi ve format öncesi mail sistemi yok olsun kullanıcı ve şifre özelliği olsun ve denetim masası olsun ve sayfa yenileme kolay olsun aynı windows 7 gibi, hafif ve sürüm olursa çok güzel olur... not : bandicam portable yeniden başlatma ile çalışmıyor ve bluestacks tam kurulumda bellek boşta olmaz hatası çıkıyor diğer LİTE WİNDOWS 11 lerde sizde olmasın diye öneride bulundum...
  12. çok sağ olun eksik olmayın var olun İNŞA'ALLAH bilgisayarım flash belleği okuyor FORMAT ATIYORUM çok şükür ama webcamı görmüyor neden ? webcam denedim çalışıyor başka pcde, ama benim pc webcam ÇALIŞMIYOR NEDEN ? .. windows tan veya pc usblerimi bozuldu mu ? bana yardımcı olursanız çok memnun olurum...
  13. ce ve be anlamı nedir... HANGİSİNİ indirmem lazım... umarım rufus hata vermez..
  14. İNŞAALLAH flash bellek hatalı değildir, hem rufus hemde tool HATA VERDİ yine..
  15. RUFUS FORMAT YAZDIRMADA HATA ALIYORUM, NEDEN ? - bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..
×
×
  • Create New...