Jump to content

sadoece00

Üye
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sadoece00

  1. Chrome'da böyle diyor

      [url=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1409248029__yok.png]pre_1409248029__yok.png[/URL]

    İdman'da ise html olarak indiriyor mümkünse dropbox yada mediafire'a yükler misin 1 aydır bunu arıyorum :/



    EDİT : Kardeşim Mobilden denedim ve indi Allah Razı olsun Çook teşekkür ederim Hakkını helal et uğraştırdım.

  2. hocam part listten reflesh yapınca bu hata çıkıyor

     invalid partition table if you still want to install use the skip mbr test

    bir kaç mesajı okudum birinde 2 bölüm varsa erişemiyor demişsiniz diğerinde UsbWriteProtect ten off yapın demişsiniz bende tek bölüm var ve UsbWriteProtect'te zaten off yani yazmaya karşı korumalı değil acaba sorun nedir yardımcı olur musunuz ?

  3. firefoxu kuruyorsunuz sonra grease monkey eklentisini de kuruyorsunuz sonraki adimda userscripts sitesine giriom facebook activity cleaner scriptirini aramakismindan bulup yüklüyoruz sonra firefoxu kapatip açiyorsun ototmatik devreye giriyor orda tüm yorumlar beğeniler falan ne varsa istediğini seçiyorsun hepsini tek tek siliyor ama geçmişin kabarik ise 10 dk falan sürebiliyor 

    deniyorum şu an :D açık ama bişi oluyor mu olmuyor mu anlamadım :D

  4. Niye 14 şubat? niye 13 değil yada 13 mart değil ? 
    Sevgililer gününü kutlarken kime benziyoruz? 
    Bu soruyu kendimize soralım ? ; sevgililer günü gençlerimiz üstünde oynanan oyunlardan sadece biri. 
     
    Bu oyun cok güzel tasarlanmış olup PAPAZ VALENTİNA İSİMLİ bir rahibinin ZİNA eden gençlere sahip çıkması sebebiyle devlet tarafından öldürüldüğü 14 şubat anısına kutlanmaktadır. gördüğünüz gibi olay SEVGİNİN günü değil zina eden gençlere sahip çıkan bir PAPAZın öldürüldüğü günün hatırası ile alakalıdır 14 şubat gerçeği MÜSLÜMANLARI bu güne mesafeli durma noktasında uyarmaktadır böyle günlerde görülen bir tüketim çılgınlığı sadece TİCARİ bir tuzaktır, ihtiyaçları dısında almamalıdır, HEVESLER YANILTICIDIR... -... sevgi temiz duygudur. çok sayıda kişiye yönelemeyecek kadar özeldir. tek bir günü yoktur. müslümanlar ALLAH'ın helal kılındığı başkası ile kalpleri meşgul edemezler.Niye 14 şubat? niye 13 değil yada 13 mart değil ? 
    Sevgililer gününü kutlarken kime benziyoruz? 
    Bu soruyu kendimize soralım ? ; sevgililer günü gençlerimiz üstünde oynanan oyunlardan sadece biri. 
     
    Bu oyun cok güzel tasarlanmış olup PAPAZ VALENTİNA İSİMLİ bir rahibinin ZİNA eden gençlere sahip çıkması sebebiyle devlet tarafından öldürüldüğü 14 şubat anısına kutlanmaktadır. gördüğünüz gibi olay SEVGİNİN günü değil zina eden gençlere sahip çıkan bir PAPAZın öldürüldüğü günün hatırası ile alakalıdır 14 şubat gerçeği MÜSLÜMANLARI bu güne mesafeli durma noktasında uyarmaktadır böyle günlerde görülen bir tüketim çılgınlığı sadece TİCARİ bir tuzaktır, ihtiyaçları dısında almamalıdır, HEVESLER YANILTICIDIR... -... sevgi temiz duygudur. çok sayıda kişiye yönelemeyecek kadar özeldir. tek bir günü yoktur. müslümanlar ALLAH'ın helal kılındığı başkası ile kalpleri meşgul edemezler.
×
×
  • Create New...