Jump to content

erbakan

Banned
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About erbakan

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

erbakan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. sitede aktif olamıyor

  2. PcKOaLi adlı arkadaşımı siteye yeni üye yaptıım ama etkinleştirme maili bir türlü gelmiyor gereksiz kutusundada yok

  3. artık buraya yazma mecburiyetinde kaldım

  4. arkadaşlar yardım edin hiç biyere konu açamıyorum kimseyel irtibata geçemiyorum

  5. Dnslerin çoğu şuan ,iptal şimdiden filtrelemeye başladılar. Artı insanları madem filtleyiliyecekler kendi modemlerimiz neden üretilmior.en önemlisi bu modemler test ediliyormu çok basit bir modemle insanları denetim altında tutmak.
  6. beygir gücü = sanayi toplumunda mekanik yakıtla üretilen güce geçişde ilk çıkan motorların tek silindir olması ve değeri halen klasik sistemle yani fiziki güçle kıyaslanmsı nedni ile beygilerle ölçülüyor.Çünkü avrupada genelde At katır güücünden faydalnmakdaydı ağır işlerde. [quote]Dipnot beygir gücü hakında arabaa hastaları çokdur ama bilmezler. Amerikan arabaları beygir güçleri avrupa araçlarının beygir ggücünden 100 de 10 daha düşükdür özetle chevrolet 80 beygir yazıorsa avrupa standartıı ölçümünde 72 değer verir.Kilometre mil değeri olduğu gibi biribirinden alaksız birimler gibidir. Amerikan araçları gerçek değerlini vermez kağıtta yazanlar[/quote]
  7. Çok iyi olur birde uzun yakanlar kazmaların allah belasını versin.Bunların yüzünden can güvenlği sıfır gece uzun yolda bu xenon ve uzun yakkanlar yüzünden ölme olasılığı 100 de 90 tr de genelde uzunu yakıor bizim millet sonra selektor yapamıorlar:)
  8. [spoiler][img]http://i.imgur.com/XGAM7.jpg[/img] [/spoiler] [quote]Malesef Xp Cik[/quote]
  9. çinlerin hiçbiinde java yokdur adı java bende 5800 çin var bildin eski 8 bit atari oyunları gbibi oynlar yükleniyor. [quote]www.maxicep.com[/quote] gir ama işine yaramaz konuşmak için ideal bbu telefonlar sadece.
×
×
  • Create New...