Jump to content

fevzi525

Üye
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fevzi525

  1. Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Herkese Kolay Gelsin.

    Türkiye Mağazalarında Samsung Galaxy Gear SM-V700 Ekran koruyucu bulamadım. Bildiği Yerde Satan Varsa Yardımcı Olabilirse Çok sevinirim.

    Galaxy Gear Live Saatler Var Ekran 1.63 inç SM-V700 modelide 1.63 inç acaba live saatin ekran koruyucusu Galaxy Gear V700 modeline Olurmu Teşekkürler.

  2. dual core işlemci ile kullanıyorum şuan pc yi ama core 2 duo da donuyo işte core 2 duo başka anakarrtta çalışıyor 2 sindede sıkıntı yok teyyare arkadaşımızın dediği giibi bi uyumsuzluk var güncellemek lazım felan .

  3.  
    O zaman sıkıntı yapma hocam ya. facebook uygulamasını kullanma tarayıcıdan gir olmadı. Hem internetin varsa kotalı, tarayıcıda daha az veri kullanımı oluyor bilgin olsun. Uygulamalar sürekli gelişir güncellenir bu sorun varsa eğer yeni güncelleme gelir yakında. geçici olarak messenger ı kaldırabilirsinde.


    Beni suphelendigim o ama bikac kezde baska uygulama kullanirken yasadim yine
  4.  
    Heh işte onu hiç bilmem :D İmei yi neye göre yüklüyorlar bilmiyorum o yüzden ne desem yalan olur. :)
     
    Root yapıp mobileuncle tool ile imei yedeği alınabilir. Sonradan geride yüklenebilir ama note 2 için denendiğinden emin değilim. 


    Yazilimin 4.3 u turrkiyeye gelse yeniden attircaktim da
  5. Bide hocam dun bataryayi bosaltip soktum 10 saat kadar bekledim sonra taktim suana kadar bo sorun yokktu mesenger da konusurken bianda klavye dondu muzik hala caliyodu ama touch kullanilmiyodu kisi felan degistiriyodum ama , donmada hep facebook un mesenger uygulamasini guncelledikten sonra basladi ve cogu zamanda mesenger da dondu telefon
  6. Merhaba arkadaşlar ben gt n7100 kullanicisiyimda telefon 1 haftadir anormal calisiyor 1 hafta oncesi belli araliklarla cantada kapniyodu sonraki gunler telefon donma yapmaya basladi fabrika ayarlarina aldim ama yine donma yapiyor lutfen yardimci olacak arkadaslarin onerilerini bekliyorum tskler
  7. Sevgili Arkadaşlar 17.11.2013 tarihinde hotmail hesabımın şifresi değiştirilmiş facebook adresimin şifresi değiştirilmiş vede silkroad oyun bilgilerime girilmiş...

    Benim hesaplarımı Telefonum Vede PC'lerim haricinde kesinlikle Açmıyorum Neyseki Hesaplarımı Geri Aldım...

    Sizden Ricam PC'lerime böyle erişimi engelliye bilme imkanım varmı ?? Silkroad oyun bilgilerime girilip içindeki eşyaları çalma gibi bi durumda söz konusu dediigim gibi kendi pclerim haricinde kesinlikle girmemişim.

    Yardım Edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

    Saygılar Sevgil.er...

×
×
  • Create New...