Jump to content

@zlatan@

Üye
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

727 profile views

@zlatan@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Ben de önceki mesajımda efi olarak değil normal kurulum yapmandan bahsetmiştim. Zaten efi sistem için hdd GPT, normal sistem için MBR bölüm düzeni olmalı. Neyse sorunun çözüldüğüne sevindim.
  2. connectify hotspot full diye arat tam sürüm bulabilirsin. Ben de kullanmıştım.
  3. Efi sistemli değil de normal windows kurulumu yapmanı tercih ederim çünkü windows 7 istiyorsun. Bunun için: 1- RÜFUS programında iso dosyanı seçip, normal bios ve MBR seçmelisin. 2- BİOS'ta efi değil LEGACY olsun daha sonra boot sırasında 1. sırada USB BELLEĞİ olsun. Bu şekilde sorunun hallolacağına inanıyorum.
  4. Format atın. Bundan önce akıllı tahta için nasıl geri yükleme yapılacağı ile ilgili bir bilgi yer alan PDF dosyası var. Onu da D'ye kopyalayın. Format sonrası geri yükleme yapabilirsiniz. Unutmadan yanınızda usb klavye ve mouse bulundurun ki dokunmatik çalışmazsa sorunu halletmek için.
  5. Eğer başka bir sistem kurabiliyorsan o windows iso dosyasında sorun vardır.
  6. Biosta SECURE BOOT kapalı (disable) olsun. Sonra EFİ destekli windows kurulumu ise EFİ'yi aç yoksa LEGACY seçili olsun. En sonunda boot sırasında 1. olarak USB FLASH MEMORY 'yi seç ve dene bakalım.
  7. Diskteki bütün bölümleri silip o şekilde temiz Windows 10 kurmayı deneyin. Kurulum ekranından yapabilirsiniz silme işlemini.
  8. Eğer windows 10 kullanıyorsan telemetri'yi kapatabilirsin. Microsoft gözetlemesini de kapatabilirsin bu şekilde.
  9. Usbden çalışan bir windows deneyin.
  10. 1.Tüm hdd ve ssdleri çıarın nasıl bir uyarı verecek. 2.Sadece hdd takıp deneyin. 3.Sadece ssd takıp deneyin. 4. Cd'den çalışan bir işletim sitemi deneyin. Bakalım kendi kendine açılacak mı?
  11. Eğer birinin sizin modeminize bağlandığını düşünüyorsanız, bu kişi bağlandığında siz modeme girip onu MAC FİLTRELEME bölümünden engelleyebilirsiniz. Ezberimde değil ve benim modem kablonet olduğu için tam hatırlamıyorum ama çok kolaydı. Dilerseniz MAC FİLTRELEME adıyla google'da aram yapıp bulabilirsiniz.
  12. Efi değil de normal bir windows kurulumu yapın ve deneyin. Bu nereden çıktı derseniz klasik windows biostan sonra devreye girerken efi destekli windows ise bir nebze bios ile iç içedir. Bu da olmazsa bilgisayardaki tüm hdd ve ssd'leri çıkarın nasıl bir uyarı verecek bakın. Ona göre yine yardımcı olmaya çalışalım.
  13. Videodan gördüğüm kadarıyla işletim sistemi uefi destekli kurulmuş. Ancak biostaki boot menüsünde boot mode kısmında legacy support seçili. Boot mode kısmında EFi'yi, PXE boot to lan kısmını da DiSABLE seçip deneyiniz. Benim de birkaç kez pxe ile ilgili bir uyarı verince bu şekilde halletmiştim.
  14. Kesinlikle Kaspersky Internet Security. Nedenlerini açıklayayım: 1- Bilgisayarda performansı çok zorlamıyor ve Türkçe. 2- Virüs veri tabanı geniş ve sürekli güncelleniyor (bazen 1-2 dakikadan bile kısa). 3- Deneme süresi uzun. 45 gün. Denersin beğenmezsen başka programa bakarsın. 4- ÜCRETSİZ 1 YILLIK YASAL LİSANS veriyor. Nasıl mı? https://goo .gl/YiqcnQ (goo ile .gl arasındaki boşluğu silin) adresinden deneme sürümünü indiriyorsunuz. Sonra My Kaspersky hesabınızı ücretsiz olarak oluşturuyorsunuz. Kaspersky Internet Security programını açıyorsunuz. Pencerenin altında My kaspersky 'a tıklıyorsunuz. Gelen pencerede Facebook ve Tweeter rasminin altında bağlatı alın 'a tıklayın. Size vereceği linki arkadaşlarınıza gönderin. Bu linkten arkadaşlarınızın her indirmesi size 5 puan verir. Üstelik siz kurunca 21 puanla başlıyorsunuz. 50 puanınız olunca 1 yıllık lisans kodunu size verecek. Ve tamamdır. Ben 4 senelik bonus kazandım (1+1+1+1yıl)
  15. Kesinlikle Kaspersky Internet Security. Nedenlerini açıklayayım: 1- Bilgisayarda performansı çok zorlamıyor ve Türkçe. 2- Virüs veri tabanı geniş ve sürekli güncelleniyor (bazen 1-2 dakikadan bile kısa). 3- Deneme süresi uzun. 45 gün. Denersin beğenmezsen başka programa bakarsın. 4- ÜCRETSİZ 1 YILLIK YASAL LİSANS veriyor. Nasıl mı? https://goo .gl/YiqcnQ (goo ile .gl arasındaki boşluğu silin) adresinden deneme sürümünü indiriyorsunuz. Sonra My Kaspersky hesabınızı ücretsiz olarak oluşturuyorsunuz. Kaspersky Internet Security programını açıyorsunuz. Pencerenin altında My kaspersky 'a tıklıyorsunuz. Gelen pencerede Facebook ve Tweeter rasminin altında bağlatı alın 'a tıklayın. Size vereceği linki arkadaşlarınıza gönderin. Bu linkten arkadaşlarınızın her indirmesi size 5 puan verir. Üstelik siz 21 puanla başlıyorsunuz. 50 puanınız olunca 1 yıllık lisans kodunu size verecek. Ve tamamdır. Ben 4 senelik bonus kazandım (1+1+1+1yıl)
×
×
  • Create New...