Jump to content

warning_82

Üye
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Sakarya

Recent Profile Visitors

2353 profile views

warning_82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. CyberLink Screen Recorder Deluxe 3.1.1.5177 Screen Recorder'ı kullanarak, seçtiğiniz platforma doğrudan bağlanabilirsiniz ve videoyu Full HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Twitch, YouTube veya Facebook için en çok oynanan oyun, oyun sevginizi dünyayla paylaşmanın harika bir yoludur. Oyun konsollarından akış Ekran Kaydedici'de akış sadece PC ile sınırlı değildir. Bağlı bir Playstation'dan, Xbox'dan veya diğer popüler oyun konsollarından doğrudan Twitch, YouTube veya Facebook'a canlı oyun oynatabilirsiniz. Görüntüleyenlerinizle gerçekten etkileşim kurmak için web kameranızdan canlı tepki videosu ekleyin. Web kameranı entegre edin Sadece oyunundan daha fazlasını paylaş. Oyun konsolundan akış yaparken bile web kameranızın ve mikrofon sesinin ve videonuzu oyun içi çekimlerinizin üzerine entegre ederek oyun sırlarınızı, tepkilerinizi ve yorumlarınızı paylaşın. Azaltılmış sistem ayak izi CPU ve GPU işlem gücünün pürüzsüz oyun ve akış için çok önemli olduğunu biliyoruz. Diğer ekran yakalama çözümleri, oyuncuların ihtiyaç duyduğu değerli işlem gücünü çok fazla tüketirken, Screen Recorder'ın CPU ve GPU yükünü oyununuz için mümkün olduğunca en aza indirmesini sağlamak için mümkün olan her adımı attık. Sonuçlar, Screen Recorder 3'ün piyasadaki en yakın popüler seçeneğin iki katından daha iyi performans gösterdiğini gösteren karşılaştırmalı testlerle kendileri için konuşur. Bu kullanabileceğiniz 2 kat daha fazla işlem gücü! Kullanımı kolay düzenleme araçları Çekiminizi nasıl düzenleyeceğinizi gösteren saatler harcamayın. Screen Recorder, çekimlerinizi hızlı bir şekilde içe aktarmanıza ve kırpmanıza, başlıklar ve geçişler eklemenize ve ayrıca özel bir ses yedekleme parçası eklemenize olanak tanıyan oldukça basit bir düzenleme arayüzü ile gelir. Sunumları kaydetme ve düzenleme Çalışanların çevrimiçi kayıt yaparak, düzenleyerek ve yayınlayarak sunumları gözden geçirmesine izin verin. İşleri kolejlere görsel olarak açıklamak, ekipleriniz için öğreticiler veya etkileşimli görsel eğitim rehberleri oluşturmak için mükemmeldir. Canlı akışını doğrudan kitlenize aktarın HD ekran paylaşımı ve entegre web kamerası videosu ile YouTube ve Facebook'a sunum yaparak kitlenizi genişletin. Etkileşimli sunumlar yapmanın ve müşteriler ve çalışanlarla bağlantı kurmanın en kolay yoludur. UptoBox Download
  2. Glary Utilities Pro 5.93.0.115 Glary Utilities Pro 5.93.0.115
  3. Emeğinize Yüreğinize sağlık Hocam, 32 Bit içinde paylaşımlarınızı bekliyoruz
  4. Hayırlısı Be Gülüm..B)

  5. İşletim sistemi harika gözüküyor fakat karanlık arayüzler pek ilgi çekici değil. Daha canlı açık renk tonları modern gözükebilirdi.
  6. Android cihazlar için en iyi ve en kapsamlı office uygulaması ve pdf okuma uygulamasıdır. ikisi bir arada bu uygulama ile tüm ofis ve pdf gibi döküman işlerinizi kolaylıkla yönetmenizi sağlar. İndirmeye Başla!
  7. ACR ücretsiz bir "Telefon Görüşmesi Kayıt" uygulamasıdır. Uygulama hem gelen, hem de giden aramaları süre sınırı olmaksızın farklı formatlarda kayıt imkanı sunmaktadır. ACR Play Marketteki en iyi görüşme ve arama kayıt programıdır. İndirmeye Başla!
  8. Güncellendi: 6 Temmuz 2016 Boyut: 23 MB Yükleme sayısı: 10.000.000 - 50.000.000 Mevcut Sürüm: 3.6.100 Sunan: Appic Labs Corp. İndirmeye Başla!
  9. En popüler İslam uygulaması. Dünyada 25 milyonun üzerinde Müslüman tarafından tanınan, mobil cihazlar üzerindeki en doğru Namaz saati ve Ezan uygulaması olarak tanınmaktadır. Muslim Pro ayrıca, Arapça yazımı, fonetiği, çevirileri ve sesli okumaları ile birlikte Kur'an'ın tamamını ve Kıble'yi bulma, İslami Hicri takvim, helal restoranlar ve camiler haritası gibi birçok başka özelliği de içermektedir. Güncellendi: 5 Temmuz 2016 Boyut: 33 MB Yükleme sayısı: 10.000.000 - 50.000.000 Mevcut Sürüm: 8.3 Sunan: Muslim Pro Limited İndirmeye Başla!
  10. Güncellendi: 6 Temmuz 2016 Boyut: 12 MB Yükleme sayısı: 50.000 - 100.000 Mevcut Sürüm: 2.2 Sunan: Moonlighting Apps, LLC İndirmeye Başla!
  11. Emeğine yüreğine sağlık, her zamanki gb başarılı bir çalışma olmuş.
×
×
  • Create New...