Jump to content

eskli26

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About eskli26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eskli26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.Tüm dediklerini ve vermiş oldugunuz linkleri tek tek denedim olmadı.Şansa anakartın ram sülotları bozuldu değiştirmek zorunda kaldım. Farklı bir model aldım ve gayet memnunum.Yinede teşekkür ederim sizlere.
  2. Konu kapatılabilir,sorunları çözdüm ve uygun olanları aldım.İlgilenen arkadaşlar teşekkürler.
  3. p8h61-m pro/cm6630/dp_mb anakart üstünde böyle yazıyor kardeş. bütün sürümleri denedim The selected BIOS file is not compatible with the current BIOS böyle hata veriyor.
  4. BIOS'u güncellemek istiyorum ama yapamıyorum. Sistem bilgilerim ve anakart modelim aşağıda. Asus'un sitesine giriyorum BIOS güncellemlerinden hepsini tek tek indirdim ama Asus Update ve Ex Flash'i kabul etmiyor.Flaş belleğe atıyorum biostan ez2 flaş ile kurmaya çalışıyorum,o zamanda biosun dosyasını yani 'cat'uzantısını okumuyor görmüyor bilgisayar.Asusu Update manager ve Al suit programı ile güncellemeye çalıştıgımdada hata veriyor(the model of the bios image doesn't match the bios rom currently present) uyumsuz bios diye Bana doğru BIOS sürümümü ve nasıl güncelliyeceğimi anlatırsanız gösterirseniz çok sevinirim.
  5. Arkadaşlar mrb hayırlı bayramlar cümleten..Sistemim biraz eskidi.Yaklaşık olarak 4-5 senedir kullanıyorum. sorunsuz şimdiye kadar iyi götürdü Ama artık yeni oyunlarda yetersiz kalıyor.Bende ram ve ekran kartını değiştirmek istiyorum.İşlemcimin iyi oldugunu düşünüyorum şimdilik.Ama eğerki kafamda ilerde yapacağım işlemciyi değiştirmekte olcak.Acaba işlemciyide direk olarak mesela i7 alıp i3 le değiştirsem sorun olurmu ?Güncel sistem bilgilerim resimdeki gibi. Ama sorunum acaba alacağım ekran kartı ve ram bilgisayrda sorun olurmu anakart sorun yaratırmı.Yada sizin önerinize göre hangi rami ve ekran kartını almalıyım?Benim bilgisayarda anakartta iki girişli 2 tane 2gb,2gb=4 gb ram var suanda.Ben 8 gb ram alıp takmak istiyorum.Malum en son oyunlar minimum 8 gb ram istiyor.2 gb'tın birini çıkarıp biri kalacak.Yani toplam 10 gb ramım olmuş olacak ama sorun dediğim şekilde olurmu ?Yada tek 8 yada 16 gb mi alıp takmam lazım illahaki??Ekran kartı ise nvieda g 630 var suanda yanına biraz daha aynı şekiilde normal bir ekran kartı alıp 2 sini berabaer kullanmak istiyorum bu mümkünmü? Yada olursa nasıl olur?Arkadaşlar beni detaylı bir şekilde aydınlatırsanız sevinirim.Benim aklımdkai ram ve ekran kartını linkte verdim.Sizde bir bakın arkadaşlar ben fazla pek anlamıyorum bu işlerden bana yardımca olursanız sevinirim. Bu ram: Arkadaşlar ama bu ddr4 benimki ddr3 ddr3 mu takmam lazım benim illahakı bilgisayarıma? bunu hiç anlamadım.Yada siz öneride bulunun arkadaşlar şunu şunu takacaksın senin bilgisayarına uyacak diye. http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-fury-black-ddr4-2133mhz-cl14-pc-ram-23241.html Buda Ekran Kartı:Bunuda aynı şekilde arkadaşlar.Benim Nvieda 630 ile aynı anda kullanabilirmiyim ?Yada tek bunumu kullaanabilirm biraz detaylı olarak anlatırsanız bende anlamış olurum. http://www.vatanbilgisayar.com/asus-mini-gtx950-gddr5-2gb-128-bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
×
×
  • Create New...