Jump to content

inferno3152

Üye
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

inferno3152's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ios7 yükledim ve gene olmadı. Telefonu aldığımız yere götürdüm, Apple sitesinden programını indirip kurman gerekiyor dedi. Program ismini söylemedi sadece sitede var dedi. Dediği gibi bir programda bulamadım.
  2. Her dediğiniz yolu denedim ama olmadı.  i-funbox programını kurdum ama programda telefonu görmüyor. Aynı şekilde iTools programı da telefonu görmüyor. Ama bilgisayarda görünüyor.
  3. Herkese iyi akşamlar. Ben iPhone 4 telefonu bilgisayara bağlıyorum ve bilgisayar telefonu görüyor. İçindeki fotoğrafları ve videoları falan da görüyorum. Ama iTunes telefonu görmüyor ve içine müzik atamıyorum. Bir çok yolu denedim. iTunes en son sürümü yüklü ve çok defa silip yeniden yükledim. Hizmetler de ise iTunes ve iPhone yok, sadece iPod Servisi var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.  
  4. Ekran kartı AMD. Ekran kartına bağlı vgapnp.sys dosyası var.Bunu da silemedim. Hem yönetici izni ile hemde cmd ile silmeye çalıştım ama silinmiyor. Dediğiniz programı indirdim, şimdide onu deniycem.
  5. Çok sağol ama hata veriyor. Bu sistem, yazılımı yükleme gereksinmelerini karşılamıyor. diyor.
  6. Herkese iyi geceler. Benim bir arkadaşım bilgisayarını format atmam için bana verdi. Herşey tamam fakat ekran kartı sürücüsü yanlış yüklenmiş. Ben hem çözünürlüğünü 1366 * 768 yapmak için hem de Aero temalarını kullanmak için bunu silip orijinal ekran kartı sürücüsünü yüklemek istiyorum. Bilgisayarda yüklü olan sürücüyü siliyorum ve bilgisayarı yeniden başlat yapıyorum. Bilgisayar açıldıktan sonra ekran çözünürlüğü 800 * 600 oluyor ve Windows ekran kartını otomatik olarak tanıyıp yüklüyor. Bilgisayar ASUS X54H Hem kendi sitesinden hem de AMD sitesinden sürücüyü indirdim ama olmadı. Ayrıca başka bir yerden sürücü paketi buldum onu yükledikten sonrada bilgisayar yeniden başlıyor ve bilgisayar normal açılıyor. Hoş Geldiniz ekranının gelmesi gereken yer gelmiyor ve siyah ekranda kalıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
  7. [quote name='ozanaus' timestamp='1347957798' post='1241605'] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Orijinal Windows 7 Home Premium, tr yama yukledınmı yoksa orjınal turkce'mıyıdı[/font][/color] [/quote] Hayır yüklemedim. Orijinal Türkçe.
  8. [quote name='TeYyArEe' timestamp='1347705190' post='1240866'] Orjinal Windows için crack önerisi ???? Valla kendinizi aşmaya başladınız, diyecek birşey yok artık ! Aynen bu şekilde işliyor INACTIVATION işlemi, sistemin orjinal dosyaları üzerinde oyanama, virüs kaynaklı boyut artışı, dosyaların içeriğinde değişiklik gibi durumlarda Windows Validation Tool otomatik olarak [color=#a52a2a]geçerli ürün anahtarını dolayısı ile orjinal Windows kullanıcısını korumak için[/color] girilmiş olan seri numarasını iptal ediyor. Ürünü tekrar active etmek mümkün. Bunun için aşağıdaki işlemleri uygulamanız gerekmekte[list] [*]Regedit'i açın ve soldaki konsol ağacını kullanarak [b]HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/ [/b]adresine gidin, [/list][list] [*]Sağ taraftaki verilerden [b]MediaBootInstall [/b]girdisini bularak değerini 0 olarak değiştirin (değer Windows tarafından 0 olarak düzeltilmiş olabilir, bu durumda birşey yapmanıza gerek yok) [/list][list] [*]Başlat menüsüne [b]Komut istemi[/b] yazın, çıkan komut istemi yazısına sağ tıklayarak [b]yönetici olarak çalıştır[/b] seçeneğini tıklayın, çıkan UAC uyarısına evet diyerek Komut istemini çalıştırın [/list][list] [*][color=#20252C][font=Arial, sans-serif][background=rgb(251, 251, 251)]Açılan komut satırı ekranında [b]slmgr /rearm[/b] yazın, enter'a basın ve biraz bekleyin. "[/background][/font][/color][b]Command completed successfully[/b][color=#20252C][font=Arial, sans-serif][background=rgb(251, 251, 251)]" mesajıyla karşılaşacaksınız. Bu uyarı mesajını gördükten sonra Windows'u yeniden başlatın. [/background][/font][/color] [/list][list] [*][color=#20252C][font=Arial, sans-serif][background=rgb(251, 251, 251)]Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra Bilgisayarım ikonuna sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın. Buradan "[/background][/font][/color][b]Ürün anahtarını değiştir[/b][color=#20252C][font=Arial, sans-serif][background=rgb(251, 251, 251)]" seçeneğini seçin. Orjinal Windows key'inizi yeniden girin aktivasyon işlemi otomatik olarak yeniden tanımlanacaktır.[/background][/font][/color] [/list] [color=#20252C][font=Arial, sans-serif][background=rgb(251, 251, 251)]Haydi kolay gele ![/background][/font][/color] [/quote] Dün Microsoft'tan biri ile chat yaptım. Benden Bilgisayarım özellikler kısmında yazan lisansı ve laptopun altında Microsoft etiketinde yazan 25 haneli kodu istedi. Onları karşılaştırdı ve işletim sistemi lisansı orijinal dedi. Acer firması ile görüş dedi. Bilgisayarın sistem dosyalarında değiştirilme olabilir dedi. [ Bilgisayarım özellikler kısmında lisansı değiştir diye bir seçenek var mı dedi yok dedim ] Fakat akşam eve gidince dediğiniz yöntemi deniycem, umarım sonuca ulaşırım. Teşekkürler
  9. [quote name='TugruL' timestamp='1347628853' post='1240640'] Bende de Home Basic sürümü vardı aynı hatadan 1 ay çektim. Denemediğim yöntem, aktivasyon kalmadı. Meğer sorun Aero yaması yaptığım içinmiş. Seninki Home Premium büyük ihtimal öyle bir sıkıntın yoktur ama benim anladığım kadarıyla windows orjinal dosyalarından biri değişikliğe uğradığı zaman bu hatayı veriyor ?? Yanlış bi kanıyada varmış olabilirim ama bence bir düşün buna neden olabilicek bir program yada yama falan yüklediniz mi? [/quote] Emin değilim ama daha önce internetten bi crack indirmiştim. Belki ona yanlışlıkla tıklamış olabilirim. Ama Bilgisayarım'dan özelliklere bakınca aktivasyon kodu yazıyor ve Windows Etkinleştirildi diyor. Şimdi kafedeyim. Eve gidince seriali el ile gircem. [color=#0000cd]TugruL -> Evet aynen öyle. Özelliklerde windows aktifleştirildi yazmasına rağmen yine hata vermeye devam ediyor. Serial sorunu çözmeyecek bence mantıken?? Ayrıca aktivatörlerde sorunu çözemeyecek, en yaygın kullanılan yöntemleri denemiştim nanay...[/color]
  10. Herkese selam Ben bilgisayarıma hiç format atmamama rağmen son 3-4 aydır bilgisayarı her açtığımda böyle bir uyarı alıyorum ve güncellemeleri tam olarak yapamıyorum. Canlı Destek ile Microsofttan biri ile chat yaptım oda telefon et falan dedi. Ben format atmadan bundan nasıl kurtulabilirim ve neden böyle bir uyarı çıkıyor ? Bilgisayarım Acer 5738-G Orijinal Windows 7 Home Premium, hiç format atmadım. Yaklaşık 2,5 yıl oldu alalı. Şimdiden teşekkürler. [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1347627520__ekran_alnts.jpg[/img]
  11. Eset pek favorim değil. Çok kaliteli bir virüsü tanımıyor. Fakat Kaspersky anında yakalıyor. [ Eset Anti Virüs denedim, ötekini denemedim ama onuçlar aynıdır heralde büyük ihtimal ] İstersen test amaçlı yarın göndereyim sana Neyse bende yatıyorum zaten. Yarın bakarım konuya. Yardımların için teşekkürler. Herkese iyi geceler
  12. O tuşlar ebeveyn denetimini açıp/kapamak için.
  13. Hala gösteriyor kullanıcı hesabını. Kablosuz ağlar ise açık olduğu takdirde hep görünüyor.
×
×
  • Create New...