Jump to content

suskun123

Üye
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by suskun123

  1. Ücretsiz torrentten indirebileceğim torrent siteleri var mı?
  2. 4K film indirmek istiyorum. Araştırdım bulamadım . 4096x2160 çözünürlükte 30 GB ve üzeri filmleri indirebileceğim torrent siteleri var mı?
  3. Selamun Aleyküm, Ben sadece grup4dos olarak multiboot kullaniyorum bu çalışmanızı ıso olarak nasıl çalıştırabilirim
  4. İkinci el telefon alacaksan 50 100 tllik al. Eğer miktar daha fazla ise kesinlikle alma. Ben 8 ay önce aldım şuan telefon kapandımı açılması günleri buluyor. Sıfır al başın ağrımasın benden demesi. Zaten akıllı telefonların ömrü ortalama 3 yıl.
  5. https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-13-07-17-00-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-efsane-konu--99980530 M.2 SSD nin senin anakarttta takılacak yeri varmı uyuyormu bakmakta yarar var bu arada
  6. Amazondan samsung m.2 ssd 960 pro almanı tavsiye ederim baya iyi. Gücün yetmiyorsa Gene Amazondan PNY 120 gb SSD 40 dolar alabilirsin. 240 gb de 55 60 dolar arası
  7. Hocam haziran ne zaman paylaşırsınız bayram gelmeden olursa güzel olurdu
  8. Alternatif link paylaşıldı mı Turbobit üyelik yok çeviri sitelerindende yapmaya çalıştım olmadı. Önceki safyalarda paylaşan oldu mu ?
  9. Hocam hayırlı olsun güzel olmuş. M.2 SSD nasıl hocam yazma okuma şimdi uçuyordur var ya Baya sağlam bir pc olmuş oyunlarda nasıl özellikle Counter Strike de denediniz mi hiç ? Monitörün altındaki flash bellek koymak için gözüken bi aparat var onun linkini verir misiniz bizde alalım kolaylık açısından iyi
  10. Windows 10 (Multiple Editions), Version 1703 (Updated March 2017) (x64) - DVD (Turkish) tr_windows_10_multiple_editions_version_1703_updated_march_2017_x64_dvd_10195586.iso SHA1: 96D9DF5D634222A5D6BE16708923FE614E3A49AE Hocam bunu indirecemde. Uefi kuruluma uygun mu acaba. Ona göre rufüstan yazdıracağım ? Diğer bir sorum Mikrasoft oyun modu filan diyordu. Bunun içinde mevcut mu acaba. ?
  11. Hocam bu ekleme çıkarma varmı ? Uefi mi normal mi ? aradaki farklar nelerdir açıklar mısınız.
  12. @karadurak Hocam ne yaptınız Amazondan yeni sistem topluyordunuz ne yaptınız ?
  13. Yeni sistemin resimlerini testlerini bekliyoruz buradan paylaşırsınız artık
  14. Hocam emin misiniz çok az zamanım kaldı. Bu port olayı yok eğer derlerse çıldırırım. AKK sonrası hızın 16 mbps olacak dedin. Benim hız 3 mbps oluyor anlamadım ?
  15. Arkadaşlar merhaba. Şuan İstanbulda Türktelekom 26 mbps hız ve 75 gb kota kapasiteli hipernet(fiberin bi altı sanırım) kullanmaktayım. Sözleşmemin bitmesine çok az bi zaman kaldı. Hız teslerinde tam hız alıyorum yani 26 mbps, oyunlarda pingim çok iyi 5 15 20 arası. Verdiğim ücret aylık 60 TL. Türknet var 150 gb kota en son hız neyse onu veriyorlar ve 60 TL. (35 mbps hız varmış bende filan. 5 6 ay önce tt aradı diyordu 35 yükseltelim 75 yapalım diye oradan biliyorum.) Şöyle bir sıkıntı var bizim mahallede örneğin yeni taşınanlar yada internet bağlamak isteyenler başvuru yaptıklarında port yok bekleyin diyor türktelekom. Hatta bi arkadaş 4 ay bekledi port yok diye. Ben şimdi sözleşmem bitmeden başvuru yapayım diyorum türknete bununla ilgili 2 sorum olacak 1- Türknete geçtim diye Türktelekom port yok demesin bana da kapatmasınlar netimi 2- Sözleşmen senin daha bitmedi erkenden kapattığın için benden başka fazla para istemesinler. son 1 ay daha ödeyeceğim taksit ondan sonra yok. Acaba başka bir para çıkartır mı. 3- Hızımda ve pingimde düşme olmaz demi türknete geçince aynı alt yapı çünkü Yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler. @forjest Bu da vaat ettikleri kampanya umarım söyledikleri gibidir. https://turk.net/
  16. Teşekkürler binbey, atabey, crasadura. Bende diyorum neden olmuyor Video yu izlemedim. Bundan önceki kurup kullanmıştım. Bu yeni sürümü daha yeni yükledim video izlemekte yarar var
  17. Hocam Acronis 2016 kurdum. Km Boot Vol 1 2017 Legacy/ Uefi ( Secure Boot ) tib dosyasının içine giriyorum efi alanına giriyorum silme yok sadece kopyalayıp dışarı alma var Üzerine gelip atıyorumda olmuyor. Kes sil yok sadece kopyalamaya izin veriyor. Yada siz şöyle mi yapuıyorsunuz yoksa tip dosyasını kuruyorsunuz flasha oradan flasın içine mi girip yapıyorsunuz anlamadım.
  18. hocam şu düzeltme eki vardı (BOOt klasörü). Bi yerde anlatmıştınız nereye koyacaz diye. Aradım bulamadım. İlk sayfaya ekler misin lütfen. acronis 2016 kurdum. öyle açıldı girdim içine kopyanmıyor silinmiyor. Yoksa flash belleğe yazdırdıktan sonra mı flashın içine girip kopyalayacaz pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  19. @karadurak Hocam amazondan aldığınız ürünler geldi mi sistem toplaması bitti mi. M.2 SSD acaba performansı nasıl Sistem toplama işi bittikten sonra size zahmet burada da en son hali ve test sonucunu yazarsanız güzel olur bende toplamayı düşünüyorum da
  20. Md-5 değerlerini paylaşır mısın internette sorun varda kontrol yapmam lazım genelde yanlış indirmeler oluyorda.
  21. Aynen bu güncellemede umarım düzelmiştir. 1511 kullanmaya devam edecez yoksa
  22. @karadurak Hocam bende bi tavsiye vereyim Şu 2017 yazısını silseniz güzel olur. Çünkü 2018e kullandığımızda 2017 yazısı çıkınca çok kötü oluyor KM BOOT yeterli diye düşünüyorum. İyi çalışmalar değerli arkadaşlar.
  23. @crasadure @karadurak @oguzhan43 Çalışmalarınız ve yorumlarınız içine ne kadar teşekkür etsek azdır. İyiki sizin gibi insanlar var. Karadurak Hocam son yapacağınız çalışmanın anlatımında crasadure Hocamızda yardımda bulunsa videolu resimli anlatım çok süper olur. Çünkü @crasadure hiç bilmeyenin anlayacağı tarzda anlatıyor ve insan anlıyor. Sizin anlatımınız bilenlerle ilgili onlar hemen yapıyor ve soru sormuyor. Bizim gibiler sayfayı sorularla ile dolduruyor sizden ricam böyle bir şey yapsanız güzel olur kolay gele sizleri seviyoruz.
×
×
  • Create New...