Jump to content

0sman55

Üye
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

0sman55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Arkadaşlar Matlab 2015b Windows 8.1 için Crack dosyasına ihtiyacım var. Elinde olan var mıdır?
  2. SANA göre yasak olmamalı, ama bu şekilde bu sorulara ulaşamayan milyonlarca insana haksızlık oluyor. Sen çıkmış sorulara madem erişiyorsun bunu herkesin ulaşacağı bir hale getirmedikçe yaptığın yanlış. O sınava sadece senin öğrencilerin girmeyecek. Para kazanmak uğruna umutlar çalma. BANA göre de umut hırsızlığı yapan bir sahtekarsın. BANA göreler ile bir yerlere gelinmiyor maalesef.
  3. https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/turkiye-programlari/acikogretim-fakultesi-onlisans-programlari-2-yillik/elektrik-enerjisi-uretim-iletim-ve-dagitimi     Arkadaşlar önümüzdeki ders yılında bu bölüme açıköğretimden kayıt olmayı düşünüyorum. Elinde ders çalışma belgeleri olan var mı? Pdf olarak olursa daha iyi olur.
  4. Başlıktan konu anlaşılıyor zaten :) Bu konuda bi bilgisi olan var mı ? Telefonum Htc 8s WP8 telefon ve android e çevirebilir miyim ?
  5. Hep bir hayaller bir hayaller. Üniversite ortamını görmeden atılgan olma bekle bi :) Hayırlı olsun inşallah dediğin gibi olur ama Bilgisayar Müh liğinde akademik kariyer işi zor. Hatta çok zor. Hayal kırıklığına uğramazsın inşallah. ayrıca ders programını inceledim. Okul içerisinde dil öğrenebilmek için kredi ayırmamışlar. Bu da demek oluyor ki yoğun bir program var. En azından ders saatleri çok. Yani dil öğrenmek hayal olabilir senin için. çünkü akademik kariyer düşünüyorsan bunu iyi bir üniversitede yüksek lisans ya da master yaparak yaparsan iş imkanın artar, ki bu da boun odtü itü ytü gibi üniversitelerde iş bulma oranını arttırır. Ancak buralara girebilmen için iyi düzeyde fizik matematik ve orta düzeyin üzerinde programlama bilmen şart. diploma ortalaman ise sitede her ne kadar 2.50/4.00 - Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans, 3.00/4.00 master için dese de bunlara aldanma 4 üzerinden 3.90 ın altına düşmemen lazım. bu yüzden dil öğrenmek yerine kendini geliştir. Dilin sana katacağı sıkıntıları hazırlık sınıfında anlarsın :)   http://ceng.cu.edu.tr/tr/detay.aspx?pageId=1527 http://adaylar.boun.edu.tr/tr-TR/Sayfa/Basvuru http://www.metu.edu.tr/admissions/graduate-programs http://www.fbe.itu.edu.tr/Pages.aspx?app=7&pID=146
  6. Taban puanı bir bölümün kalitesini belirlemez bence. Tercih meselesi ki insanlarımızı geçtim bilim bakanı bile okullar fizikçi yetiştireceğine pastacı yetiştirsin diyor. Sebebi ise ne devlet sektöründe ne de özel sektörde fizik bölümünü kaldıracak bir yer yok Türkiyede. İlk yazımdada belirttiğim gibi hedefim yurtdışı olduğu için bu bölüm bence ideal. Birde matematik ile çap yapılınca tadından yenmez inan bana :) Ek yerleştirmeler ne zaman bilmem ama yazmanı tavsiye edebilirim. Birebir tanıdığım dünya matematik ve fizik şampiyonlarıda Boğaziçi fizik matematik gibi bölümleri tercih ediyorlar genelde. Bu da bölümün taban puanını kenara koyduğumuzda kalitesini gösteriyor.
  7.   Boğaziçi Fizik bölümü ciddi anlamda Türkiyenin en iyi bölümü bence. Ki ilk 100 e girip Boğaziçi EE yazanlardanda bırakıp Fiziğe gelenler var. Sebebi ise temel bilim olması. İnsanın ufkunu açması. Mühendislik alanında ülkenin en iyi bölümü bence Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği ama ondan daha iyi bir bölüm varsa bu kesinlikle Boğaziçi Fizik derim ben. Şayet ingilizceniz var ise şu linkten inceleyebilirsiniz programın derslerini.  ve ayrıca çok iyi bir akademik kadrosu var ki buda yurtdışında okuma fikrini insana aşılayan çok büyük bir avantaj.   http://www.boun.edu.tr/tr-TR/Content/Akademik/Lisans_Katalogu/FenEdebiyat_Fakultesi/Fizik_Bolumu
  8. Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliğini bırakarak Fizik bölümüne geçtim. Bu senede Matematik bölümüyle ÇAP programına başlıcam. Bilgisayar Mühendisliğinden uzak dur derim. Fizik bölümü iyi tercih. Dgs ile ilgili bilgim yok ama bildiğim kadarıyla sırf DGS için özel bir site var. İnternette ara bulursun.
  9. ilk 1400 e girmiştim ve boğaziçi bilgisayar müh seçmiştim. bu sene bilgisayar müh bırakıp fiziğe geçicem (Boğaziçi) (Yeniden girmiştim sınava öylesine) (Yine ilk 2000 deyim ve bursumda iyi gelicek yeni yasayla) aynı zamanda matematiklede çap düşünüyorum. MYO benim için vakit kaybı oldu resmen. Şimdiye mis gibi bitmişti okulum.. Evet dediklerin için sağol itülü arkadaşlarım beni uyardı bu konuda. zaten artık aklımda yok oyle bişe. 3 senelik post bu. şuan aklımdaki şey akademisyenlik. :)
  10. ileriye yonelik kararlar alman gerek eger orayi bitirip birakacaksan bi ise yaramaz ama dgs diye bi sinav var bizim okula bile kabulu var, ona hazirlanacaksan bizim kazandigimiz bolumu milyon kat kolaylikla kazanirsin. arastir derim. bu arada bolum bogazici bilgisayar muh
  11. Sana tek tavsiyem olabilir, şayet çocuk tıp okumak istiyorsa ve severek okuyacaksa gitsin. Kolay tıp yoktur bu fikri çıkar aklından :) Meslek Yüksek Okulu olmayan bi üniversite seçsin. İyice araştırın laboratuvar olanaklarını falan. Onun haricinde şu okuldan çıkınca TUS daha kolay olur diye düşünmeyin derim. Neden MYO olmasın diye dersen adam kalabalığı çok olmasın ferah ferah bi kampüs, okul olsun. Okuma açısından iyi. :)
  12. Kardeş eğer ilk 5000 veya 10000 de isen Boğaziçi temel bilimler (Matematik, Fizik) yaz derim. Hem iyi burs veriyorlar hemde bölümler harika. Elektroniğe ilgin varsa Fizik bölümü seçebilirsin hem bursunu iyi alırsın hemde artık devlet temel bilimlerin değerini anladı. Anlamasa bile iş sıkıntısı çekmezsin. Kampüs güzel ortam güzel. Tavsiye ederim, ve bence bu iki bölüm Boun ün en iyi bölümleri :)
  13. Arkadaşlar Level dergisinin Eylül sayısının Dvd sini bulabileceğim bir yer var mı ? Veya elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
×
×
  • Create New...