Jump to content

MuhabbetFedaisi

Banned
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About MuhabbetFedaisi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MuhabbetFedaisi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Evet haklısınız, bizim bir kimliğimiz var hiç olmazsa, sizin ne olduğunuz da belli değil. Bak bize yandaş diyorsunuz.. E kabul ettik diyelim. Siz nesiniz?

    1. Show previous comments  3 more
    2. Cyph3r

      Cyph3r

      Artık söylenecek sözün kalmadığı, hatta söylesende işe yaramayacağı durumlarda kullanılan bir ifadeyi, mizahi yolla gösteren bir resimdir.

    3. KintaRo

      KintaRo

      ne diyon sen müdür? ne üstüne alındınki benim lafımı hay allam ya bir insan gocunduğunu bu kadar belli etmezki. Tartışma çıkartmayın işinize bakın.

    4. yasarcan

      yasarcan

      okey okey i see :)

  2. isteyen istediği gibi siyasi mesaj verebiliyor.. örnek: firat_can_1905

  3. Kültürümüzden zerre yok. Yarı çıplak İngilizce ile kazansan ne olur kazanmasan ne olur? Rezillik.. Varsa kazanan, kendi güzelliklerini her vesile ile başkalarına anlatabilen, aktarabilendir. Ben yarışmayı canlı olarak izlememiştim. Burada izledim. Ancak başka bir forumda birinin 'O sarışın hatun neydi, yaktı ortalığı!!! v.s (Daha ağır bir ifadeydi, ben yumuşattım) dediğini okudum. İşte yarışmaya katılmakla, birinci olmakla insanların zihninde oluşturduğunuz görüntü.. 'sarışın hatun yaktı bizi..' O forumda ne demek istediğini anlamamıştım. Ama burada izleyince giydikleri kıyafetin böylesine dekolte olabileceğini düşünmemiştim. Yarışmaya Türkiye adına katılan, haklı şekilde elenen ve bir yazarın 'Amerikan filmlerindeki gangester kılıklı' adamlar diye nitelendirdiği kültürümüzden bir karte bile barındırmayan kıyafet ve böğürtü ile dünyaya seslenip güya bizi temsil!!! eden şarkıcı müsveddesi gruba ne demeli??? Biz kendi sahip olduğumuz güzellikleri, atalarımızdan aldığımız mirası aktarabildiğimiz ölçüde kazançlı oluruz. Meselenin özü, özeti budur. Gayrısı yalandır. Düzeltme: Yazım yanlışı.
  4. Bu konu benim de kafamı kurcalamıştı vaktiyle. Sıkı bir elektronikçi küçük bir düğme yerleştirebilir dışına. Kesinlikle de işe yarar. Tabii mutlaka dizüstünün açılması lazım. Aslında pilin veya laptopun üzerine fabrika çıkışı bir anahtar koyabilirler. Ama işlerine gelmiyor demek ki..
  5. 32 Bit'in 4 GB ram'i görmesi ayrı şeydir, kullanması ayrı şey. Windows yeni sürümleri ile sistemdeki ram miktarını doğru olarak görüntüleyebiliyor. Burada anahtar kelime GÖRÜNTÜLEYEBİLMESİ. Evet 4 GB gösteriyor ama en fazla 3.2 küsür GB'ını kullanabiliyor. Ancak şu anki sistemlerde ekran kartı ve işlemci güçlü / yeterli olmak kaydıyla 3 GB ve / veya fazlasının çok fazla bir getirisi yok. Eğer oyunlarla tam bir uyumluluk isteniyorsa 32bit, oyunla işim olmaz normal yazılım kullanacağım derseniz 64 bit tercih edebilirsiniz.. Edebilirsiniz diyorum çünkü 64 bit işletim sisteminin de bir getirisi yok. Yazılımların çoğu 32 bit olunca işletim sisteminin 64 bit olmasının bir anlamı kalmıyor. Konu uzun ama hülasa şu anda 64 bit işletim sistemlerinin bir getirisi yok. Birkaç istisna var tabii.. 64 bit işletim sistemi ve bu işletim sistemini destekleyen 64 bit video işleme ve / veya tasarım programları.. Peki kaçımız bunları kullanıyoruz? Veya kaçımız zamanla yarışacak video render işlemleri yapıyoruz?
  6. [quote name='malikan' date='09 May 2011 - 14:39 ' timestamp='1304944784' post='1007564'] Bitdefender 2011 total security i şu an kullanıyorum ve gerçekten de harika bir proğram.. ayrıca kullanım ve arayüz özellikler bakımından her şey mevcuttur... [/quote] İlacı var mı Bitdefender'in.. Link ve biraz bilgi verebilir misiniz? Hiç kurmadığım, hiç kullanmadığım bir yazılım. Bu yüzden hiç bir fikrim yok.. iyi günler..
  7. Ekran kartı sürücü bilgilerinde MICROSOFT WDM filan diyor. Yani makinana windows kurunca otamatik tanımış. Siz ekran kartı sitesinden üretici sürücüsü yükleyiniz.. iyi çalışmalar.
  8. [quote name='unchange' date='29 April 2011 - 00:48 ' timestamp='1304030880' post='1001452'] 508 harf / 409 puan / 78 kelime + 1 yanlış sıralama 178 ile yerine il e yazdım [/quote] Görmeden inanmam
  9. Türkçe F klavye kullanıyorum. Çok ta fazla kendimi sıkmadan yazdım öylesine. Yanlışlarımı düzeltebileceğimi baştan bilseydim sıfır hata ile tamamlardım. Benim sonucum şu: [img]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/29/1113.jpg[/img]
  10. [quote name='djmuji' date='25 February 2011 - 22:31 ' timestamp='1298665868' post='969854'] çözülmüştür. kendi biosumu kendim modladım teşekkürler.. [/quote] Sevgili kardeşim nasıl yaptınız? Adım adım anlatır mısınız? Çok makbule geçer.. Bakın, önemli olan ADIM ADIM anlatmanız. Dağınık şekilde olunca birşeyleri mutlaka atlıyoruz. Ben daha önceki bir konuyu buradan okudum ama beceremedim.. iyi çalışmalar..
×
×
  • Create New...