Jump to content

Zlooo

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Zlooo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zlooo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bunun içindeki aktivasyon mu daha iyidir yoksa Daz Loader ile yapılan mı? Bende Bios Slic mevcut, dolayısıyla Daz'ın programı ile direk aktive ediyorum.
  2. Ben bu UEFI olayını anlamadım yahu, ben MSDN Windows 7 yüklerkende UEFI olarak yükledim, MSDN Win 7 Service Pack 1 yüklerkende o şekilde yükledim. Onlarda uefi desteği yoktu da noldu :)
  3. Loader hiç kullanmadım, Windows 7'yi ilk çıktığı zaman yüklemiştim ve bios slic kullanmıştım, hiç bir sorun yoktu. Şimdi ise bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere bastığımda Windows etkinleştirme kısmı bazen "Windows etkinleştirildi" olarak gözüküyor bazen ise "durum hazır değil" yazıyor. Fakat birkaç aydır pc çok yavaş açılıyor zaten, açılıştaki o bekleyiniz ve hoşgeldiniz kısmında 20-30sn bekliyor nerdeyse, bununla alakalı olabilir mi acaba? PC'de virüs,spyware,trojan falan yoktur. Devamlı kontrol ediyorum zaten.
  4. Bir önceki mesajımda sorun düzeldi demiştim fakat pc ye reset attıktan sonra yine aynı hata başladı.
  5. [b]@istanbul82[/b] Çok teşekkür ederim, sorun düzeldi.
  6. Öncelikle merhabalar, daha önce forumunuzdan bakarak BIOS SLIC yapmıştım Windows 7'ye, sıkıntısız bir şekilde çalışıyordu. Ne zaman SP1'i yükledim, ondan sonra orjinal değil uyarısı vermeye başladı. Tekrardan sertifika ve key yüklemeye çalışıyorum fakat hata veriyor. Ne yapmalıyım? Program ile denediğimde aşağıdaki gibi; [img]http://i53.tinypic.com/i6h62q.jpg[/img] Komut sisteminden denediğimde ise aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. [img]http://i54.tinypic.com/2zqzt53.jpg[/img]
×
×
  • Create New...