Jump to content

ArAnAnAdAm36

Üye
  • Posts

    244
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ArAnAnAdAm36

  1. Çok geçmiş olsun bende bundan 5 yıl önce kaza yaptım  (Şubat 2016 yıl oldu Şubat 2021 ) suçsuz olmama rağmen beni suçlu çıkardılar  bana çarpan araç sağlam bir şirket aracı çıktı ama ben ne olursa olsun hakkımı aradım kamera kayıtları falan derken  mahkeme suçsuzluğum kanıtlandı  ama hala mahkeme devam ediyor.  ben aracı aldığımda 45 bindi şimdi araç oldu 230 bin bende beklemedeyim sağlam bir avukat bul üzerine git yılma her ne kadar mahkeme işleri zaman alsa da sabır ile devam edecez 

    Yani demem o ki sonuna kadar devam et Allah yardımcın olsun kardeşim 

    • Like 1
  2. forjest, 03.02.2021 - 22:36 yazdı:

    Merhabalar değerli kardeşim mesajınıza geç cevap verdiğim için özür dilerim. Allah şimdiden kabul etsin değerli kardeşim.

    Bu android işletim sistemleri geniş çaplı bir konu ancak ben alta eklediğim android sistemlerinden iki tanesi bana göre en sorunsuzları olan ve google play market ve sistem kurulumlarının en kolay olan sürümleri diyebilirim. Diğerlerine girmeden bu alta eklediklerim sizin işinizi görecektir.

    Saygılarımla.

    Tavsiye Ettiğim "Android İşletim sistemleri" :

      İçeriği Gizle

    pOad4eK.png

     

      İçeriği Gizle

    Introducing Phoenix OS, an Alternative to Remix OS and Android-x86 Made in  China

     

     

    Çok teşekkür ederim 

    • Like 1
    • Thanks 1
  3. forjest, 19 saat önce yazdı:

    Temel gereksinimler haricinde ek ilave fazlıklarla sayfayı doldurmamak için.istek vb.ekstralar eklenmeyecektir Herkesin farklı istekleri olabilmekte onun için şimdilik sayfa için yeterli temel olanlar.

    Katılımsız arşivinde olması gerekliydi,Cleanmaster windows platformu için değil sadece android. > ccleaner daha mantıklı olur veya ASC  pro tavsiye edilir kolay gelsin.

     Bende temel gereksin olur diye söyledim. Sonuç olarak Tarayıcı  tabi ki emek eden sizsiniz anlayışınız için teşekkür ederim.

×
×
  • Create New...