Jump to content

boldjack

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by boldjack

  1. SmartVision al gayet kullanıslı ve iyidir..
  2. sorun işlemcide değildir power dadır .. ama emin olmak için işlemciyi sok duzgun monta et ve fanı iyi sık guc kablosunu tak ve bide dene aynı sorun devam ederse powerın da sıkıntı vardır..
  3. Verdiğiniz resimdeki seçenek setuptan yapılan değişiklikler için biosu fabrika ayarlarına getirmeye yarar. Bios güncellemesi sırasında zarar gören eprom için çözüm değildir. Hatalı yazılan epromu bu şekilde eski ayarına getiremezsiniz. Dolayısı ile biosun yeniden yazılması gerekiyor
  4. Başlat - Çalıştır - Regedit Şu Dizine Git; HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Explorer \ Advenced Anahtarına gel ve sağ tarafta ; "Hidden" , "ShowsuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap. Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de. Hangisi yoksa (ShowSuperHidden, SuperHidden) onun adını ver ve değerlerini 1 yapıp, oturumu yeniden başlat sorununuz cozulur ve silersiniz gizli dosyaları..
  5. ramleri yukseltirsin uzun sure idare eder rahatca...
  6. Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Atom™ Islemci İşlemci Hızı 1.66 GHz İşlemci Numarası N455 İşlemci Bus Hızı 667 MHz İşlemci Ön Bellek 512 KB Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz Sabit Disk Kapasitesi 250 Gb Ekran Boyu(inch) 10.1'' Monitör Tipi LED Glossy Maksimum Çözünürlük 1024 x 600 Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi Win 7 Starter Ağırlık 1.27 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza makinenin ozellikleri bu sanırım.. tam anakart modelini bulamadım .. ama aynı ramden al ve rahatlıkla yukset 4 gb da kadar yukseltebilirsin...
  7. Storage Crypt Sistem kategorisinde oldukça popüler programlardan biridir. StorageCrypt sizin şifreleme ve şifre koruma ve çıkarılabilir sürücüler, USB sürücüler, bellek sopa, Flash kartlar, PCMCIA sürücüleri ve daha fazla dahil olmak üzere sabit sağlar. Maksimum güvenlik için ve 128 bit AES şifreleme kullanır taşınabilir aygıtta şifre saklamaz. Bir kez şifreli, çıkarılabilir sürücü ve bir hata mesajı üretecek herhangi bir başka bilgisayarda (sürece StorageCrypt) yüklü olduğu kullanılır o açılamaz. Gibi sadece zarar görünüyor kullanıcı sürücü korunan, bilemezsiniz. Bu yaklaşımın avantajı vardır daha güvenli olması, ancak biraz veri taşınabilirliği sınırlar. Yazılım sürücü sınırsız sayıda kullanılabilir. Drive Encryption Şifrelemek veya deşifre Flash USB bellek veya sabit sürücü, gizliliğinizi korumak ve veri
  8. bunun bir kac nedeni var genelde.. işlemci fanımı sok ve temizle.. ve iyiice yerine oturtur.. yada işlemci fanını değiş.. Hardiskinin bielşstir ve c.d dahil hepsini biçimlendir siıfırdan kur .trojen varsa ..buda neden oluyo.. ekran kartını cıkar 10 board varsa anakartında ondan ac pc yi.. tek ram tak ve dene.. power dan kaynaklana bilir.. bunların birinden kaynaklanan sorundur..
  9. yanlıs hatırlamıyosam CANON PG 40 Siyah Mürekkep Kartuş var bunlarda kartusunda bir sıkıntı olabilir onuda temizlete bilirsin.. yada doldurta bilirsin sorunun cozulebilir ozaman. once cihazda mı kartıstamı bir sıkıntı var anlamak lazım.
  10. ASUS P5P41T LE G41 DDR3 GLAN+SATA2 16X Bellek Desteği: 2 x DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1333(O.C.)/1066/800 Ekran Kartı Yuvası: 2 x PCIe x1 IDE Sürücü: 1 xUltraDMA 100/66/33 PCI Kart Yuvası: 3 x PCI/ 1 x PCIe x16 SATA Sürücü: 4 xSATA 3 Gb/s port Tümleşik Ağ Kartı: PCIe Gb LAN Tümleşik Çıkışlar: 8 x USB 2.0/1.1 Tümleşik Ses Kartı: ALC662 6-Channel High-Definition Audio CODEC Yapı Standartı: ATX Yonga: Intel G41+ICH7 İşlemci Desteği: Intel® Socket 775 Core2 Quad/Core2 Extreme/Core2 Duo/Pentium dual-core/Celeron dual-core /Celeron 140 tl Kingston 2GB 1066MHz DDR3 Kingston 2GB 1066MHz DDR3 81 tl toplam 221 tl ye mal olur bir duzdun 1 gb ekran kartı taktın mı cok iyi oyun makinesi olur...
  11. kartın ustundeki dirençler den biri yanmıstır.. onu tspit edip bir elektronikciye değiştirip sıcak hava aastası yaptırısan kullanma ihtimalin olur.. oda kesin calıscak yada randumanlı calısması da zor ama bir ihtimal 2 hardisk yapıp yedek alabilrsin.. once bir baktır. iyi bir elektrinoikçiye değerleri olctur.
  12. merhaba aynı model ve marka bile bulsan randuman almam zor olabilir her hardisin kendi bios u var değiştirsen bile calısma oranı cok dusuk bilgin olsun.. ben buna benzer 3 pc 2 notebook değiştirdim ve randuman almadım..
  13. arşiv için en iyi suan TDK marka cdler. tavsiye ederim.
  14. bunun kolay yolu bilgisayarım saq tus yonet acıyoruz disk yonetimi diyoruz. orda suruculerini goruceksin. ve ordan yapabilirsin.
  15. hardiskleriinin jumperlarını once bir kontorel et 2 side master olarak goruyodur.. birinin jumperini cıkar.. ve cd surucunun jumperinida cıkar.. ve bagla bilgisayarını ac ..bilgisayarım saq tus yap.. yonet de disk yonetimi var goruceksin.. ordan biçimlendir ve istedin harfi ata ve kullanmaya basla.. benim pc de 3 hardisk var ve sorun yasamıyorum.. kalay gelsin.
×
×
  • Create New...