Jump to content

yasin3449

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by yasin3449

  1. öncelikle videonu izledim ve çalışmanı çok beğendim eline sağlık hocam :)
    ama bi kaç sorum olcak, bn işletim sisteminin hızlı olmasını istiyorum yani oyun ve diğer şeyler için, önceliğim tam performans :)
    [center]şimdiye dek hep win 7 ultimate 64 bit kullanıyodum fenada diil ama bu Antiochia yi ilk kez gördüm benim isteklerimi karşılıyabilirmi ultimateden dahamı iyi?[/center]
    [center]yardımınız ve çalışmanız için teşekkür ederim..[/center]

  2. zamanında PC hocamızdan TNCXP yi aLıp kurmuştum, driverLerini kendi kuruyor ekLemeLerini yapıyor sorunsuz çaLışıyor faLan çok memnun kaLmıştım, sora CD kırıLdı gitti öyLe..Şimdi TNCXP SP3 ü görünce çok mutLu oLdum :) eLLerinize sağLık Çok başarıLı bir çaLışma oLmuş.. Ama birşey soracam..

    bende win 7 uLtimate 64 bit war, onumu kuLLanayım yoksa TNCXP SP3 ümü ? oyun için ve hız açısından hangisi daha iyi performans werir biLginiz warmı ?

  3. DNS payLaşan arkadaşLara teşekkür ederim ama maLesef bi arkadaşın ddiği gibi ip oLmadan DNS yemiomuş hiç biri oLmadı :(

    ama bu kadar beLgeseLe merakLı muhteremin oLması sayesinde sorunuma çözüm buLdum :D saoLsun Vatron'un söyLemiş oLduğu HotspotShield programı sayesinde aLayına girebiLiyorum :dribble:

    herkese tekrar iLginiz için teşekkür ederim 8)

×
×
  • Create New...