Jump to content

speedup1

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

speedup1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Bence Modemin lan portuna 1 adet access point takın.sonrada acces point kullanıcı adı ve şifresini değişin.Böylece o. arkadaş kendi modem şifresini değişe dursun sizin bağlantınız sabit kalacaktır. Edit: Afedersin yazınızı dikkatli okumamışım.Accesspointi. Valla bilgi işlemseniz direk modemi yanınıza aldırın.sorarsa bilgi işlemim işimi sanamı öğretecek.usta bide bilgi işlem odası diyorsun taşıyın modemi bilgi işlem odası kimse birşey diyemez(muhasebeci hariç:) ) sonuçta yeri orası.
  2. arkadaşlar yeni dikkatimi çekti. Google ara yapında sp2 ve ya eski bir program normalde tıklanmaya göre indexler en başa koyar Ama google da  resmen silmiş.yandexle arama yatığımda dünya kadar sonuç veriyor.Ne İş Anlamadım :huh: olur tabii.
  3. Lütfen arkadaşlar benim için çok önemli.
  4. acaba apz, sini paylaşamanız mümkünmü.
  5. Arkadaşlar rica etsem elinde xp sp2 orjinal cd si olan varsa paylaşabilirmi?
  6. teamviever kullan.  her iki sistem içinde sürüm mevcut.
  7. arkadaşlar bilesenlerden kaldırsam bile bir sekilde hortluyor. :pc:
  8. Üstadlar Bilginize sığınarak acaba bu mümkünmü?. windows xpden internet exploreri tamamen kaldırmak istiyorum.ama öyle bileşenlerden kaldır filan değil komple kaldırma umarım kendimi ifade etmişimdir.
  9. yok kardeş zaten şuan oto piyasası tavan. Ama araç kaliteli iyi bakar hor kullanmazsan çok rahat satacağına da  eminim.
  10. peki hocam türkçe dil desteği mevcutmudur.sitesinden pek bişi bulamadım.
  11. kardeş araç çok kaliteli her parçası zaten kapısını açar açmaz anlıyorsun.100 km de 4.9 lt yaktığını biliyorum yanılmıyorsam servis ağı iyi doğuda bile servis ağı iyi dir. ikinci el olarak tam birsey diyemem yiyenim zamanında 2009 modeli 17.000den almıştı.
  12. tmm bi deniyelim:) ilginiz için de teşekkür ederim.
  13. işlemciye talibim ö.m den ulasın pls
  14. ttnet bulut net disk tercihimdir. alt yapısağlam verin güvende olur.ücretide bana göre bi okadar uygun.ama illa ücretsiz diyorsan. 25 gb seceneği ile sky drive tercihimdir.
×
×
  • Create New...