Jump to content

sonfacia

Üye
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    matraxion[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sonfacia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hayırlı günler arkadaşlar Casper CBE laptop var elimde win7 ye çeviricem 8 çökmüş durumda yalnız biosa girmek için F2 kullanıyor F2 ye basıyorum algılamıyor sonra devam ediyor intel rapid stogre rom option diye bir bölüm açılıyor biosa nasıl girebilirim şimdiden teşekkür ederim.
  2. Hayırlı günler arkadaşlar bir arkadaşım çocuklarının telefonlarını izlemek için bu programa ulaşmış ancak bilgisayara ve telefona yükleyememiş üstelik ücretli bir program bunun kırılmış halinide bulamadım yardımcı olacaklara Teşekkür ederim.   Programın Resmi Sitesi : www.flexispy.com/tr/  
  3. Düşünmeden Avira Free AntiVirüs diyorum. Bir şey algıladıysa söylüyor işine karışmıyor ne de lisans sıkıntın var. 2010'dan beri her format attığım pcye kurarım tabi özellikleride normal olucak :) senin bilgisayarda hiç sıkıntı vermeden çalışır.
  4. sonuç aynı arkadaşlar işlemci ısınıyor birde anakartta sadece köprü çipi ısınıyor başka ısınma yok kartta bu da anormal değil mi ?
  5. temizlemeyi denemedim ama işlemcim ısınıyor arkadaşlar Teknik servis dükkanındayım bu aralar burda vakit geçiriyorum her türlü teknik malzeme var çalışması için gereken ne varsa söyleyebilirsiniz bir tineri deneyip geri dönücem
  6. Hayırlı günler arkadaşlar Bende GIGABYTE GA-945GZM-S2 anakart var. bu vatandaş ben üzerinde değişiklikler yapmadan çalışıyordu :) şimdi sizlere üzerinde ki değiştirdiğim oemleri sırasıyla söyleyeceğim hatam nerde nasıl çözebilirim bana yardımcı olursunuz inşallah. bu anakart üzerinde 2 GB ram vardı hala aynı işlemci E3000lerde birşeydi hatırlamıyorum ben bu işlemciyi çıkardım. yerine 6M ön bellekli E8200 taktım yalnız macun sürmedim fanı kapadım açtım bilgisayar açıldı oh miss gibi performansı hissediliyor. sonra kapattım fanı söktüm üzerine macununu sürdüm fanı taktım açılmadı :D açılırken speakerden ses geliyor ama ne speakerde ses var nede ekranda görüntü bana bir yardımcı olun rica ediyorum Şimdiden teşekkür ederim.
  7. antalyadaysan bir ping sıkıntısı var gece 3-4 gibi anca düşüyor
  8. linkler kırık yenileyebilir misiniz lütfen.
  9. :) kardeşim nette 2. el bilgisayar fiyatlarına bakarsan seninki pek bir para etmez açıkcası ben alacak olsam işlemci hızından kaynaklı almam sanada alacağın bilgisayarda 2.6dan aşağı düşmemeni tavsiye ederim.
  10. Zeki Müren Hüdai Aksu Hamiyet Yüceses Müzeyyen Senar Kısacası Türk Sanat Müziği beni benden alıyor :) Özellikle Zeki Müren ( Bir gönül hikayesi en sevdiğim parçasıdır. )
  11. :) bunu yazacağına tavsiye etseydin daha hayırlı olurdu :)
  12. Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Ekran kartım yandı uzun süredir ekran kartsız yalnız ekran kartı konusunda bilgim yok söker takarım ama bu acp agp bilmem ne bilemiyorum bu anakarta hangi ekran kartı uyum sağlar fiyatı önemli değil marka model ismi verirseniz sevinirim herkese teşekkür ederim.
  13. Arkadaşlar Müzik öğretmenim Memleketimize göre türküleri araştırıp bir slayt hazırlayın dedi yalnız internette hikaye yok sözleri var yardımcı olabilecek mi ? Kayseri-Pınarbaşı Türküsü diye geçiyor Teşekkür ederim.
  14. bende birisi sorunun cevabını yazdı sandım .dd yardım edecek yok mu ??
×
×
  • Create New...