Jump to content

alpinas

Üye
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alpinas

  1. 5g teknolijisinin patenti huwaei"dir Gsm ve wlan birleştirerek 2 si bir veri trafiği oluşturulan Moduler yapıdır GSM acsess point to wriless register sistemi..!! Yani gsm den yüksek güvenlikli data pass key alıp şirketlerin özel wlan ağlarına bağlanarak 300mbit veri alisi sağlayan sistemdir.. Buda 4.5 ve 5g sistemidir. LTE olarak isimlendirilmiştir
  2. Kutupsal kodlar bazi yerlerde free internet demek Google amca bi ara bunu yayimladi free internet yani sadecene belli basli linkler izinli oluyor.!!, Mesela facebook bunun icin international free net server yani telefonlarda credy niz olmasa bile facebook yada twit baglanma ozgurlugu..!! Tabi buyuk agalar buna karşı çıkıyor..
  3. Hatta bazi web sayfalardaki java kodlarini ve java script kaynaklarini kolayca analiz edip indirigandi yapiyoz copy islemi yani.. ;-)
  4. Frefox web master icin bir niğmet CSS temalari aninda editleyip arayuz web sayfamin temasini istedigim gibi editor olarak kullaniyorum frefox bir harika asla şaşmam bir web master olarak..
  5. Evet SFX ile setup ve register olusturulup port acilabilir ve uzak baglanti olusturulabilir .. Kullanici setup kurarken program kurulumu esnasinda arkaplanda s - yani sessiz calisan trojenleride farkinda olmadan calisabilir tabi antivurus bunu gorur engeller ise ne ala.!!
  6. Evet işkembeden sallayan sensin hocam sagdan soldan yalan yanlis anlatimlarla insanlari yanlis bilgilendirmeyin lutfen bir cok net sayfalari yalan yanlis yazmis ve siz o linkleri ispat olsun diye burada yayimliyosunuz ben elektronik muhendisiyim gel yanima kardesim cihazin wlan modul icinde 5g gsm PFO larini şematik olarak gostereyim tabi bu senin anlama kapasitene bağli Kisacasi googleye şöyle yaz. Wlan 5g protokol Ozaman goreceksin gercegi biz işin içindeyiz kardesim kimseyi yalan yanlis bilgilendirmeyin lutfen.. Bir ara acik sematik atarim samsung 5g protokol wlan semasini manuel samsung i9505 4G PFO networg ozaman anlarsin akla larayi ve şöyle dersin vayy bee LTİ wlan ve gsm uzerinden ortak protokol bir alici ve vericidir 4.5 ve 5g Kisacasi veri trafiği wlandan alir gsm gorusmelerinide sms dahil gsm adge den alir Gsm adge ve wlan birleşmiş protokola 5g denir Galba tek protokol.ile yayin yapan ttnet wlan yayinlarini ist ve ankarada olsaidiniz gorurdunuz yakinda o protokoller turkcell wlan vodofon wlan avea wlan olarak çoğalacak . [url="http://www.trustedreviews.com/opinions/what-is-5g-a-rough-guide-to-the-next-generation-of-mobile-networks"]http://www.trustedreviews.com/opinions/what-is-5g-a-rough-guide-to-the-next-generation-of-mobile-networks[/url] Bakin buradaki kisa bir makalede yazmislar zaten LTE aslinda butun operatorleein birlestirilmis hali Yani hem gsm hemde wriless uzerinden ortak protokolunu acikca belirtiyor bunada wlan degil LTE nin bir wriless teknolojisini oldugunu ap acik anlatilmiş.. Fakat tabiki buna wlan diyemeyiz her protokol yazilim elektronik urunlerin kendine has ismi vardir buda LTE What's the technology behind it? We should reiterate that no firm 5G standard has been agreed on as yet, and that there may even be multiple standards all operating under a loose 5G banner. Huawei, for example, believes that "5G radio access will be built upon both new radio access technologies (RAT) and evolved existing wireless technologies (LTE, HSPA, GSM and WiFi)."    
  7. Hocam oncelikle merhaba. 4.5 ve 5g aslinda bir wlan protokoludur.!!! Gsm3g ise gsm şebeke protokoludur.. Gsm en son veri transveri asla 30mbit uzerine çikamaz.!! Fakat 5g teknolojisi wlan statusunde oldugu icin 300mbit kadar cikabilir bunun altyapisi zaten turkiyede yok sadecene ttnet wlan var ist ve ank taraflarinda.. Yani 4.5 ve 5g kurmalari icin ilk once sebekeleri komple iptal etmeleri gerek yada extra wlan 5g sistemikurmasi gerek buda milyon dolarlara maal olur Google amcaya 5g wlan protokol diye yazarsaniz birsuru yabanci sayfalarda makalesini gorursunuz.. Şuan buyuk şehirlerde wlan 5g verivileri plot bolgelere verildi bile ve insansiz hava araçlari icin dtmf 5g connect sistemi oldugu icin aslinda son derece tehlikeli bunun farkina usa ve abd vardi ama iş işten geçti yani aslinda biyandan iyi biyandan kotu anlatacak cok sey var ama malesef bazi anlatimlar ulusal olarak yasaktir.. Saygilar efem.
  8. Gebze bolgesindeysen cayimi kahvemi icmeye gel yardimci olurum.. 5dk.!!!
  9. Ftp server bizim statik ip hocam.!!! Sifreleri bilseniz bile dış ttnet ip kayitli degilse acsess ftp diznine girişi engeller kullanici adi ve pass kirilsa bile. Başka pc uzerinden girilmez ancak acsess icinde ftp diznine ait ip niz kayitli olmasi gerekir.. Kisacasi statik ip calismasi bizimkisi .!! Tabiminr ams güven olmaz anında nortinger olur şifreler biz bunun çözümünü statik ip ile hallettik.!! ;-)
  10. Statik ip sistemi ile işi çozdum statik ip kayitli uyeler programi kullanabiliyor ip kayit yoksa ams acilmiyor Konu kapanmiştır.. Degisik bir ip lisanslama tekniği.!
  11. Zor bir calisma demekki kimse buraya cevap yazmadi Credy download sistemi cok zor galba ...
  12. Acil bu tasarim bana gerek yardim lutfen Proloder direkt baglanti ftp diznini dokecek bir algoritma yani dizinde windows klasorleri gibi görüp seçilen dosya uzantilarini kaydet mantigiyla download etmek ve her dosyanin image resim uzantilari mesela rar varsa dizinde rar resimli olacak dizinde resim varsa jpg imaj resmi olacak ayni windostaki gibi sanki windowsumuzda dosya gezgini yapiyomuş gibi hissi kaliteli bir ftps download sistemi cliend.
  13. Ağdaki veriyi direct olarak yazamassin ancak soyle olur ağdaki veriyi yazarkan zaten windows. Veriyi '%temp% load atar yazar ve tekrarinda veriyi upload eder bu sadecene windows ağlarinda gecerlidir ftps gibi dizinlerde olabilir fakat verilerde cok gecikme yaşanir bunun en iyi yontemi maysol dur gerisi teferruğat..
  14. Aynen html5 geçtiler api ler çöktü.yenilenebilir aslinda .
  15. Bu arada ben autoplay a yeni başladim. Basit kullanişli oldugu icin Gsm yazilimlarinda turkiyede ay ışığında dans etmeye hazırım . Fakat c# ve c++ bilenlerle asla dans etmem saygım yüksektir..
  16. Milano88 yeğen ben 40 yaşini devirmiş bir insanim Ve saçmalamiyorum ams bolumlerini iyi bak ucretli destek ariyorum yoksa ams bilgin zayifmi.. Ams bilgisi bildigim kadariyla Kinto ve pairs profosyoneldir Birakta saçmalama kararini onlar versin yeğen.. Biz ustayiz demiyoruz ustalara yapin diyoruz bilgin yoksa yorum yapma bence.!! Bircok gsm yazilimlarinda imzam vardir Alpina yada alpinas görürsen işte o benim.. ;-)
  17. Evet xserkan hocam guzel yazmışsınız elinize sağlık bilmediğimiz birçok şeyler var kusra bakmayın öğrencez işte sayenizde. Fakat şu İexproler pilaginslerde java hatası veriyo izin falan istiyor bazi projelerimizde buna sıkça rasliyorum bunu nasıl duzeltiriz html olarak dizin dosyalari yapiyorum bu seferde javalarda hata veriyor.
  18. Bu arada bişi sorcam skaywork yada skaynet nedir . Ve ne için yapılmıştır yada duydunmu ..
  19. Alt ağ windows maskesi alamadıkları için plugins otomatikman windows exproler kullaniyor javascript lerinin bazilarini acmiyo bile cekirdekten protokol izni istiyor Plugins İexproler yapmışlarda.! Neden diğerlerin çekirdeğini koyamamışlar. Çünkü temelden exproler varsayım yönlendirme var patent ve parasal meselesi yani.
  20. Alt ağ modem patent client bağlantısı exproler dir yoksa plugins olarak crome de yaparlardı firefox ta yaparlardı windows çekirdeği uluslar arası web taban çekirdeğine sahiptir harici bir alt client web bağlantısı kuracak web browser yok mac ve lunux ta windows c++ Patentini kullanıyor biraz araştır istersen sallama dicene..
  21. Böyle bir Proje İsteğim Var ÜCRETLİ .!! Profosyonel arkadaşlar pm atabilir Pairs Hocam Ve diğer arkadaşlar böle bir sistem düşünüyorum.!! birtürlü yapamadım çok uğraştım.? ftp içindeki klasörleri listeleyim sağ taraftaki listeden klasör içindeki dosyaları isteğe göre seçerek download etmek.. 5 trbayte server ftp alanım var yardımcı olan arkadaşlar ftp den yararlanabilirler...
  22. Windows system çekirdeği exproler dir Crhome ve firefox ve birçok web browser bu çekirdeği kullanır ve ağ yapısı sadecene exproler de vardır diğerleride int exproler e bağımlıdır.!!!
  23. Öncelikle.slm Özel bir sorum olacak.!! Bir exe icindeki tum kodlari yani sıkıştırılmamış bir exe Yi ams icinde tasarıma gecilebilirmi yada ams icinde mask olarak calistirilabilirmi c# yazilimlari icinde shell mask exe olarak imkan oldugunu biliyorum ama ams de gecerli olurmu..
×
×
  • Create New...