Jump to content

OrCCuN66

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • ALMANYA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OrCCuN66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. cevabiniz icin cok tskler iconlari degistirdim icon cache silerek hallettim.
  2. S.a calismaniz cok güzel olmuş sorunsuz calisiyor yanliz iconlar beğenmedim acaba bunu degistime sansimiz varmi ben bir kacten icon pack denedim ama olmadi.
  3. OrCCuN66

    Nt6Hdd

      denedim kardeşim hic bir sekilde olmadi valla.
  4. OrCCuN66

    Nt6Hdd

    s.a arkaslar nt6hdd windows 10 da calismiyor chcp..com bulunamadi hatasi veriyor yardim edin  lütfen.
  5. bende alabilirmiyim simdiden tskler.
  6. OrCCuN66

    Tvyo

    s.a arkadaslar ben almanyada yasiyorum  ve tvyo sitsini kullanamiyorum bulundugunuz ülkeye hizmet veremiyoruz yaziyor  acaba tvyo daki videolari izlemenin bir yolu varmi yardim ederseniz sevinirim.Konuyu yanlis yere actiysam özür dilerim.
  7. s.a arkadaslar  Windows 8.1 with Update (Multiple Editions) x64 kurdum sorunsuz ama söyle bir sorun var baslangic ekranindaki hic birseyi düzenlenmiyor maus islemiyor simgelerin boyutlarini ayarlamak istiyorum ama olmuyor sorun bende mi yoksa update 1 den  sonrami böyle oldu yardimlarinizi bekliyorum simdiden tskler.
  8. bilgisayari daha bugün aldim ebayden arayip sorunu söyledim gönder bakalim dedi ama cok uzun sürüyor gönderip ve geri gelmesi onun icin burda paylastim yapilabilcek birsey mi diye ve 3 yil garantisi var.
  9. [spoiler][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/spoiler] bu sekilde bir hata veriyor.
  10. s.a arkadaslar bugun yeni bir biligisayar aldim icinde windows 7 x64 test versiyon vardi bilgisayri actim hemen mavi ekran hatasi verdi bende yeniden format attim windows 8 x64 orjinal dvd ile yeine mavi ekran hatasi verdi neden olabilir acaba. [spoiler][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/spoiler]
  11. s.a arkadaslar ben windows 8.1 proyu skyple entkinlestirmistim ama biligsayri sattim baska bilgisayr aldim yarin gelecek önceki lisansimla yeni biligisayrida lisanslaya bilirmiyim acaba.
×
×
  • Create New...