Jump to content

gorgodilla

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gorgodilla's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

8

Reputation

  1. Bende win11 pro var ve valorant oynuyorum. Kurulum sonrası bios seçeneklerinden TPM aktif etmek yeterli.
  2. merhaba, sistem çok akıcı ve güzel ancak edge browser yüklenmiyor sürekli hata veriyor. yüklense bile açılmıyor. 0x80070005 hata kodunu alıyorum. Bunu nasıl çözerim? Desteğiniz için teşekkürler. NOT: Katılımsız veya direk kendi sitesinden indirip kurduğumda yükleniyor ancak çalışmıyor.
  3. Emeğinize sağlık, yükleyince uyumlu değil uyarısı aldım. Çözümü var mı?
  4. Merhabalar kulaklık jackı takınca ses çıkmıyor ve listede kulaklık görünmüyor. Mikrofon dizisi şeklinde çıkıyor ancak ayar yapamıyorum. Discord'da da ses ayarları sapıtıp duruyor. Jack takıldı uyarısı nasıl alabilirim. Çözümü olan var mı?
  5. 2.sistem olarak yükledim. Bence gayet akıcı. Tema değiştirilebiliyor. RAM tüketimi de çok iyi. Paylaşım için teşekkürler.
  6. D sürücüsünü biçimlendirirken hata verdi, tıkandı. Sonra yeniden başlatınca biçimlendirme işlemini yapmış olduğunu gördüm. Diski seçip kurulum yapmaya çalıştım. 3 kez denedim 3ünde de 16 dk kala dondu, kitlendi. Ne yapabilirim?
  7. Herkese iyi bayramlar. Bu ekranda kaldım, hep 16 dakika kaldı deyince donuyor. Mause falan hiç hareket etmiyor. Neden olabilir? (Sistem : L13 Yoga, i7 10.nesil İntel Hd ekran kartı 16 GB ram 512 gb ssd) desteğiniz için teşekkürler.
  8. Yüklemeye çalışınca hem silip bölümlendirirken tıkandı hem de resimdeki ekranda donup kaldı. Ne yapmalıyım? Usb belleğe Etcher ile yükledim. Bios ayarlarının bulabildiğim kısımlarını yaptım. Sistem : Lenovo L13 Yoga, İ7 10.nesil 16 GB RAM, İntel Hd ekran kartı
  9. İlk kurulum hızlı geçti. Çok az şey sordu. Kurulumdan sonra Bluetooht ve Wifi sürücüleri yüklü olmadığı için telefonla USB Tethering olarak çözüm buldum. Bilgisayarımın driverlarını online yükleyicne sorun düzeldi. Emeğinize sağlık.
  10. @besiktasjk87 ben de indirdim ve sorunsuz çıkardım. Çıkarırken Winrar 6.01 kullandım. Şifrenin tamamını tnctr olarak küçük harflerle yazdım. Senin sorunun şu olabilir : İndirirken sorun yaşamış olabilirsin, büyük harfler açık kalmış olabilir. Başka aklıma gelmiyor. Dilersen önce capslook açık mı onu kontrol ederek tekrar gir şifreyi, sorun o değilse yeniden indir.
  11. primeos, blissos kurdum ancak bir türlü wifi çalışmadı. Çözümü olan var mı?
  12. 27/12/2020 UPDATE2 (20H2 X64 build 19042.685) ghostspectre güncellemiş sistemi. mediafire x64
×
×
  • Create New...