Jump to content

mustafa286

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Amasya

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mustafa286's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. teşekkürler hocam görsel işletim sistemine önem verenlerdenim, eline sağlık
  2. mustafa when did you leave IR? was use blocked like everyone else?

  3. şimdi leech çalışmıyor demeyin kesinlikle çünki bende kullanıyrum sorunsuz çalışıyor.bilginize
  4. [center][img]http://i.imgur.com/Rxsy2.png[/img] [img]http://2.bp.blogspot.com/-PtA4Odv8lq0/TastCGQcaRI/AAAAAAAAAqU/ZKvdjkm5YcA/s1600/FREE%20RAPIDSHARE%20PREMIUM%20LINK%20GENERATOR.jpg[/img] New Leech - Premium Link Generator Yeni Bir Gelişmiş Leech Sistemi MegaUpload & Zshare & MegaUpload % Mediafire & Oron & Letitbit & EnterUpload & Fileserve & Hotfille & RapidShare & WUpload & FileSonic Ve Daha Fazlası ve Sitede Hergün Güncel Cookie Ve Premium Accountlarda Bulabilirsiniz Nasıl İndirme Yaparım ? Seri Bir Şekilde İndirilme Yapımı Sağlar.Örneğin Herhangi Bir Leeche Tıklarsınız Ve Orada Link Yapıştırma Bölümü Vardır Ve Translato Butonu Linki YAPIŞTIRIN SONRA TRANSLATO BUTONUNA BASIN İNDİRMENİN KEYFİNİ ÇIKARTIN. Solarınız Olur İse Yorum İle Belirtin İlgilenirim Arkadaşlar Herkese Tavsiye Ederim Amaç Paylaşmaktı. Yorumlarınızı Eksik Etmeyin. Hoşçakalın... Buyrun Link [CODE]http://www.newleech.sertdisk.net/[/CODE][/center]
  5. Evet Yeni Leech Sistemide DEVREYE GİRMİŞ.daha güzel olmuş kopyala yapıştır tarzında leechi sokmuş leechin sahibi.gerçekten güzel bir site paylaşmakta fayda var.
  6. hocam harikasınız hepsini teker teker indirdim.fakat en çok lazım olan aio temaları onlardan yayınlarsanız güzel olur.kolay gelsin.
×
×
  • Create New...