Jump to content

Mtn_50

Üye
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mtn_50

  1. Dosyaya erişim sınırlı
    Sahibinin paylaştığı dosyalar görüntülenemiyor. Bunun nedeni, dosyaların sahibinin Yandex.Disk'te depolama alanının bitmesi.
     
    Murat abi merhaba Sistemi indirmek istedim ama erişim engeli çıktı. Şans işde tekrar yükleme imkanın varmı acaba abicim :)
    • Like 1
  2. forjest, 15.12.2017 - 14:06 yazdı:

    Google Chrome 63.0.3239.108 Stable x86x64 bit | Update: 15 Aralık 2017

    Multilanguage (Çokludil) + Türkçe 32/64 bit Standalone msi orjinal setupları kullanıldı.uygun olanını kurar,güncellemeler kapalı yükler. (isteyen tekrar güncelleyebilir açılır!)

    Murat abi senin chrome yi kurduktan sonra hata veriyor neden acaba ?

    9DnVJ5.png

  3. aes te  olmadı ama geri tkip yaptım bağlandı burayı değiştirmek aklıma gelmemişti saolun hocam..

    diğer sorunuda hallettim bluetoot driverini kaldırdım pc yeniden açdım simgede düzeldi..

    bu şekilde sorun yaşayanlar bu yöntemleri deneyebilir..

    Teşekkürler.

  4. Arkadaşlar benim Laptop da Wireless bağlantımda sorun var tanımlanamayan ağ diyor elden IP verdim ,güvenlik duvarından kontrol ettim bir çok yöntem denedim düzeltemedim.Aynı modeme başka arkadaşlar bağlanıyor ben bağlanamıyorum.bazende bağlandı diyor ama nete giremiyor.

     

    birde kablosuz bağlandığım halde bağlantı simgesini gösteren işaret sanki kablolu bağlanıyorumda bağlantım yokmuş gibi gösteriyor.Driverleri güncelledim kaldırdım tekrar yükledim format attım yine düzelmedi.Bağlanıp bağlanmadığımı bilemiyorum bu yüzden..

     

    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

  5. Dostum bende aynı sorun var şu aralar aklımda register arkadaşında önerdiği çam yağı var onu kullanmak istiyorum ama artık hep yeni gördüysek denemekten saçlarında iyice yıprandığını fark edebiliyorum..

  6. [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1318491389__hdd.png[/img]

    [b]Arkadaşlar Hp Laptopuma Recovery isini yükledim fabrika ayarlarına dönderdim pc yi. daha sonra karşıma çıkan görüntü resimde görmüş olduğunuz gibi Hdd C 76 gb oldu ve 373 gb lık bölüm kullanılamaz durumda..yönet den yeni birim oluştur dediğimde[/b]

    [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1318491765__sorun.png[/img]

    [b]resimde gördüğünüz hatayı veriyor ve işlemi görçekleştirmiyor..ben Pc nin orjinalliğini bozmadan bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim..daha önceki halinde bu 373 gb lık bölümde C ye dahildi..partition master programı kullanmaya çalıştım onuda tam gerçekleştiremedim.. bu bölümü nasıl kullanır hale getirebilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..[/b]
×
×
  • Create New...