Jump to content

DrMakarna_

Üye
  • Posts

    1416
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DrMakarna_ last won the day on August 30 2012

DrMakarna_ had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

20133 profile views

DrMakarna_'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

96

Reputation

  1. forjest hocam, daha önce hiç bir programı pc den yedekleyen, yedeklendiği ayarlarıyla başka bir bilgisayara tekrar kurabilen bir progarm biliyor msunuz?
  2. Herkesin ramazanı mübarek olsun hayırlara güzelliklere vesile olsun. Benim bir bilgisayarımda kurulu olan telegram ve 64gram programlarını içinde kurulu olan hesaplarla birlikte başka bir bilgisayara aktarmam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Android telefonlarda swiftbackup gibi programlarla root yetkisi verip bunu yapabiliyorum bunu bilgisayarda da yapabilir miyim?
  3. Hocam elinize sağlık güzel sistem olmuş dün kurdum. Güncelleştirmelerde 22h2 02 güncelleştirmesi Yükleme hatası - 0x800f0983 hatası vererek yüklenmiyor. Ne yapmam gerek acaba veya bir şey yapmalı mıyım
  4. teşekkür ederim indirdim. yükleyemedim ama add-appxpackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073D31, Paket ana bilgisayar çalışma zamanı bağımlılığıyla veya ç akışma doğrulamasında başarısız oldu. Windows cannot install package Facebook.InstagramBeta_42.0.23.0_neutral__8xx8rvfyw5nnt because this package depends on a framework that could not be found. Provide the framework "Microsoft.MicrosoftEdge.Stable" published by "CN=Microsoft Corporation, O=Microsoft Corporation, L=Redmond, S=Washington, C=US", with neutral or x64 processor architecture and mi nimum version 1.0.0.0, along with this package to install. böyle bir hata aldım
  5. Herkese iyi akşamlar dilerim. Windows 11 de microsoft store üzerinden instagram kurmaya çalışıyorum ama sürekli bizim tarafımızdan bir hata oluştu yeniden dene diyor. İnternette yazan her şeyi denedim ama çözemedim. Bu instagramı store dışında kurabilir miyim? Veya çözümü bilen var mıdır?
  6. Hocam bizim kullandığımız sistemlerde benzeri keylogger vs var mı bakmak için ne kullanabiliriz ne önerirsiniz
  7. Bunları yaptıktan sonra güvenle kullanabilir miyiz? 2 gb ramli bir mini pc var bende ona kurmayı düşünüyordum siz güvenilir değil deyince vazgeçtim ama
  8. Deneyecektim dediğiniz uzak bağlantı domaini nedeniyle vazgeçtim
  9. Asus marka 2 gb ramli atom işlemcili bilgisayarım var. LTSC sistem kurulu ama Chrome kullanırken Notion açtığım zaman çok sorun yaşatıyor. Android sistem kurup öyle denemeyi düşünüyorum. Güncel, bilgisayara kurabileceğim android iso'suna acaba nereden ulaşabilirim, tavsiyenize açığım.
  10. Tecrübenize dayanarak ltsc dışında bir sistem öneriniz olur mu
  11. 2 gb ramli bir asus dokunmatik laptobum var Ltsc 2016 sistem kullanıyorum. Sadece internette gezinme için kullanıyorum ama bazen ram doluyor. Ssd'yi ram olarak kullanmanın bir yolu var mıdır? Birkaç video izleyip ayarlardan yapıyorum ama orada çok kısıtlı kullanıyor. Ben 4-6 gb arası kullandırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
×
×
  • Create New...