Jump to content

soyfox18

Üye
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by soyfox18

  1. On 08.10.2011 at 08:29, KintaRo yazdı:

    evet, çünkü Executable olarak build edersen çalıştığında, içindeki dosyaları temp'e çıkartır, programı kapatınca dosyaları siler, o yüzden tüm güncelleme işlemlerin yok sayılır.

    exe olarak kaydettiğimiz projenin veri tabanındaki değişikliği kaydedemiyor muyuz hala belki bir çözüm yolu bulmuşsunuzdur.veya alternatif bir yol ?

  2.  

    [spoiler]7zip.png[/spoiler]

     

    7-Zip 15.12 [32&64 Bit] Türkçe (Final)

     

    *Yönetici olarak çalıştırınız.

    *32 ve 64 Bit sürümler birleştirilmiştir.Sisteminize uygun olan kurulur.

    *"Katılımsız Kurulum Tamamlandı" uyarısını görene kadar bekleyiniz.

    http://www.mediafire.com/download/aacc4cjijcxbdc4/7zip_15.12_TR_%5B32%2664_Bit%5D.rar
    
    "Dangerous File Blocked

    The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files.

    Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance."

     

    sitede böyle bir yazı çıkıyor link kilitli galiba

    • Like 1
  3. QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y

    Bu keyi kullanarak Win 10 Proyu kur. Programsız sınırsız etkinleşecek.

     

    ersur çok sağol yardımcı oluyorsun Allah razı oluyorsun bu key ile 180 günlüğüne etkinleştirmiyor anladığım sınırsız dediğine göre peki diyelim bu keyle başkasısda kurdu ben ve o güncellemeleri alırken sıkıntı çıkmaz mı? onu merak ediyorum

  4. Key girmeyeceksin ve Aynı Windows sürümünü key ekranlarını atlayarak kuracaksınız. Formatı internete bağlanmadan atın. Yerel hesapla kurarsınız. Driver yüklemelerini de bitirdikten sonra etkinleştirme ekranına gidin ve internete bağlı değilken etkinleştir deyin. Hata verecektir. Ve internete bağlanmanızı isteyecek siz de internet bağlantınızı yapın. gerekirse tekrar etkinleştir deyin 1 dakikadan kısa sürede etkinleşecektir. Hotmail hesabına girmenize gerek yok yani. Yerel hesaptayken bile etkinleşiyor.

    Pro sürüme geçemezsiniz. Geçmek için lisans yükseltmeniz gerekir veya yeni lisans almalısınız. Proya geçerseniz lisanssız kullanmış olursunuz.

     

    eyvallah cevabın için sağol ama ben pro yüklemek istiyorum şöyle sorayım win10 u win7 gibi iso dosyasını indirip yükseltme falan hiç birşey yapmadan direkt win7 yükler gibi formatlarken yükselt özel kısmına gelince özel kısmından yükleme yapıp (kms programları gibi programlarla) etkinleştiremez miyim? kısaca bu win10 hiç yükseltme yapmadan kurulmuyor mu?

  5.  

     

    Arkadaşlar önce lisanslarınızla bilgisayara format atıp etkinleştiriniz. Sonra Win 7 olan arkadaş Win 10 Home, 8 olan arkadaş ise Multiple edition ile sebebi ise win 8 sürümünün hangisi olduğunu bilemediğim için multiple edition diyorum Eğer Single Language ise home single language, home Premium ve aşağısı ise home, pro ise pro sürümünü microsot yükleme medyası oluşturma aracı ile indirip etkinleştirilmiş sistemlerini bir kereye mahsus yükseltin. Daha sonra sıfırdan kurulum yapabilirsiniz. İlk defa mutlaka lisanlı işletim sistemini yükseltmeniz gerekiyor.

    öncelikle cevabın için teşekkür ederim Allah razı olsun yalnız şimdi benim anlamadığım nokta şu oldu bilgisayara orjinal key format falan hallettik.win10 home yükselttik tamam.bundan sonra

    1-- temiz kurulum yapmak istediğimde iso dosyasından kurulum yaparken key işi nasıl olcak hangi keyi gircem starter mı?

    2-- home sürümü yükledim pro sürüme geçme imkanım var mı varsa nasıl?

  6. tam bende bu soru için konu açacaktım aynı soru açılınca buraya yazayım dedim bende ultimate yüklü ama orjinal laptopu aldığımda yüklü olan sistem win7 starter keyi var yükseltme yapmıcam iso kurulumu yapıcam ve ayrıca;

    1--Multiple Editions iso dosyası indirdim diyelim bunda pro sürümünü nasıl kurucam key kısmında hangi keyi yazıcam internette dolaşan keyler var onları yazdığım zaman güncelleme alırken sıkıntı çıkarmaz mı?yoksa win7 starter orjinal key ile kurup yükseltmemi yapmam gerekiyor

    2--starter üzerine yükseltme yaparsam güncellemede sıkıntı çıkarır mı?

    Kafamda deli sorular yardımcı olursanız çok makbule geçer :)

×
×
  • Create New...