Jump to content

emreaydın42

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

emreaydın42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote]https://rapidshare.com/files/3342902732/Office_2010_Toolkit.rar Bunu kullan lisanslarsın.[/quote] İlgilendiğin için teşekkürler. fakat bunun lisanslamayla bir alakası yok sanırım. etkilenen ürün yok diye uyarı veriyor. sebebini anlayamadım.
  2. Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar ?
  3. Merhaba arkadaşlar. Projem için bilgisayara MS Project kurmaya çalışıyorum fakat " bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok" diye hata veriyor. Bunun çözümü nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  4. Bilgisayar öğretmenliğinde okuyan biri olarak bu bölümü tercih etmeyin derim. Çünkü sonuçta milli eğitim bakanlığına bağlısınız ve kpss gibi bir derdiniz var. bence veri tabanı alanında uzmanlaşmaya çalış. her türlü önün açık olacaktır. ayrıca web progrmcılığını da geliştirirsen çok iyi paralar kazanabilirsin. tabi seçim sizin...
  5. bende Personalization Panel i kullandım gayet sorunsuz şekilde çalışıyor..
  6. benim kullandığım huawei marka modem.. seninki de buna benziyordur. Temel --> Lan --> Wlan yolundan değişiyor. [img]http://c1202.hizliresim.com/u/d/2nvqf.jpg[/img]
  7. bilgisayar öğretmenliğinde(böte) okuyan biri olarak, bence mühendisliği seç. bölümün atamaları çok düşük. bu gidişle bölümü kapatabilirler.. bende çok büyük umutlarla gelmiştim fakat şimdi hayal kırıklığı. gelecek süreçte fatih le beraber bir atılım olabilir. o da kesin değil..
  8. %99 microsoft security essentials kullanıyorlardır...ya da kaspersky..
  9. merhaba arkadaşlar. bilgisayarın açılışında "deneme" isimli bir programı çalıştıracak reg kaydı oluşturmak istiyorum. nasıl yapabilirim ?? yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler..
  10. [quote name='yasak_ask' date='10 October 2011 - 22:30 ' timestamp='1318278652' post='1093322'] Aslında öyle. Batarya batarya diyoruz ama bakıldığında bataryayı kullandığım pozisyon pek olmadı.. [/quote] sonucu sana kalmış artık. ister bataryalı kullan ister bataryasız
  11. 1 buçuk senedir (18 ay) kullanıyorum daha bir sorun çıkmadı. fiş takmadan kullandığımda da normalde ne kadar gidiyorsa o kadar gidiyor batarya. bence elektrik kesilmesi ile verilerimi kaybetmektense hatta laptopun çökmesindense olan bataryaya olsun.
  12. bataryayı ne kadar iyi kullanırsan o da zamanla verimini kaybedecektir zaten. hatta bozulmalar olacaktır. eğer sıfır bataryada böyle sorunlar oluyorsa bataryanın zaten kendisi sorunludur.
  13. arkadaşım batarya takılı iken laptopu fişe takılı kullanmanın bir zararı olmaz. çünkü li-on batarya kullanılan laptoplarda eğer fiş takılı haldeyse bataryayı devre dışı bırakan bir sistem vardır. [img]http://c1110.hizliresim.com/11/10/10/18695.jpg[/img]
  14. aynı sorun bende de oldu. güncel driver ı indirip kurarsan sorun çözülecektir..
×
×
  • Create New...