Jump to content

cengelx

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cengelx

  1. forjest arkadaşın idm sini indirmiştim corrupt hatası verdikten sonra verdiğiniz linktekini sitesinden indirdim, maalesef verdiğiniz linkteki idm de corrupt hatası veriyor.
  2. Evet 2 gündür ara sıra uyarı penceresi çıkıyor.
  3. Oyun oynuyorsanız Poco x3 Pro. Arkadaşın söylediği arka kapaktaki titreşim telefonun özelliği.
  4. Sitede mevcut zaten buraya bakabilirsin veya google kullanarak bulabilirsin.. https://www.tnctr.com/topic/1030-adobe-after-effects-cs5-cs6-cc-2018-2019-2020/
  5. Sanırım bu videoyu izlersen sorununu çözebilirsin. https://youtu.be/9DvIvwOJCMw
  6. Ayarlarını varsayılan ayarlara getirsen düzelmez mi acaba?
  7. Allah kazasız, belasız bitirmeyi nasip etsin. Hayırlı teskereler.
  8. Video için teşekkürler.. Bu şekilde harici HDD yi de oluşturabilirmiyiz?
  9. Selam, Rufus ta gösterildiği gibi Usb ye yazdırıldığında hem uefi hem mbr kurulum yapılabilir mi? Yoksa uefi için ayrı mbr için ayrı rufus ayarını yapıp öylemi kurulum yapmamız lazım? Teşekkürler.. Ayrıca mega kota sınırı uyarısını geçmek için DJ_Rush ın söylediği gibi Mega hesabı oluşturup hesabınıza ekleyip MegaSync de sisteminize kurun ve uygulama ile indirmeye çalışın. Kota uyarısı geldiğinde modemin fişini 40 saniye kadar çekip tekrar takın, açık olan MegaSync programını sağ alttan saatin yanından kapatıp tekrar açın indirmeye başlayacaktır..
  10. yineben, İlginden dolayı teşekkür ederim arkadaş.. Az önce sorun kendiliğinden düzeldi. Sorunun cevabı ise video formatı mp4. tü ve düşük mb tı bilgisayardan yüklemeye çalışmıştım. İyi günler..
  11. Araştırdım. Söylenenler bir çözüm olmadı o yüzden buraya yazdım.
  12. Youtube Sunucu dosyayı reddetti Selam, arkadaşlar Youtube Sunucu dosyayı reddetti. hatasını nasıl çözebilirim.. Youtube taki söylenenlerin hepsini yaptım ama maalesef video yükleyemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkür ederim..
  13. 2. linkteki sordum dan indirdim ve başarılı.. Teşekkür ederim..
  14. Evet windows updateyi kaldırdı verdiğiniz reg. fakat geri getirme çalışmadı. Teşekkür ederim..
  15. Evet bende 2 haftadır 2. sistem olarak kullanıyorum güzel stabil sistem.. Güncelleştirmeleri hizmetlerden kapatıyorum fakat ara sıra geri açılıyor.. Siz hangi programla devre dışı bıraktınız?
  16. Teşekkür ederim. Videoları izleyerek yapmaya çalışacağım. Kolay gelsin.
  17. Selam.. red_d kardeş deneme imkanı bulabildin mi? veyahut ultraiso yöntemini anlatan bir video çekebilirmisin? Kolay gelsin..
  18. Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim bir mü'minin dünyevi kederlerinden birini giderirse, Allah da onun Kıyamet günü kederlerinden birini giderir. Kim bir fakire kolaylık gösterirse, Allah da ona dünyada ve ahirette kolaylık gösterir. Kişi kardeşinin yardımında olduğu müddetçe, Allah da onun yardımındadır.   Allah acil şifalar versin.. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur..
  19. Selam mephistooo2, Programı kurdum açmak için kısayola tıkladığımda %99 da takılı kalıyor sebebi ne olabilir?
  20. Selam milano88 ellerine sağlık nasıl yaptığını da detaylıca anlatsan iyi olur :) benim gibi bilmeyenlere :) Hoş kal.. 
×
×
  • Create New...