Jump to content

PcKOaLi

Üye
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1124 profile views

PcKOaLi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

14

Reputation

  1. Yanıt için teşekkürler. Peki tekrar aynı domain ve hostu satın alsam tekrardan aktivasyon mail göndertsem erişebilirmiyim?
  2. Merhabalar dostlar, 4-5 yıl evvel şahsi web sayfam ve mail adresim vardı, süresi doldu ve yenilemediğim için kapanmıştı. Şimdi ise oraya giden bir aktivasyon mailine ulaşmam gerekiyor. Bu maili görmek için ne yapabilirim yeniden hosting & domain vs almak mı gerekir yoksa maliyetsiz bir yöntem varmıdır?
  3. Va be bu forumu özgürce sohbet edebileceğimizi sorular sorup cevaplandırabileğimizi sanırdım

    1. sk8er_boi
    2. LegalSecurity

      LegalSecurity

      Doğru ama reklam yapılabilecek, kandırarak dolandırıcılık yapılabilecek bir yerde de değil.

    3. wendor11

      wendor11

      kurallar var iyikide var yoksa cılkını cıkarırlar

  4.   Yapılabilir abi neden olmasın sonuçta oda bir network marketing. Günümüzde şuan çoğu şirketlerin büyümesinde ki en temel etken network marketing. Bir iş kurarsın distribütörlük verirsin al sana NW. En basitinden Meşhur adıyamanlı çiğ köfteci  adam üretiyo şubelerine dağıtım yapıyor satın diyor. Aynı coca cola, ülker ve diğerleri gibi. NW'in farklı farklı planları mevcut. Dilersen sende dediğin sistemi başlatabilirsin.
  5. Hayatın tadını çıkar!

  6. Dediğim cümle açık. Üst kolumuz bizim yaptığımız kazançtan kar elde edemiyorlar yani ben birine satış yaptığımda %5i üst koluma, %3ü onun üst koluna, %2si onun üst koluna aktarılmıyor böyle bişey yok sadece bana aktarılıyor. Üst kolum diğer kolunada satış yapıldında denge kurarak kazanç sağlıyor. Burda bir çelişki yok. Sayısal olarak sol tarafınada kişi bulursa yani denge sağlarsa denge başına 100$ kazanacak. Resimdeki tablonun sonu yok 820$ kazanınca durmayacak devam edecek katlana katlana..
  7. @someone videodaki anlatımı yapan arkadaş işi ve sistemi tamamiyle başka bir yerinden anlamış öncelikle sistem 6-36-216... diye değil 2-4-8 diye ilerliyor kendi koluna 3. bir kişi dahil edemiyorsun yani başladığın en fazla 2 kişilik kolun oluyor bu sayede arkadaşın anlattığı yukarıdakilerin kazancı fırlayıp gitmiyor herkesin kazanç miktarı EŞİT, sonrasında arkadaşın anlattığına göre ilk 3 kişi 6 bin lirayı üst koluna yatırmıyor böyle bişey zaten yok şirkete yatırıyor şirket ürün satıyor kazanç elde ediyor. bizim üst kollarımız bizim kazancımızdan komisyon alamıyorlar bahsettiği kat sayısı hikaye kısmı. burasınıda diğer tarafından anlamış, sadece satış yaptıklarında ve dengeyi kurduklarında kazanç elde ediyorlar. işte burada da yattığımız yerden para kazanmış olmuyoruz, sürekli iş takibasyonu yapmamız gerekiyor. Ayrıca piramitin başında enes olgun yok böyle bir durum yok, şirketin sahibi michael cheng var ve biz bu şirketten ürün satın alıyoruz, tavsiye ediyoruz kimseyi zorla sokmuyorz(.) videonun geriya kalan kısmını izlemeye dayanamadım. anlatan arkadaş 3 yaşında olamayan zekası ile belki bunu anlar
  8.     demi yaa avukat, hemşire, anestezist, kuyumcu vs arkadaşlarımda hayattan umudunu yitirmişlerdi aynı benim gibi
  9.   En azından network marketin yapan birileri var aramızdada halimizden anlıyor. Kardeşim senin yaptığında network marketingde unilevel planı olarak geçiyor. Mega ise Binary planını uyguluyor. Fiyatın yüksek olması cazip aslında referans olduğun kişi başına 30$, kurduğun denge başınada 100$ kazanıyorsun. Bu para en üstteki içinde yeni giren içinde aynı. Birde bazılarına göre her zaman en üstteki kazanır mantığı var bu da işten anlamadığını belli ediyor. Çünkü işe 5 yılını vermiş kişide, 15 yılını vermiş kişide günlük 3300$ dan fazla para kazanamıyor, limit getirilmiş yani megada da herkes adil. Ayrıca lider kariyerine geldiğiniz vakit şirket size özel sigorta yapıyor ve bu sigorta sizin kazancınız üzerinden hesaplanarak yatıyor. Şuan mesela benim sigortam asgari üzerinden yatıyor ben bu gidişle öldükten sonra emekli olurum anca.. Megada bir zorlama yok istersen ürünü satın al çekil kenara ister çalış çabala referans ol kazanç elde et sana kalmış. Bu bir sistemdir ister gir çalış istemezsen çalışma bizdede kimse zorlamıyor. Seminerlerden para alındığı doğrudur. Siz gidip ahmet şerif izgörenin seminerine gittiğinizdede veya başka bir kişisel gelişim seminerine gittiğinizdede onlara söyleyin ben para vermeden girmek istiyorum diye @helehoyni kardeşim beni eğer dolandırdılarsa iyi ki dolandırmışlar varya teşekkür ediyorum kuzenime :)
  10. Farkına varamadınız galiba aynı şeyi savunuyoruz bir öğretmen bilgisini paylaşır, hizmet üretir, elle tutulur somut bir şey üretmez Abi istersen birde sahibinden e bak. Dünyada network marketingi 70 milyon civarı kişi yapıyor Türkiye'de ise 2 binden fazla insan Mega Holdings te. bence 2 bine 11 şikayet olası bir durum. herkese hayırlı geceler...
  11. İyi güzel demir ustası demir yapar kaynak atar, programcı program yazar (eğer lisanslı yazılım kullanıyorsa), fırın ekmek üretir, çiftçi tarım işlerini yürütür.. demi oh ne güzel herkes somut bir şey üretiyor hiç soyut iş yapan yok. Peki bir öğretmen elle tutulur ne üretiyor?   Ayrıca sadece 3 yıllık web sitesi 300$ + KDV. yani olduki memnun kaldınız ikinci hissye girecek olursanız eğitim setlerini almıyorsunz
  12. İşin garip yanı ise emek vermeden hiç bir şey elde edemiyorsunuz. Videoya gelecek olursak ironik bir durum söz konusu olduğu apaçık belli değilmi? Buna nasıl inanırsınız. Ayrıca bu hayal satma cümlesi de klişeleşmedimi artık. Gidin Şişli'de Plaza 33de şubesi mevcut iceri girin siz hyal satıyorsunuz deyin bakalım karşınıza neler sunacaklar.    Şunu da belirtmek isterim bizler kar payı ortağı olarak görünüyoruz ve bunun içinde satın alırken ki ödediğimiz KDVnin haricinde satış yaptıktan sonrada stopaj ödemekteyiz.   İyide kardeşim bunun neyini anlamadın manava gittiğinde çürük meyveyi arkaya, olgun ve tazeleride öne dizen adamla, dürüst olanını ayırt edemiyormusun. Ayrıca ilmini artır, ondan sonra fetva vermeye kalkış!
×
×
  • Create New...