Jump to content

vaillante

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vaillante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. merhabalar snow leopard kurulumunu sorunsuz bir şekilde  gerçeklerştirdim ancak wifi lan ekran kartı sürücülerini nasıl tanıtabilirim??
  2. merhabalar snow leopard kurulumunu sorunsuz ca gerçeklerştirdim ancak wifi lan ekran kartı sürücülerini nasıl tanıtabilirim??
  3. Merhabalar, Nexenta'nın core-platform_3.0.1 ve NexentaStor-Community-3.1.0 versiyonlarını Vmware Sanal Makinası ile Kurdum. Ancak Her iki işletim sistemide kurulumdan sonra root girişinde siyah komut ekranında kalıyor.. masaüstüne geçemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
  4. Öncelikle harika bir iş çıkarmıssın kardeşim eline emeğine klavyene sağlık.. temalar bölümüne geldiğimizde windowsun klasik tema seçeneği varmı? bana hem güncel hemde driver paketli bir xp lazım..senin hazırlamış olduğun bu sistemde klasik xp teması var ise çok işime yarayacak.. cevaplarsan sevinirim..şimdien teşekkürler.. başarılarının devamını dilerim
  5. Merhabalar Öncelikle Hazırladığınız dosyalar ve konu anlatımları içi teşekkürler. yaptığım programda birkaç hatam var program düzgün çalışıyor fakat içindekileri yüklemeye geçince başarısız hatası veriyor. aşağıdaki resim ve kodda ne gibi bir hatam olmuş olabilir. cevaplarsanız sevinirim..(programı sadece formattan sonra kullanacağım yani cd ye falan yazdırmayacağım) http://a1202.hizliresim.com/u/x/346tu.jpg http://hizliresimyukle.com/showpic-198198/2.jpg
  6. hocam dreamveaver cs5 ile fireworks cs5 crack varmı elinizde..
×
×
  • Create New...