Jump to content

muya3813

Üye
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by muya3813

  1. bios resetledin mi anakart ın üstünden. anakartın üstünde clrcmos yada benzeri bişey yazan bi jumper vardır. bi de onu dene.
  2. eski bir monopoly oyunu. elinde olan aradaşlar paylaşabilirse çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
  3. Logo Tasarım Önerileriniz Arkadaşlar yeni üreteceğimiz havalandırma sistemlerimizin güzel ve etkileyici bir logoya ihtiyacı var. Markamız bay+ , BAY+ , bay++ , BAY++ şeklinde olabilir. Yani büyük küçük harf farketmez ya da sondaki + ların sayısı fazla olabilir. Yaptığınız Logo Tasarımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
  4. Arkadaşlar, Corel Draw kullanıyorum. Dışardan bir tasarım geldiğinde her seferinde YAZI FONTU hatası alıyorum ve kendisi mevcuttaki font larla değiştiriyor. Bütün fontlar ı toplu indirebileceğim bir yer var mı? Yada elinde olan biri paylaşabilir mi? Teşekkür Ederim.
  5. Şirketimize ikinci internet hattını bağlattık. Yeni bağlanan hatta google, gmail, yandex vs. gibi arama sitelerine ve google türevi sitelere giremiyorum. Eski modemi devreye aldığımda giriş yapabiliyorum. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  6. Teşekkür ederim Kardeşim. Emeğine sağlık.
  7. Eufloria PC ile ilgili link bulamadım. Elinde olan paylaşabilir mi yada link atabilir mi? Eufloria_HD_Steam'de.webm
  8. İşe yaradı kardeşim. Teşekkür ederim. Tamamen KIS den kaynaklanıyor. Çünkü çıkış yapınca düzgün çalışıyor. Yine de zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Sorunu KIS ayarlarında çözdük.
  9. KIS 2016 açıkken google a bile giremiyorum. Resimlerde ki gibi bağlantı güvenli değil diye açılmıyor sayfalar. Diğer tarayıcılarla da denedim. Lütfen bilen biri yardımcı olsun. Teşekkürler...
  10. Kaldırır kardeşim için rahat olsun.
  11. Orjinal Windows 8.1 Pro lisansım var. Ama windows 10 Pro kurarken kullanamıyorum. Bi çözüm var mı? Teşekkür ederim.
  12. Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar.   Sizden film, dizi, program, oyun vs. takip edebileceğim forum yada site önerilerini rica ediyorum.  
  13. [url=http://hizliresim.com/94V54k][/url]
  14. Ben v2 crack yaptım. update de yaptım. social clup yükledin mi. bende sıkıntısız çalışıyor. sadece tarihi 17.04.2015 e geri almam gerekti.
  15. Malesef prgramsal oalarak bilgim yok. Ama bilgisayar elimde olsa hallederdim. Kayseri deysen bakıyımm :D Başka türlü yardımcı olamam. ekran kartı driver güncelle ayarlarıyla falan oyna belki düzelir. uyumluluk sorun giderme dene. vs vs.
  16. tabikide core 2 quad q9500 yada daha üstü ama anakart da önemli tabi
  17. Arkadaşlar windows u formatlamaktan bıktım. Macbook aldım. Bütün programları buldum da bi Corel Draw bulamadım. Bi el atın be... :D
  18. yönetici olarak çalıştır. olmazsa kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk sorun giderme yap. bende de aynı sıkıntı oldu yönetici olarak çalıştırınca sorun giderildi.
  19. Arkadaşlar yaklaşık farklı arkadaşların hazırlamış oldı-uğu 5 ayrı Windows 8.1 denedim. Hepsinde de formatdan yaklaşık 1 ay sonra Explorer.exe hata veriyor. Başlarda Explorer'ın yeniden başlaması 1 saniye falan sürüyor. İlerleyen zamanlarda süre 60 saniyeye kadar çıkıyor. Neden kaynaklanıyor aklım ermedi. Bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. Kurduğum programdan mı oluyor diye Registry programları kurmadım, Your Uninstaler gibi programları kurmadım. Ama yinede Sıkıntı ortaya çıktı.   Şimdiden teşekkür ederim.
  20. kesinlikle 15.6   Allah nazarlardan korusun kırılırsa 15.6 100 lira ise 17.3 400 tl. yani 3-4 katı fiyat cekiyolar.
  21. Bilgisayarım Windows 8. Bunu formatlamadan ve güncelleme yapmadan 8.1 e yükseltmek için bi paket var mı?
×
×
  • Create New...