Jump to content

yunus_74_78

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yunus_74_78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. ustam paylaşımın için teşekkürler,sistemi kurdum denedim ve ekrandaki dokunmatik klavyenin çalışmadığını gördüm. arama butonunun da çalışmaması önemli değildi. sonra ellenmemiş win10 kurdum.üzerine kokteyl programını çalıştırınca, arama butonu,dokunmatik klavye,edge,store,vb kısaca hiçbirşey çalışmadı. yani suçluyu buldum.
  2. hocam inen iso nun MD5 ine bakmadım sorunlu inmiş olabilir. dvd ye yazınca isoyu silmiştim. dvd ye düşük hızda yazdırdım, diğer dedikleriniz beni aşıyor. hele NT6 yı ilk defa duyuyorum.verdiğiniz link sıkıntılı galiba. ben kolaya kaçıp köylü hocamın 8in1 sürümünü deneyeceğim. hepinizin çalışmalarını kullandım, herbiri ayrı değerlidir,teşekkürlerimi sunarım.
  3. hocam sistemle alakalı olacağını sanmam. i7 3770--hd6970--uefi destekli anakart ve harddisklerde sorunsuz. sağolsun forjest hocamda ilgilenmiş.inen iso nun MD5 ine bakmadım sorunlu inmiş olabilir. dvd ye yazınca isoyu silmiştim. dvd ye en düşük hızla yazdırdım, yazım hatası da olacağını sanmam. Usbdisk üzerinden boot yöntemini bilmiyorum, şimdi 8in1 sürümünü indirip deneyeceğim.ilginize teşekkür ederim.
  4. köylü hocam çalışmalarınızı her zaman kullanıyorum ama bu sürümde multiprocessor_configuration_not_supported hatası veriyor.(dvd den)kuramadım neden olabilirki
  5. arkadaşlar, ilginç bir sorunum var. fişi pirize takınca güç(power) ışığı 3 veya 4 dakika sonra yanıyor ve ozaman pc'yi başlatabiliyorum. pover ışığı yanmadan düğmeye basıyorum ama hiçbir tepki vermiyor, bu sorun 2 hafta önce oluştu, power ışığı yandıktan sonra pc'yi başlatınca sorunsuz çalışıyor. acaba sorunum nedir. BEN ÇÖZEMEDİM.
×
×
  • Create New...