Jump to content

erdalsual

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by erdalsual

  1. BU TARİHE YAZILAN ÇOK KARA Bİ LEKEDİR..BUNUN SORUMLULARI BULUNMALI GEREKEN NEYSE YAPILMALIDIR...EĞER HALA BİRAZ VİCDANLARI KALDIYSA..

    BEN İZLERKEN AĞLADIM..O ANALAR BABALAR NE YAPACAK..3 KURUŞ PARA İÇİN CANLARINDAN OLDULAR..YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ O İNSANLARA..ALLAH BUNLARI YAPANLARIN TEZ ZAMANDA BELALARINI VERSİNN...İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUMM..

  2. kardeşim eğer sistemin oysa çok kötü..pcni biran evvel değiştir. yenisini al.karar verirsen sana bomba gibi bir makina toplayabilirim..am birazcık paraya kıyıcaksın..

    bişey daha bluestack programı tam randımanlı çalışmıyor..her android oyununu açamayablirsin.unutma...

  3. arkadaşım bilmiosan
    cm ekranına gir ipconfig yaz sana modem ıp nosunu verecektir.onu kopyala adres satırına yaz.kullanıcı adı şifre ekranı gelecek.devamı bulamazsan yaz hallederizz
  4. arkadaşlar program ikonları yapmak istiyorum.mesela msn yazdığınızda google ye bi ton çıkıyo.
    3d gibi resimi var görmüşsünüzdür.işte o şekle getirmem lazım ikonlarımı..programı varsa yada nasıl yapılır..cvp atın yada msj yollayın lütfen.
    saolunuzz
  5. win7 teması istiyorum sadece 1 tanesini raflar vardı
    masa vardı çöp kutusu yanındaydı
    arkadaşlar programı atmışlar ama bende sorun çıkıyor
    sadece o temayı upload ederse çok sevinirim
    şimdiden saol kardeşim
  6. arkadaşlar nlite ile xp yapıcam ama hangi gereksiz bileşenleri nasıl çıkarıcam..kurulumdaki arka resimleri nası değiştiricem..
    adımı nası vericem..xp kurulurken kendi yazılarımı nası yazcam yada ekran resimlerini nası yapcam..kısacası..bunları bilenden yardım istiyorum..yada bi kılavuz türkçe yollarsa ii olur..yada video ne bileim işte...
  7. msjımı yanlış yere açtıysam özür dilerim şimdiden..elimde win7 home basi orjinal dvd var.bunu hangi programla kopyalayabilirim.çok program denedim fakat autorun çalışmıyor.orijinali takıom ekranım gelio süper..kopyalıom..fakat autorun çalışmıo.ordan direk programları görebiliorumm.kısacası orjinal dvd mi kopyalicak programa ihtiyacım var..aynısı olcak tabii

    lütfen..bilen varsa msj atsınnn
×
×
  • Create New...