Jump to content

murt4z4

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

murt4z4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. "Windows 11 Enterprise TR_ X64 [Skip TPM And Ram Test]" isimli bu siteden indirdiğim windows'u kurdum şuan, bu sistem de size ait sanırım ve 1,4 GB ram kullanımı var şuan.
  2. ASUS X555L laptop. Formattan sonra hiçbir şey kurulmadı, Nvidia'yı kendi kurdu nasıl olduysa. ( Sade + Görsel olanı kurdum. ) Fakat 2 GB ram kullanımı var. Normal mi?
  3. Bu siteden hazır bir W11 önerebilir misin sorun çıkarmayacak? Veya neye dikkat etmeliyim, MSDN kalıbı ibaresi mi görmem gerek?
  4. Usta, "Windows 11 etkinleştirildi." diyor fakat hâlâ uyarı çıkıyor. Yok mudur bunun bir çözümü? (Bu siteden indirdiğim bir W11 kurdum fakat hatırlamıyorum şuan kimin hazırladığını.) 1) 2)
  5. Alphonso Elric, emeğine, ellerine sağlık, teşekkürler.   Win7'ni arkadaşıma Win8'ini kendime kuracağım.   İndiriyorum, uzun süreli kullanımdan sonra yorumumu da atıcam.   ADAMSIN ÜSTAD, cloud.ru'ya atman mest etti, EYVALLAH .
  6. Alphonso Elric, emeğine, ellerine sağlık, teşekkürler.   Win7'ni arkadaşıma Win8'ini kendime kuracağım.   İndiriyorum, uzun süreli kullanımdan sonra yorumumu da atıcam.   ADAMSIN ÜSTAD, cloud.ru'ya atman mest etti, EYVALLAH .
  7.     Eyvallah usta, madem güzellik yapıyorsun bizlere, bu sistemleri ayrı ayrı upload etmen çifte güzellik olur idi, onu demek istiyorum.   Ayrıyetten, diğer çalışmalara da bakıyorum zaten, sisteminiz hoşuma gitmese böyle bir talebi bırak, beğeni bile yapmazdım konuya...   Her neyse, bunu tek tek upload etmek istemeyebilirsiniz eyvallah.   Peki ben bu indirdiğim ISO'dan istemediğim diğer 3 sistemi nasıl silebilirim var mıdır bir yöntemi, bari bu konuda bir yardım eli uzatırsınız heralde ?  
  8. Açıklama için teşekkür ederim, şu soruya da bir cevap alma şansım varsa çok sevinirim, sevgiler...  
  9. Öncelikle emeğinize sağlık üstad.   "Embedded Pro" ile "Embedded Industry" arasındaki fark nedir tam olarak ?   Bir de, indirdikten sonra bu windowsları bölme şansımız yok mudur, mesela ben sadece x64'ü alıp 1 DVD'ye yazdırmak istiyorum, bunun için ne yapılabilir ?? Teşekkürler, kolay gelsin...
  10. Sistemi programlarla birlikte tam anlamıyla kurdum.   Gerçekten abartmadan söylüyorum, çok hızlı bir sistem olmuş, "SIFIR HATA" , kurarken vs. hiç sorun yaşamadım.   Tekrar emeğine sağlık forjest üstad, teşekkürler.
  11. Smartsis , yandex veya mediafire'a yüklemeniz mümkün ise çok isterim, dil öğrencisiyim...
  12. Emeğine sağlık blue_life . Güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz...
  13. forjest hocam, o yandex e yükleyen elleriniz dert görmesin, ADAMSIN NET !! artık forjest çalışmaları benim için ön planda olacak  Emeğinize sağlık, çalışmalarınızın devamını dilerim...
  14. XP'de açınca "Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135)." hatası veriyor ???
×
×
  • Create New...