Jump to content

Scaletta

Üye
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    kanarya_safa_37[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

697 profile views

Scaletta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar. Ben 800-1200 TL civarında bir laptop arıyorum. Sizin de görüşlerinizi dinlemek isterim. Amacım rahatça film-dizi izlemek ve mümkünse sistemi çok yormayan oyunlar oynamak ETS gibi.
  2. Bir kez daha güncelleyelim, belki bilen biri çıkar.
  3. Windows 10 ile ilişkilendirilmiş 2 hesabım var resimdeki gibi. 2. hesapı kaldırma seçeneği olmasına rağmen 1.sinde yok. Ben 1. sini kaldırmak 2. sinin ise kalmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  4. Çözdüm, sağol yinede. Sorun tamamen çözünürlükten kaynaklıymış. Dediğim gibi benim ekranın olan çözünürlükleri Windows 10'da bulunmuyordu. Nvidia çözünürlük oluşturucuyla 1440x900 yaptım ve her şey yerine geldi. Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  5. Bunu zaten çok önceden almıştım. Şimdi sadece yeni kasayı taktım o kadar yani. Eski sistemde de bu monitörü kullanıyordum ve düzgün bir biçimde gösteriyordu. Şimdi ise çözünürlüklerden 1440x900 seçemiyorum olmadığı için, bu yüzden de 1280x1024 kullanıyorum ve böyleykende haliyle ekran yana doğru genişlemiş bir vaziyette. Bir yerde bi sıkıntı var fakat anlayamadım gitti.
  6. Dediklerini harfi harfine yaptım fakat maalesef olmadı. Acaba son dediğinle alakalı bir durum olabilir mi ki? i5 6500, 8GB Ram, GTX 750ti. Monitörde LG Flatron w1954s.
  7. Merhaba arkadaşlar. Yeni PC aldım her şeyi kurdum fakat ekran çözünürlüğünü halledemedim. Ekran kartının güncel sürümünü indirip kurdum fakat her türlü çözünürlüğü denesem de bir türlü sorunu çözemedim. Normalde yazılar yüksek çözünürlüklü olurken bende şuanda çok kötü bi halde, en iyisi ss atayım daha net anlarsınız. Yardımlarınızı beklemekteyim.
  8. Arkadaşlar yeni PC alıcamda sizce aşağıdaki özellikler nasıl? Siparişini verdim yakında gelecek araştırarak karar verdim bunlarada ama yinede sizin önerilerinizide tecrübelerinizide duymak faydalanmak isterim. I5 6500 6. Generasyon 3.60 ghz 120 gb ssd disk segate 8 gb ddr4 ram Gigabyte gtx750 2 gb ekran kartı Msı pro anakart Şimdi sistem bu. Bunda ben After Effects, Cinema4D gibi programlardan rahatlıkla render alabilir miyim? Birde piyasadaki oyunları rahatça açabilir miyim?
  9. Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayara AE CS5.5'i yüklemeye çalıştım fakat bu hatayı verdi. PC'yi kapatıp açtım fakat yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Belki bilenler olur bunun çözümünü, şimdiden teşekkürler.
  10. Merhaba arkadaşlar laptop da bluescreen hatası verdi fakat ben çözümünü bulamadım. Bi bunun çözümünü soracağım, bir de 2 gündür laptopdan indirmelerim inanılmaz derecede yavaş torrent olsun idm olsun max 10kpbs olurken aynı ağdan telefonla indirdiğimde 400 leri görüyor. Bununda acil çözümünü arıyorum teşekkürler.
  11. Denedim ama usb yi açmıyor yine windowsu açıyor. Windows.old dosyası ise maalesef yok.
  12. Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda win 10 kurdum fakat hiç memnun kalmadım ve bazı büyük sorunlar yaşadım, windows 8 de yaşamadığım tarzda. Bu yüzden kendimce düşündüğüm windows 8 e geri dönmek istiyorum fakat burda da belli sorunlarım ortaya çıkıyor. Bunlar DVD ROM un bozuk olması ve pc nin usb den formatı desteklememesi. USB yi denedim ama ilk sıraya koydum ama görmüyor ve direk windows açılıyor. Şimdi sorum şu usb ve dvd olmadan nasıl win 8'e geri dönebilirim. Normal daemon olarak denedim fakat hata verdi kurmadı. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
  13. Maalesef işe yaramıyor. Yeni görüşlerinize açığım
×
×
  • Create New...