Jump to content

Tface

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tface's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Köylü hocam sisteminizi rufus ile usb ye yazıp kurulum yaptım. Aktivasyon için VL sürüm yüklüyorum kurulumda ancak aktivasyon yaparken sisteminiz VL sürüm değil uyarısı ile karşılaşıyorum, özelliklerde ise sadece PRO yazıyor. Acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim 3 kere kurdum ama bir sonuç alamadım. Acaba sorun rufus dan mı kaynaklanıyor.
  2. VL sürümde aktivasyon olduğu belirtilmiş bir arkadaş tarafında var mıdır köylü hocam ?   Hocam linki yeniler misiniz ?
  3. Köylü üstad sistemini kurdum kullanıyorum uefi olması çok iyi olmuş 5400 rpm harddiskli laptop um bile 12 saniyede açılıyor 5 saniyede kapanıyor. Daha önce çalışmalarından yine eufi destekli bir sistem kurmuştum fakat o sistem laptop uyku moduna geçince tekrar açılmama ve power tuşu ile kapatınca açılma esnasında hata gibi problemleri var ama bu sistem sorunsuz. Bu sisteme bir de Office 2013 eklersek tadından yenmez olur tabiki yine uefi destekli. Tüm sürümler olmasa da olur. Win 8.1 pro x64 + Office 2013 (uefi) gibi
  4. Böyle güzel bir paylaşım daha hızlı downloadı hak ediyor bence
  5. Teşekkür ederim hocam dediğim gibi sistem uefi olarak kurulmuyormuş, vermiş olduğunuz linkdekilerde anlatılanlarla usb bellek ile format attım, bu sistemi kurdum artık bilgisayar 12 saniyede açılıyor. Sistemi hazırlayan köylü ve yardımcı olan S_Erol arkadaşımıza teşekkürler.
  6.   Hocam dediğim gibi sistem yeni i5-3210M- gt635M-500gb 7200rpm-4gb1600mhz ddr3.   hardiski tamamen formatlayıp gpt ye çevirip win8 kurduktan sonra tekrar win 7 ye dönerken kurulum esnasında "windows bu bölüme kurulamaz gpt formatında bölüm" uyarısı vermesi gerekiyordu o uyarıyı vermedi demek ki win8'i mrb formatında yüklemiş dolayısı ile de uefi den yararlanamadım motun arkadaşımızın paylaşımında. Bu sistem pentium işlemcili bilgisayarda 10 sn de açılıyor ise uefi den yaralanıyor olmanız lazım.
  7. Öncelikle teşekkürler, çalışmayı indirip uefi olarak kurulum yapan ve bilgisayar açılış kapanışlarında açık bir hızlanma gören arkadaş var mı acaba? Ben motun arkadaşımızın paylatığı  Win 8.1 Enterprise Up1+ Office2013 Sp1 Nisan X64   i kurdum fakat bilgisayar win 7 den daha ağır açılıp kapanıyor. Kurulumda hata yapmadığımı da düşünüyorum bilgisayar yeni uefi destekliyor bios da açık, kurulumdan önce de bütün harddiski formatlayıp gpt ye çevirdim ve win 8.1'i kurdum. Acaba içerisinde office vs olduğundan mıdır? Orjinal MSDN WİN 8.1 kurup key aktivasyon vs uğraşmak da istemiyorum. Tek istediğim şu bilgisayar seri açılsın ve kapansın uefi yi kullanabileyim.
×
×
  • Create New...