Jump to content

hatmeto

Üye
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hatmeto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Win7 de sahipliğini al.. Unlocker 1,92 yi kur silmek istediğin dizini sağ clik le unlocerla işaretle işlemden sil de .. siler..
  2. Kayıt açma ve kayıt kapatılması detayların girilmesi ayrı ayrı form olması gerekli . ve db de tultulmalı. örn.   - xx kodlu cihaz toplam kaç kere servise geldi (hangi tarih ve detayı nedir Ayrıntılar , masraflar vb.) - xx kodlu personel personel raporları (aylık ,günlük gibi) - Raporlar için ayrı bir form olmalı..
  3. -  Form No Automatik sayı olmalı her arıza kaydında 1 artmalı (veya tarih+3 hane olabilir ...130621001 gibi) -  Ana Sayfada Çıkış butonu olmalı. - Görsel olarak düzeltilmeli
  4. Direct .exe uygulaması linki koy. Proje yi işyerindeki pc de açamıyorum. 
  5. Girişe tıklayınca program kapanıyor.   Sanal PC de denedin mi?
  6. Görsel Düzenlemeler gerekli.. Kullanıcı adı ve şifreyi paylaşırmısın.?
  7. Bu konu ile ilgili detayları bilgilendirirsen sevinirim. Program iskeletini oluştur. Daha sonra dallanma yapabilirsin. Birde sık sık db üzerinde oynama yapacağını düşünürsek servis db oluşturman gerekir. (db yi aktarmak için.)    Takıldığın yer olursa yardımcı oluruz..
  8. hatmeto

    Laptop Pili

    Şoklamak tan kasıt pil voltajının yaklasık 4 katı olan voltaj max 1-2 sn pile uygulanır. belki ilk saj tutar ama daha sonraları kullanım süresi azalır..
  9. Ben yaklaşık 10 senedir Süperonlie kullanıyorum. Fyatta ve hızda problem yok. Müşteri hizmetleri ilgileniyor. şimdi fiberi bekliyorum. gelsin onuda alacagım..
  10. o zaman USB Disk var. Ona yaparız o zaman. 320 gb lık ama (littebit premium üyelik var daa)
  11. peki Register i nasıl alabilirim. minixp ile..
  12. Merhaba Arkadaşlar;   Şirkette en önemli yerdeki PC anakart bozulması nedeniyle devre dışı. PC nin diskini aldım. Fakat PC üzerinde Genius POS Prg. ları, Terazi Prg, var. Ayrıca Şubeler ile iletişimi sağlıyordu. Şu An devre dışı . Genius hariç diger progtamları çalıştırırım. Fakat Genius prg. registiriye key atmış. yerini bulamıyorum.  Asıl sormak istediğim soru şu: XP prg. Diger pc de çalışır mı? Gerekirse driverları bu diskten nasıl silerim. (mavi ekrana düşmemesi için.)
  13. Image Resizer 4 iile yeniden boyutlandırabilirsin..
  14. @_ULTIMATE_  tncseveriz zaten.. :icecream:  yine olacağız.. :gun:
  15. bu tip cihazlar com8 den 16 ya kadar port tanımlarlar.    Seri porttan besleme alan cihazlar calışmaz. veya işlem sırasında hata verir. Mesela EEPROM Prg. cılar gibi. Bunları harici besleyebilirsin.
×
×
  • Create New...