Jump to content

cenap55

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

İletişim Bilgileri

  • Google+
    cenapaydin55[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cenap55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. herkese slmlar şu anda indiriyorum bu arada başarılar kardeşim ! sorun esasen büyük olmaya bilir paylaşım platformu deyişmesi önerim malum hepimiz hızlı olmak zorundayız yandex googledrive önerim saylılar
  2. konu 10 numara brawo kardeşlerim ...!
  3. arkadaşlar herkesin yorumunu okudum aslında hepimiz aynı şeyi düşünüyor ve olmasını istiyoruz ama gel gelelimki görünen köy klavuz istemiyor. bizim asıl korkumuzda bu allah hidayet versin lafa gelince özgürlükten bahsediliyor allah net üzerinden veya her ne şekilde olursa olsun şantaj vs yapan insan dicem insan alarak görmek mümkünde deyil kişilere fırsat vermesin.( yaşamak özgürlükse ? özgürüz hepimiz ) şu anda olay bu...!
  4. aradan bayagı bi zaman geçti sizden yeni sistem beklemekteyiz köylü ustam ( yaptıklarınızı taktir ve takip etmekteyiz saygılar ) :give_rose:
  5. tüm kardeşlerimin temennisine katılıyor vede konuyu açan arkadaşımada teşekkürediyorum kandiliniz mümarek günahlarınız affola hayırlı kandiller ...!
  6. Nedemeli bilemedimki _? Bu konu uzatılacak abartılacak veya takılacak bişi deyil güzel kardeşim herşeyin bir zamanı vardır benim gördüyüm insanlar çocukkende bu böyledir sokaga çıkarsın yaşıtın birini bulamazsın belki senden küçük ? belki senden büyük oyun oynayan birilerini görünce yanlarında olmak istersin sanıyorumki senin durumunda böyle olmuştur saygı gerçekten olması gereken bir hususus yanlız sen yinede kendinden küçüklerse sevgini göstermek zorundasın illaki günü ve zamanı geldiyinde karşındakileri düşündüreceksin agırbaşlılıgınla takılma böyle şeylere daha yolun başındasın göreceyin çok güzel günler ve çekeceyin şuanda tahminbile edemicen sıkıntılar olacak rabbinden herşeyin hayırlısını iste kendine dikkattet . (akışına birak güzel düşün güzel bak ) GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR ( Mevlana . c . r )
×
×
  • Create New...