Jump to content

CRueLTY

Üye
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CRueLTY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi batarya altında yağ gibi bi sıvı var siliyorum çok zaman sonra bir daha geliyo bu nedir sizce yardımlarınızı bekliyorum.
  2. Yotube'dan incelemelere baktım fakat çok fark yok aralarında yada bana öyle geldi s3 te oynanan oyunların aynılarını zenfone 5 tede kasmadan oynayabiliyorlar. Hem zenfone 5'in kamera özellikleri daha iyi gibi daha sonra ZENUI arayüzü var. 2 GB RAM falan var hemde sıfırı 699  TL Teknosada bunları göz önünde bulundurduğumuz zaman zenfone 5 daha mantıklı geliyor. S3'ün sıfırını değil ikinci elinin temizini bulamayız 699 TL gibi bir fiyata
  3. Benchmark testlerinde zenfone 5 s3 ün üstünde duruyor.
  4. Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sizce 600 - 700 liraya samsung galaxy s3 mü alınır yoksa asus zenfone modelleri mi alınır. Fikirlerinizi bekliyorum.
  5. resimleride atarım fiyat olarak 300 TL son telefonda bada 2.0 sürümü vardır yani son sürüm 
  6. Arkadaşlar asus x550cc modelini kullananlar windows 8.1 güncelleyen kişiler acaba ses açma - kapatma, touchpad açma - kapatma, ekran çözünürlüğü azaltma ve arttırma gibi tuşlar çalışıyomu acaba bende windows 8.1 yükliycem sırf bu korku yüzünden yükleyemiyorum.
  7. Sitede arama yaptım fakat linkleri turbobit olduğu için indirme yapamıyorum. Bana windows 8 Pro lazım bir 4.7 GB'lık DVD'lere sığabilecek bir windows 8 yardımlarınız için teşekkür ederim. 
  8. Bu model bilgisayar kullanan varsa ve windows 8.1 yükleyen varsa kısayol tuşlarının driverlarının nasıl yüklendiği konusunda bir bilgi verebilir mi? Sitesine baktım fakat daha windows 8.1 için kısayol tuş driverları windows 8.1 için daha çıkmamış. Acaba başka bi yöntem var mıdır? Kısayol tuşlarının driverlarını yükeleyebileceğim.
  9. Sitede arama yaptım fakat sadece 64 bit olan windows 8 Pro pek bulamadım. Güncel olan ve stabil çalışan bi windows 8 Pro gerekiyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  10. Başlıktada belirttiğim üzere en güncel ve en stabil çalışan windows 8 sitede arama yaptım ama baktığım çoğu windows 8'in yorumlarında yorumların yarısı iyi yönde olmuş çoğu da kötü yönde fakat windows 8.1 olmamalı çünkü laptop'uma yükleyeceğim için windows 8.1'e  laptop'un kısayol tuşlarının driverları çıkartılmamış. Buyüzde windows8 Pro sürümü arıyorum. Birde görsel olmasına gerek yok sade olsada olur. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 
  11. Sahibinden satılık samsung wave s8500 hiçbir sorunu yoktur ve tamir görmemiştir. Kutusu, faturası duruyor. Alacak arkadaşlar muğla içi elden teslim olur. Gönderme imkanım yok.
  12. Benimde ilk olarak şüphelendiğim BIOS pili yarın bi aldığım yere götürücem birde zaten bilgisayarı sıfır almışım açtığım zaman garanti kapsamından çıkar o yüzden en iyisi servisine götürmek
  13. Arkadaşlar yeni asus laptop aldım. Fakat bilgisayarı sabah açıp, akşam kapattığımda ertesi sabah otomatik olarak sistem saati ve tarihi değişiyor. Bunun sorunu sizce ne olabilir. BIOS'tan vb. her yerden sistem saati ve tarihini değiştirdim ama gene kapatıp açtığımda gene otomatik olarak saat 00.00 tarih ise 01.01.2009 olarak görünüyo yardımlarınızı bekliyorum.  aldığım bilgisayar http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-x550cc-xo105h-x550cc-notebook-core-i7-200ghz-8-gb-1tb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68572
  14.   Linkini verdiğim bilgisayar ultrabook gibi görünsede notebook asususun yeni modellerinden biri normal ısı değerleri 54-55 derece ama need for speed world e girince 79-82 derece arası oluyor acaba oyuna göre değişiyomu
  15.   Laptopu alalı daha 1 ay olmadı nasıl tozlanıcak ki zaten yeni olduğu içini açmam söz konusu diğil anca servise gönderebilirim. 
×
×
  • Create New...