Jump to content

erenbey19

Üye
  • Posts

    268
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by erenbey19

  1. Sistemin hızı gayet iyi, stabil. Uzun zamandır yabancı forumlarda modlanmış iso kullanıyorum. (revi, ggos tarzı) Güncelleme almadığı için kullanmayı geçici süre bıraktım. İlk işim çalışmanızı denemek oldu. Dediğiniz gibi anakartın üretici duvar kağıdı otomatik yüklendi. Elinize sağlık.
  2. Elinize sağlık. Exe dosyaları ince ayarlı regedit sanırım, direk regedit dosyasını paylaşma şansınız var mı?
  3. HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000 Yukarıdaki rege girince DriverDesc'deki "WMware" girdisi vardı onu sildim düzeldi. Cabal online adlı mmorpg oyununda aldım hatayı.
  4. Hocam oyuna gireyim dedim. "Sorry this application cannot run under a virtual machine" hatası alıyorum. Çözümünü buldum. DriverDesc" verisini bulup ve sağ tıkla değiştir diyerek karşınıza gelen satırı silip regeditten çıkınız. HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
  5. Çalışmanızı kurdum şu an gayet stabil ve hızlı. Kurulumda bir hata kodu çıkmadı. Ayarlayabilirseniz performans odaklı Home sürümüzünü kullanmayı isterim. Ram temizleme işi çok iyi düşünülmüş, ayarlaması baya sürüyordu.
  6. Evet, Home ve HomeSL gayet oyun odaklı, gereksiz özelliklerden arındırılmış versiyonlar. Bir de LTSB 2016 vardı o da çok tercih ediliyordu. Genelde el değmemiş ISO kurarsam Home kuruyorum ama gene de pürüzsüz bir oyun oynayamıyorum. Sizin çalışmanızı da deneyeceğim. Bir soru sormuştum; Reg ayarlarındaki mouse, systemprofile gibi dosyalar sisteminize etkinleştirilmiş halde mi geliyor? Açıkcası mouse ayarları olsun, SystemProfile'daki ayarlar olsun default kullanmak tercihim.
  7. Interrupt_affinity_policy_tool dediğiniz şey galiba, onları bile cpu'a ayarladım. Diğer önerdiğiniz adımların yarısını da uygulamıştım. Ayrıca monitörümde G-Sync özelliği dahi var. 20H2 kullanıyorum güncel olduğu için. 1809'un altındaki versiyonları kullanamıyorum ethernet driverım etkinleşmiyor, yüklenmediği için internetim olmuyor nasıl bir şeyse. Şu an LatencyMon'da yeşil oyun açık olsa dahi, fakat oyunlarda o pürüzsüzlük hala yok. Güç seçeneklerim nihai, Intel CPU states kapalı, hatta Hyper Threading bile açmadım. Teşekkürler yardımınız için. Yandex'i hallettim gece indirdim. Bugün sisteminizi kuracağım. Reg ayarlarındaki mouse, systemprofile gibi dosyalar sisteminize etkinleştirilmiş halde mi geliyor? Açıkcası mouse ayarları olsun, SystemProfile'daki ayarlar olsun default kullanmak tercihim.
  8. Zaten Defender başlı başına sorun. Windows 10 ile birlikte sistem latency sorunları da boy gösteriyor. Latencymon ile arada bakıyorum birkaç ayar ile yüksek latency i çözdüm ama gene de arada minik fps drop giriyor. Şöyle pürüzsüz bir oyun oynayamadım.
  9. Çalışmanız için teşekkürler, Windows Update üzerinden önümüzdeki yeni güncellemeri alabilir miyiz? Biliyorsunuz 20h2 yeni ve çok fazla hotfix güncelleme geliyor, stabilite için şart. Bu arada kullandığınız .reg ayarlarını ekleyebilirseniz çok memnun olurum, saygılar.
  10. Hocam Ryzen 3000 serisi işlemciler için 1903 altı sürümler önerilmiyormuş. Bende de 3000 serisinden bir işlemci mevcut. Acaba buna Ltsb'de dahil midir?
  11. O zaman hiç bulaşmayayım sistem stabilitesini bozmamak için. Fıstık gibi olmuş, oyunlar dahil gayet akıcı şu an, tekrardan ellerinize sağlık. :)
  12. Sistem gayet hızlı fakat son güncelleştirmeleri kuramadım bir türlü. Update servisleri açtım, soru gidericisini çalıştırdım, manual katalgodan indirdim ama hep aynı hata veriyor. 2020-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1909 04 Toplu Güncelleştirmesi (KB4550945) - Hata 0x800f081f
  13. Elinize sağlık, en son Windows 8.1 çalışmanızı kullanmıştım 10 numara stabil ve hızlıydı. Üst seviye veya orta seviye donanıma da sahip olsak dokunulmamış MSDN .iso lar bilgisayarı hantallaştırıyor.
  14. Mecbur format attım, sorun giderme uygulaması da çalışmıyordu fakat sistemi baya hızlıydı. Bu arada yeni .esd çıkmış 18362.175 olarak. Onu indirdim, güncelleme sorunsuz yüklendi hemen.
  15. Ben de modifiye windows 10 kurdum yüklenmiyor. Ayrıca güncelsiniz diyor. manuel ile denedim gene aynı. Aslında modifiyede Windows Update'e dokunulmamış.
  16. Merhaba. Çalışmanızdaki Windows 10 Microsoft'un geçen günlerde "Mayıs 2019 güncelleştirme hazır!" adı altında herkese yayınladığı iso mu yoksa daha öncesi internetlerde gezinen .iso mu? Nisan ayından beri 19h1 .iso geziyordu bazı forumlarda, ondan sorayım dedim.
  17. Hadi hayırlı olsun. Umarım eski RS sürümlerini aratmaz.
  18. Windows 10 Tweaker 11.1'i indiremedim, site dosya engellendi diyor.
  19. Ben indirdim kurdum, gayet iyi şu an. Öyle fps drop filan yok. Game mode arayüzü geri gelmiş, şimdiden sevdim RS5'i. İnşallah 1607'deki stabiliteyi yakalar.
  20. 17763.1.180914-1434.RS5_RELEASE_CLIENTCONSUMER_OEMRET_X64FRE_TR-TR.iso oluşturdum da şimdi benim anakart driverları RS5'e uygun çalışır mı acaba? Çok mu erken kurmak için? :)
  21. Emeğine sağlık, indiriyorum hocam. Geri dönüş yapacağım sistem ile ilgili. Görüşlerim; Sistem UEFI olarak kuruluyor, herhangi bir problem yok. Hata olarak, format işlemi bitip bilgisayar açıldıktan sonra " Cihazınız Hazırlanıyor" kısmında 35 dakika bekledim, normalde hemen geçmesi lazımdı bu kısımın. Etkinleştirmek için KMS kullanmak veya Dreamspark Premium üyeliğinin olması gerekiyor. Windows 10 Pro key'e sahibim, burada maalesef geçmiyor. Zaten piyasada 50 lira olan OEM keyler ya Pro ya da Home. Üçüncü parti yazılım kullanmak zorundayız bazı özellikleri açabilmek için. Sistem tepkime süreleri çok iyi, anında klasörler ve uygulamalar açılıyor. Beğendim ben, tekrardan elinize sağlık.
  22. RS2'de gelen Oyun Modu fosil çağından kalma optimizesi olmayan Knight Online'da bile 20+ FPS artış sağlıyor. Yeni çıkan oyunlarda daha da iyi olacağı kesin. Fakat oyun modunda alt tab yapıp masaüstüne dönünce bir kaç sorun yaşadım görev çubuğunda. O da zamanla düzelir gibi.
  23. Bir ara VIP üyelik satın almıştım burda, çok iyi çalışmaları var. Teşekkürler linkler için.
  24. Aslında link çeviren sitelerde turbobit linkini çeviren varsa lütfen konu altında bağlantı adresini paylaşsın bizde yararlanalım. Takipteyim
×
×
  • Create New...