Jump to content

yakup8141

Üye
  • Posts

    264
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/ykp8141?ref=tn_tnmn

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1232 profile views

yakup8141's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

26

Reputation

  1. MSI Afterburner kurulu ise ayarlar kısmında ''AMD uyumluluğu ayarları'' bölümünden ''Enable unified GPU usage monitoring'' etkinleştirin.
  2. Sistemi yeni topladım. 2 ay oldu alalı. ilk başlarda önemsemedim. ama oyunlarda gpu kullanımı sabit değil düştükçe fps de düşüyor ara ara takılmalar oluyor bu sebepten.r5 1600 işlemci rx 590 gpu ya yetmiyor mu acaba ? 8 gb ramim var. Cs go da bile fps sabit kalmıyor bi 60 70 bi 0 20. yardımcı olabilecek arkadaş var mi bu konuyla ilgili bilgisi olan ?
  3. kardeşim garanti konusundan anlamam ama http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-premium-p-TELCEPSONXPZ5P-GD?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=Cj0KEQjw4J-6BRD3h_KIoqijwvkBEiQAfcPiBTIRqTKnCfFYAdrvpnR2JXu1iUBNrJQ7PV7vgVqFOdQaAtzK8P8HAQ bakabilirsin 2100 bile değil yani
  4. aga kusura bakma ama bu ikinci el sayılır kutusu filan açık sıfırı 2100tl düzcede riske bile atılmaz yani
  5. tutmadı alttaki şuan pc ekranında ne yazsam diye düşünüyor.
  6. kardes ben punto öneririm kullanmıyorum ama kullanan kişi cok az yaktıgını söylüyor.
  7. #Sa arkadaşlar İyi Forumlar Herkese Ben Düzcedeyim arkadaşım Kocaelide beraber pes 13 oynamak istiyoruz. ama internet üzerinden oynanıyomu korsan bendeki oyun oluyosa farkeder mi bilgisi olan yardım edebilirmi ? #GÜNCEL.
  8. konuyla alakalı değil ama tasarım anlayışınız görsel olarak süper ilgi çekici :)
  9. baktımda emniyet kemeri cezasını buldum ama askeriye cezasını bulamadım
  10. Sa herkese iyi forumlar Öğrenmek istediğim konu şu: -Ben geçen agustosta askeriyeye gittiğimde yoklama kacagı oldugum için ceza yediğim söylendi.122 tl bunu net üzerinden nerde görebilirim? -Bide geçen gün kemer takmamaktan 88 tl ceza yedim bunuda aynı şekilde net üzerinden nerden görebilirim? Cezalarım sisteme işlenmiş mi her gün vergi dairesine git gel yapıyorum görünmüyo diyorlar. Bunu evden bilgisayarımdan görebilirmiyim?  Askeriye cezası yedin diyeli 2 ay geçti. Hala görünmüyo diyolar yiyipte unutulma işlenmeme gibi bi şanşım var mı acaba ?
  11. yok abi gayet sakin geçtim işareti farkettim ama hız kesmeden normal bi şekilde devam ettim zaten köprü girişindeydiler köprüden ötesi jandarmaya ait berisi polise diye biliyorum.   agam çevirmede durmadıgım için yiyebileceğim max cezayı soruyom yoksa onu bende biliyom 3000tl oldugunu :)
  12. ne bilim abiciğim 2 gün kala 3000 tl ceza yemeyelim dedim. bide ne kadar ceza yerim acaba ?
  13. Sa arkadaşlar  Ben ehliyetimi alamadım hala mayısdan beri uğraşıyom.Nasip kısmetse pazartesi elimde olucak bugün dosyaları verdim. Karakoldan döner gelirken arabayla yol üzerinde çevirme vardı bana dur işareti yaptı polis agabey ama durmadan geçtim. Dursaydım anlatsaydım kartı pazartesi alıcam deseydim yinede yazarlarmıydı ceza acaba ? Bide durmadan geçtim ya plakaya ceza filan yazarlar mı acaba ? Yazarlarsa bunu nerden nasıl öğrenebilirim ?
  14. karsılastırmadım tek kalmıştı ben alırkende siyahdan gayet memnunum.
×
×
  • Create New...