Jump to content

hudu

Üye
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hudu

  1. hayırlı akşamlar usta hangi site bilmiyorum ama bende 4-5 sene kadar önce istanbulnet sitesi vardı 6 ay kadar takılmıştım bir kaç kişiylede tanışmıştım ama çok dolar avcısı yada sahte profilller vardı ama öyle bir sorun yaşamamıştım saygılarımla.

    • Like 1
  2. Böyle birşeye ihtiyaç yok, sisteminizi kurun ve güncellemeleri kontrol ederek driverlerinizn kurulmasını sağlayın, bunlar için tarayıcı ihtiyacı yoktur. Sonrasında bilahare programlarınız ile birlikte tarayıcı kurarsınız, aceleye gerek yok yani.

    Masaüstünde ki Araçların klasörünün içerisinde ki Brovser klasöründe tarayıcı setupları var.

    teşekkürler ustalar en uygun zamanda 64 lük 2gb ramli pc me kuracağım çok sağolun.

    • Like 1
  3. ustam 10 iptv satıcısının 8 aynı içerik sıralamaları yada bir kaç sinema yada ülke katagorisi eksik yada fazla kiminin vod film dizi kısmı hemen güncellenir kimisi 3 gün sonra önemli olan feed güzel yayın yapan ben hiç almadım ama timsah-vera-titan-5g gibi gibi paneller var çok sorun çıkarmayan öyle duyuyorum kullandığınızdan memnunsanız bence devam edin.

    • Like 1
  4. hayırlı akşamlar ustalar gm 22 telefonu aldım ama bir kaç sorunum var eğer kullanan kullanmış olan varsa bir akıl istiyorum

    -uzaktan telefona baktığımızda çağrı mesaj vs vs bildirim ışığı yokmu 

    -yine mesajlar whatsapp çağrı gibi işlerde telefona sonradan baktığımızda hani o logolarının üzerinde 1-2 gibi çağrı mesaj gibi uyarı yokmu

    -son olarak ana ekranda sola çekince bir sayfa o iptal olmuyormu haber  falan çıkıyor 

  5. bynec, 42 dakika önce yazdı:

    eskılerden bi sen kaldın birde ben.:))

    Hesaplar Uygun config ve uygun combo ıle kırılıyor. dahası bu siteye göre değil. Başka bır zaman başka bir yerde belki.

    Benim açıklamalarımda hiç VPN yi kamu kurumlarında da kullanıyorum ıbaresi hiç yok. Sadece ben şahsi Bilgisayarımda kullanıyorum.

    IPVANISH VPN Hesaplar pek paylaşılmaz çünki uygun combo bulmak zor vede hesap sadece O kişi Kullanır  ve hesap sahibine Güncel Özel SOCKS5 proxy listesi verir. Bu da Hesap kırmak ve de tarama yapmak için ideal proxy dir. BU nedenle Hesapları Pek paylaşan olmaz hesaplar.

    ustam merhaba stalker ve m3u için config ve combo varmı işe yarayan openbullet için

  6. recsin, 22 saat önce yazdı:

    hocam senelerdir fiber kullanıyorum cok mukemmel değil

    memlekette abimin adsl i daha hızlı geldi bana

    vdsl i deneyeyim diyorum sence?

    valla ustam olduğunuz skkak cadde hatta binada vdsl kullanan var ise hangi firma ve sorun derecesi sorulur buradan bir şey söyleyememki bende sorun yok al derim sizin lokasyonda millenicom vdsl sorun çıkartır dediğim gibi yan binalara falan sormak lazım

    • Like 1
  7. recsin, 22 saat önce yazdı:

    cevaplar için minnettarım

    bir iki sorum daha olacaktı:

    1. millenicum da  modem kiralamak şartmı?

    2.turknetin hızlaragöre fiyatlaarını sitesinde göremiyorum

     

    ben millenicom un vdsl sini kullanıyorum eski modemimle kiralama falan yok varsa modemin ama fiber için bilmiyorum onda olabilir.

    • Thanks 1
  8. abdulhey_, 20 saat önce yazdı:

    hudu arkadaş ttnetten millenicom a geçtim diyor. ve tahmin ettiğim gibi daha 2. aydaymış ,erken dönem yani. Bende millenicom dayım onun için sordum.

    Teşekkür ederim bilgi için..

    rica ederim ne demek bilenler kullananlar yazsınki yeni abone olacaklar yada taşıyacaklar bir fikir edinirler en azından.

    • Like 1
    • Thanks 1
  9. abdulhey_, 21 saat önce yazdı:

    Kaç ay oldu aboneliğiniz? İyi abonelik fakat taahhütsüz aboneliklerdede yüksek oranda zam yapılıyormuş diye duydum.

    2. aydayım ilk ay 69 ödedim bu ay ücret yok arkadaşını getir sebebiyle.

  10. akillialtay1995, 22 saat önce yazdı:

    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Düşüneceğim.

    tabiki diğerlerinide bakın neler var şu anda sorun yaşamıyorsanız geçtiklerinizdede muhtemelen sorun yaşamazsınız ayrıca arkadaşını getir olayıda var verilen kod sayesinde hem siz 1 ay hemde size kodu veren 1 ay ücret ödemiyor.

    abdulhey_, 18 saat önce yazdı:

    Tarifeniz taahhütlümü?

    hayır değil istediğim zaman ayrılalabilirim.

    • Like 1
  11. akillialtay1995, 3 saat önce yazdı:

    AArkadaşlar ben de TürkTelekom kullanıyorum. Engelli indirimi ile birlikte 125₺ fatura ödüyorum. Paketim 24 Mbps'ye kadar Limitsiz Taahütüm 11/08/2023 tarihinde sona eriyor. Sizce taahütüm bitince TürkNet ve Milenicom gibi firmalara geçsem yine engelli indiriminden yararlanabilir miyim?

    merhaba bende engelli tarifedeyim millenicom 69 tl 75 hız gelir diyordu sitesinden baktığımda alabileceğim alt yapı hızı olarak geçtikten sonra 50 ila 70 arası geliyor hızım ara ara yaptığım testlerde 2 ay kadar oldu bende ttnetten geçtim.

    • Thanks 1
  12. SoNKraL_, 12 saat önce yazdı:

    Fiberse internetiniz gider fibermi kullanıyorsunuz ?

    yok fiber değil

     

    Berdush_03, 10 saat önce yazdı:

    Milenicomu ara düzeltsinler arkadaşım.

    aradım onlarda sorun yokmuş profilim normal görünüyormuş yani onların tarafında yapılacak herhangi bir şey yokmuş sorun bendeymiş artık o ne ise bulamadım  hala

  13. borz_50, 12 saat önce yazdı:

    Vpn kullan kardeşim. Ben 10 yıldır mileniumcom kullanıyorum. 

    ayırı bir program kullanmadan olmuyor öylemi madem uzun zamandır kullanıyorsunuz

    SoNKraL_, 11 saat önce yazdı:

    dns'i modem üzeirnden uygulayın pcde uygulamanız hiçbir işe yaramaz

    pc dende şimdi modem içindende uyguladım bu seferde internete bağlanamıyorum ne hikmetse modem ışıklarında bir sorun yok ama wifi ve kablılu olar internet yok bu seferde anlamadım

  14. hayırlı akşamlar ustalar aranızda milenicom internet kullanan varmı acaba ben ttnetten geçtim bu firmaya ttnette çok kısıtlama vardı bunda yok dediler geçtim güvenli interneti ne çocuk ne aile yaptım standart profilsiz görünüyor online işlemlerde ve bildiğim bulduğum ne kadar dns varsa denedim ama nafile özgürce her siteye erişemiyorum acaba bu firmada böylemi kullananlar varsa eğer bir yok gösterin bana şimdiden teşekkürler.

×
×
  • Create New...